• Nolifer
    10.2k

Prva je, druga nije, taman za svakog po nešto. Al nemam niš protiv da se ponovi prva...

Isto tak i polo majice, te obične majice s kratkim rukavima na tu temu...
  • Mulec86
    416
    Ak se ne varam prva i je u shopu kolko me sjecanje od vikenda sluzi
  • Dino
    3.4k
    IMG-1619.jpg

Nelosa majica od Pitbulla hahaha
  • masacusec
    4.9k
    Miješate k i j.
    Ova prva je iz sluzbenog klupskog shopa, dok je druga iz bbb fan shopa.
  • Nolifer
    10.2k

Ne miješam ih, jer ne pijem još. :lol:

Ali kao što si mogao vidjeti, druga slika je kao primjer i još je ostavljen watermark od Ilice odnosno bbb fan shopa, da nebi bilo zabune.
  • Infinity
    17.6k
    Ovu sto Baturina nosi imam mozda i dvije godine. To je neka stara kolekcija.
  • Thor
    32
    Pitanje...zakaj nema golmanskih dresova u ponudi shopa?
  • Facke
    5.5k

Na Castoreovoj stranici trenutno imas same zeleni golmanski dreas. Al preporucil ti bi da popratis male posto su male male u ponude.
  • dinamo u srcu
    1.9k
    https://www.facebook.com/share/p/18kcjvu8qy/

Sretan dan Očeva. Mogao bi i dinamo napravit sličnu stvar.
  • Nolifer
    10.2k
    Bio sam u shopu u Areni, probao ovu crnu 3XL, nažalost mala mi je, rekao bih da je to 2XL, kad bi bila broj veća i šira, mislim da bi to bio pogodak. Ovako umjesto da potrošim pare neke, kupio sam si samo kemijsku, lol. :lol: Nažalost nije do mene, jer druge brandove mogu normalno nositi, nadam se da će bit bolje.
  • ZgDLions
    868
    Došli kišobrani, fora su, odo sutra na stadion po barem jednog.
    :grin:
  • Eduardo
    23.1k
    ti isti kišobrani su bili već u ponudi, ali mislim da nije bilo dječjih veličina. Top topova mi je ovaj pod kodnim imenom "KIŠOBRAN DINAMO D".
  • ZgDLions
    868

Vazno da stalno nekaj dolazi da imamo izbor na kaj lovu spiskati jer je Castore pomalo podbacio, jedino me nervira kaj nemrem pogledati sve jer ta opcija iz nepoznatog razloga ne radi već duže vrijeme, pa moram tipkati po svemu da vidim jel kaj doslo.
    Baš da su mogli to urediti i jesu, ali se valjda ceka novi web.
  • Josip Frank
    27
    taj novi web shop bi mogli dočekat kad i stadion u Kranjči za 2 godine, taman bi lijepo došli skupa, jer ovaj ranije neće
  • ZgDLions
    868

Meni žao novog shopa na stadionu, ali Boss i ekipa su objasnili, samo kaj meni to nije napeto.
    Prije tekme zaštitari stoje na ulazu jer nemre u taj kontejner uci više od par ljudi, pa neki i odustanu.
    Ima sad pod zd neki kiosk kao valjda potpomognuta zamijena za ozbiljniji, samo za Dinamo mi se sve to cini jadno.
    Doživljavam Dinamo kao veliki i ozbiljan klub, pa me sve te improvizacije nerviraju.
    Kak se kaže, živi svaki dan ko da ti je zadnji i jednog dana ćeš biti u pravu, tak ja čekam novi shop na stadionu i jednog dana već bude.
    :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.