• The Undertaker
    7.2k
    Na Finu ga trebaju dostaviti do kraja travnja ali mislim (nisam siguran) da ga u HNS trebaju dostaviti do kraja ožujka.
  • emilperska
    9.1k

To je riječ o dostavi podataka za licenciranje za 1.HNL i 2.HNL + UEFA.
    Ali ti podaci nisu javni. Pa i kad ih se dođe u posjed, nisu za javnu objavu da ne bi bilo.
    Makar u tim podacima je drukčija razdioba brojeva nego u ovim javnim objavama (tipa moraš odvojit prihode od ulaznica, sponzora, UEFA-e, transfere itd. točno po kategorijama). Ali totali (rezultat, ukupni prihodi) moraju biti isti kao ovi podaci na FINA-i. Zato je recimo zgodno doći u posjed tih podataka jer ti olakšavaju analizu.
  • Droljo
    13.6k
    Previše se zamarate sa tovarima. Nek si ga pljugaju!
  • Chempers
    502
    Iako je odavno kristalno jasno kakvi su, ne mogu se ponovo ne iznenaditi kakav je to klub i kakvi su to navijači.

Treba stati tome na kraj jer mi smo im dopustili zadnjih par sezona da se razmašu. Jaki Dinamo njih šalje u totalnu nebitnost pa mogu kmecati 24/7 na -20 bodova.
  • ElDorado
    2.5k
    pa jucer u podcastu je posrao i hajduk i gatuza i kitića
  • ArtVandelay
    8
    U javnosti, barem sudeci po komentarima po drustvenim mrezama (citatajte ih na vlastitu odgovornost), vlada misljenje da Cabraja nije mogao podnijeti pustanje Dinamu od strane njegovih igraca.

Tu se namece par pitanja:

- da li ti ljudi stvarno misle da tolika grupa ljudi se moze potajno nesto takvo dogovorit i da se to ne sazna u roku odmah? Svaku informaciju koju zna vise od jednog covjeka vise nije tajna i saznat ce se prije ili kasnije

- ne bi li Cabraja, ako je to stvarno razlog odlaska, to obznanio siroj javnosti i otkrio zavjeru nezapamcenih razmjera? (jer ako ne obznani, kako je on drukciji?)

Ljudi vide ono sto zele vidjet. Ako zelis vidjet zavjeru naci ces ju u bilo cemu.
  • Paggini
    41.6k
    "Čabraja preuzima klupu ambicioznijeg kluba za troduplo veću plaću zato što je bio razočaran poslije Dinama"
  • Paggini
    41.6k

Ma vjerujem da je Osijek u pitanju, ali sam samo dao primjer naslova koji će biti
  • jedan u nizu
    12.3k
    Opet kasne place? Opet se nema za biber? A jbg treba izdrzati do kraja sezone, probat osvojiti, pa treba i malo decke pocastiti da ih motiviramo, jer novi ajfoni su vec odavno stari.
    Kapne koja LV torbica i da vidis osmijeh od uha do uha, nova instagram fotkica i DM nekoj nafuranoj maloj.

Ako osvoje prvesntvo ide svekoliko svrsavanje od šukurca do omiša, idu sponzori, idu clanovi, ide Tommy, ide Raquelin kum sa kesom, dolazi Džeko, dolazi i Ronaldo, a cuo sam i 'Maradona ce doc'.

Ako ne osvoje prvenstvo, ode Raquel, ode kum, udaljava se Džeko, Ronaldo se premišlja i suze briše arapskim novcima, a Maradoni se neda ustati iz groba da bi igrao kvale sa KL sa Lihtenšajnskim farmerima. Tommy smanjuje asortiman i ostaje samo na japankama sa hajdukovim motivima.

Puki odlazi za 500k + bonusi u Perugiu, Prpic ide u Poljsku kod Sopica, a Iris pada promet u restoranu.
    Teško da će se imati i za nove stolice na sjeveru nakon prvomajskog derbija na školjci.

Bez brige, doci ce dinamov milijun da pokrpaju stolice, da se kupi novi ajfon igracima i da sa plati jumbo plakat na dugopolju.

I onda cemo opet ispocetka, nakon tri kola opet ce krenuti ispisi sa zviježđa, gdje je zapisano svasta, opet ce krenuti pritiskanje medija, Livaja nece dobiti zuti karton do veljace, pricat ce se o nekom novom Durdovu i planiranih 15mil, koji ce se istovremeno knjiziti skupa sa Vuskovicevim transferom pa ce i godina biti financijski cista. Sve do ozujka negdje kada dolazi novo priopcenje iz vrha torc .... hajduka.
    I nova runda stolica na sjeveru i kontejnera u okolici.
  • Majki2111
    3.9k
    Čabraja u OSijeku do kraja sezone 1/1Majki2111

:) Prije 3 mjeseca sam ja predvidio ovo. Baš me zanima koja je kvota bila na ovo pred 3 mjeseca.
  • Paggini
    41.6k
    Ali smiješno je da su narkomani poslali Rakitića pred kamere da kaže to za ligu.

Jer Rakitić je među neutralnim pukom heroj, veliki reprezentativac, ikona, njega će se slušati i poštovati, ako on to kaže onda je istina, pa ipak je on za jednu Barcelonu igrao!

Rakitić je odmah nakon toga otišao sucima ispričati se za rečeno što je najjasniji dokaz da mu je rečeno da to kaže, a onda je uslijedio val sasipanja govana po njemu od strane navijača Dinama, Rijeke, ali indikativnije - i Hajduka, uz šlag na tortu, članak od Ledinskog.

I opa, Rakitić kojeg su poslali da bude taj tribun istine odjednom je postao propalica. I našem Ivanu se to nije svidjelo i vjerojatno je tražio razgovore i s ovim i s onim o svim govnima u koje su ga uvalili.

I onda Bilić odradi taj autistični torcidin proglas a Dinamov FB admin se popiša po njemu sa 6 riječi, što čak i tovari priznaju da su popišani.

Vrhunski cirkus ste odradili klauni klaunski tovarski
  • Marcinko
    652
    Očito je da je sam NH pisao ovaj govor Biliću, vratili su se u zlatna vremena ulice.
  • gaTeDZG
    565
    Jedino legendarnije od stranih novinara bi bilo da su samo napisali: "Šalove u ruke, zapjevajmo svi..."
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.