• Socrates
    159
    Kada pomisliš da ne može niže od intervjua kraj pokidanih stolica, barba Bilić doda gas.
  • Navijač Dinama
    9.4k
    CDU-a kojem prvi put od vremena Tuđmanizma visi Dalmacija, te ih se forsira preko svake mjere i sad plaču kao zadnje pičketine.

Ovo upućuje na 2 stvari:

1. Financije su totalno u kurcu
    emilperska

Neće financije sigurno, to je čak mantra da su oni u nikad gorem stanju, pa dovode ove i dovode one, masno preplaćuju igrače, a inspekcija ima strah ili šta da im malo proviri i pročešlja račune.

Kako su ih pomenuti "CDUovci" na intervencije Sanadera čiji su bili miljenici, spasili bankrota prije 15 godina, zanimljivo da svake izbore nakon te godine slučajnosti ili ne, najveća baza im dolazi upravo od tamo, i kad su bili državna sisa 2000ih onda su mogli biti dužni i Bogu i narodu ne bi im ništa bilo, a neće ni sad.

Pogotovo neće sad, kad se i današnja Glava cdu-a ponosno u imockome slikaje sa njihovim dresom i svi ljudi koji ga navodno poznaju i znaju od malena pričaju da je veliki navijač istih.

Zbroji 2 i 2, nije teško..a oni(tovarija kroz medije, tribine i sve ostalo sami ne teren) će nastavit vršit teror države bez da im itko može stat na kraj, nego će se samo sklanjat i pušit im ili mjenjat se i izlazit im susret i prilagođavat im se.

Rak rana Hrvatske države i modernog društva
  • rioda
    7.6k
    Vrijeme je za strane novinarePaggini

Od moderatora na Zoni do admina na Dinamovom Facebooku? Brzo si napredovao :joke:
  • Paggini
    41.6k

Predstojnik ureda direktora komunikacija...
  • vjeko1701
    13.2k
    Hajduk žrtva vječna...

Al baš se trude uvijek raditi od svega cirkus i onda biti glavni klaun usred istog.
  • Eduardo
    23k
    uhljebio se i ti :grimace:
  • Paggini
    41.6k

Samo me ne pitaj šta radim ako kiksamo protiv Varaždina!
  • Noel
    9.4k

Od ozbiljnog forumaša do agenta. Stvarno si me razočarao..
  • NitkoBitan
    24.1k
    Predstojnik ureda direktora komunikacija...Paggini

Pomocna tajnica, kavekuharica!

Legendarno podbadanje, best of the best...
  • Paggini
    41.6k

čekaj kad čujete kog dovodim na ljeto... Hint - počinje sa P, završava s Ršir.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    Kako to, Ćoro, kako to?

Ima(ju) on(i) drugih stvari za objasniti :lol:
  • vjeko1701
    13.2k
    Ljudi, dobro je. Dok god se oni ovako ponašaju, možemo biti mirni po pitanju budućnosti, taman u jednom trenu ispali iz lige.
  • Fabercaster
    77
    Ovakav spust nisam vidio od Janičine vožnje bez štapa na Sljemenu, svaka čast!

P.S. koliko debeo obraz moraš imati da zazivaš "zaštitu" HND-a a na vlastitim društvenim mrežama blokiraš komentare pratitelja?
  • Jurki
    16.3k
    Pizdu materinu nis ne pogledam jedan dan, ovi vec dizu sekire i vile.
    Ajde nek vise istupe iz lige i nek idu u 3pm.. dojadili su vise..
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Ja mislim da je stvarno vrime da ih se ne dozivljava. Bilo je fora kad kmece al ovo lagano vriđa svačiju inteligenciju. Ovakva osuđivanja ne postoje niti na srednjoškolskim hodnicima. Čak mi vise nisu ni smiješni nego tužni. Glumimo profesionalnost ka šta Dinamo to je, a još vise će bit u svakom segmentu.
    Ove promaje nek bacaju ka kost svom navijačkom puku, neka glođu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.