• BBB Sibenik
    5.8k
    Ja mislim da je stvarno vrime da ih se ne dozivljava. Bilo je fora kad kmece al ovo lagano vriđa svačiju inteligenciju. Ovakva osuđivanja ne postoje niti na srednjoškolskim hodnicima. Čak mi vise nisu ni smiješni nego tužni. Glumimo profesionalnost ka šta Dinamo to je, a još vise će bit u svakom segmentu.
    Ove promaje nek bacaju ka kost svom navijačkom puku, neka glođu.
  • Sajla
    9.1k
    Ima(ju) on(i) drugih stvari za objasnitiNemrem igra Dinamo

Ekskluzivno doznajemo - UEFA uplata hrvatskim klubovima uvećana je zbog Dinamovog plasmana u LP za jednak iznos koji Hajduk troši na povišice predsjedniku i upravi kluba! Plaća li ustvari Dinamo Hajdukovu upravu i objašnjava li to igru 'bilih' koju gledamo u zadnje vrijeme?
  • Eduardo
    24.4k
    0:29 i 2:35 :sweat:

• Orc123
    11.7k
    Ovaj Bilic i izgleda ko da ide u osnovnu jos, to je ta razina cendranja. Moram rec da je i Jakobusic za njega fakultet. Ovaj ne zna jel bi piskio ili kakio. Siguran sam da je i brojne postene Hajdukovce sramota ovog priopcenja....
  • Sibirski plavac
    5.5k

Nije prvi put da im u videu budu "uljezi" :snicker:
    3:10-3:19
  • vjeko1701
    15.5k
    Ako je ikad bio trenutak da ih se ignorira, to je sada. Novinari nek se s njima natežu. Bačen je prc na socijalnim mrežama i to je čisto dovoljno.

Treba pokazat da nas ne mogu tako lako povući u svoje blato.
  • austrijanac
    7k
    Još ako Čabraja završi kod nas u B ekipi, dok oni ga prozivaju kao oličenje poštenja...
    Mokri snovi.
  • Filip85
    218
    Tovar Šola od sad ljetuje u BjelovaruElDorado

Šta je napisao ?
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Neko magare na bilom kutku tvrdi da mu je "prika" od Čabraje rekao da je Čabraja nakon tekme s Dinamom imao žestoku svađu s čelnicima Lokse jer su oni navodno bez njegova znanja prije utakmice rekli određenim igračima Lokse da paze na intenzitet i "ne daj Bože" grublje faulove prema igračima Dinama.

Da, prika od Čabraje mu je to rekao... Što bi rekli Englezi, "trust me bro". :rofl:
  • San Lorenzo
    19.4k

Prikina žena skupa sa Čabrajinom sušila veš u splitu...
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Drugim riječima, troše nenamjenski novac iz UEFA-inog fonda solidarnosti? :rofl:
  • Keyser Soze
    13.7k
    Jako me čudi Čabrajin odlazak i nema mi nikakvog smisla.
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Možda završi kod ovih dole nakon kaj vjerojatno daju nogu u guzicu nadrkanom žabaru?
  • NORTE
    16k
    0:29 i 2:35 :sweat:Eduardo

Ono kad Splićanin Rakitiću kaže da je "nula od čovika".

Nema starom više na more!
  • NB86
    16.8k
    Za cabraju se prica da ide od prosinca, davno je njega lokomotiva smjenila samo je bilo pitanje trenutka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.