• nemapredaje
    4.6k

I tu smo se francuzom pojačali :lol:
  • Paggini
    41.9k

Možda sam u manjini, ali majko mila koliko mi je ovo odvratno za vidjeti. Ovo mi je razina onih stranica na IG koje prate nogomet, pa krknu takve bajaste vizuale.

Ovo što sada radimo na vizualnom smjeru, što kroz fotografije, videe i općenito vizualni dizajn je fantastično, što bih seljački rekao "skupo, luksuzno" i nadam se da nećemo otići u ovom smjeru.
  • modri-kibic
    274
    Današnji GIVEAWAY je vrh :lol:
  • mokoxax468
    1.2k
    Ovo je 10/10 i kako treba uzeti Kanginu proslavu gola. Dobra zabava, nikoga se ne vrijeđa, sada neka interna fora s Giveaway preko mreže i to je to. Baš odično pogođeno
  • NitkoBitan
    24.3k
    Gase kanale zbog krsenja autorskih prava? Treba biti oprezan sa objavljivanjem sadrzaja...
  • Carrasco
    5.6k
    da... treći put je krenuo od 0 i opet ugasili
  • rakurs
    903
    Fabio prca Kaču :lol:

Lijepo je vidjeti dobru atmosferu, pa evo čak i s igračem koji nije u prvom planu.
  • Papastrumf
    15k

Tko ga je srušio? HT?
  • Crni86
    9k
    Ovo je sad digitalni rat onda, tovarima se ne gase stranice i pusta ih se da namecu svoju istinu, a nase se usutkava i gase im se stranice. A svi koriste iste sadrzaje, samo je tumacenje razlicito. Ovo je ozbiljan problem.
  • Peškaman
    6.4k

Nemojte pisati nešto što nije točno, HT je ugasio i par njihovih stranica, prijavljuju zbog uzimanja video materijala.
  • austrijanac
    6k
    Imate mailova vec na fejsu gdje se stranice žale da im HT jede govna radi sadržaja.

Jadno do bola.

Da se razme, uvijek sam za zaštitu prava, no ne selektivnu, jer si onda obično smeće.
  • mokoxax468
    1.2k
    A mislim da je tu HT dosta nefleksibilan i dugoročno šteti brendu lige. Neka stave da imaju ekskluzivu 24 sata na highlightse nakon utakmice, a nakon toga otvore sadržaj za content creatore uz određena ograničenja, npr. max. 30 sekundi jednog kadra, ukupno do 5 minuta i slično. I onda će ti content creatori kreirati puno bolji sadržaj, ti i dalje imaš primat, a promoviraš ligu. No to je ipak prevelika matematika za naše
  • Crni86
    9k
    zasto su onda neke stranice vracene po naputku torcide i onda pritiscima hajduka i da su igraci morali followat tu stranicu? Svi znamo od kud su izasle prosle godine snimke i tko je imao pristup. Svi znamo kako max sport dise.

Imas post od kolege Pagginija di se sve vidi.
    Sta crne kese ne ugase?

Imao si primjer jedne ig stranice koja je stavila dva videa, jedan je bio da se nateze na korist hajduka i taj dio je prijavljen i ugasen zatim je stavio post gdje ono stojke kao rusi pukstasa u derbiju na korner zastavici i napisao je kakav start na pukstasu i da je hajduk pokraden i taj dio nije ugasen. Oba posta su sadrzvala snimke sa max sporta. Tak da ti nemoj pricat nesto o cemu nisi siguran.

Selektivno se brisu i prijavljuju stranice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.