• fakin
    104
    po meni totalno bezvezna objava.

treba objaviti priopćenje u kojem se štiti ime i dostojanstvo kluba.
  • Jaro
    9.3k
    gamad vise od ovoga ne zasluzuje. Jasna poruka, gadjanje kmecavaca na finjaka - sta jos treba. Priopcenja su ionako njihov sport
  • Paggini
    41.6k

Puno pametnijeg posla imamo trenutno nego baviti se halucinacijama narkomana s juga, čak i ovo je previše što smo im dali.
  • Zg123
    1.4k
    i sta ces dobiti s tim priopcenjem? Sektase treba izignorirati, tu i tamo im ga ovako staviti kroz salu preko drustvenih mreza. Uzet titulu, ostaviti ih na trecem mjestu i gledat i kako se raspadaju je najbolji moguci odgovor na ove pizdarije
  • fakin
    104
    ne znam, po meni je uvreda da klub ne reagira na rečenicu "tzv navijački klub". tu se trebalo jako oštro, čak i bezobrazno, odgovoriti.
  • Brusa
    2.5k
    Dobro, sprdnja, ni ne zaslužuju više...
  • Crni86
    9k
    Ovo je bilo idealno, nit previse nit premalo. Tocno da im se narugamo, a da se previse ne upletemo. Ajmo dalje.
  • Jaro
    9.3k
    ne znam, po meni je uvreda da klub ne reagira na rečenicu "tzv navijački klub". tu se trebalo jako oštro, čak i bezobrazno, odgovoriti.fakin

Pa to im/mu je jebeni autogol - takav su narativ Mamic i podanici koristili opisujuci njihovu udrugu. Samo ih treba pustiti - oni su brod ludjaka sklon samounistenju. Ne treba im smetati...
  • tp1997
    1.1k
    Moralno su svi koji kažu da im ne treba pridavati pažnju i krenuti u kakav rat priopćenjima u pravu. Ali dok se mi time vodimo, oni opasno kuhaju pritisak i atmosferu linča prije zadnjih 10 kola, a oba preostala derbija igraju dolje na poljudskoj kenjari, i sve me strah kako će to izgledati.

Mislim da je neupitno u interesu kluba zatražiti strane suce.
  • Danko
    1.7k

Ne brini, oni će prije derbija ispast iz utrke.
  • Filip 91
    1.2k
    ako ih suci ne poguraju
  • Bosskovitz
    15.8k

Oni su sprdačina i sprdačini ne treba davati na važnosti ozbiljnim reakcijama nego ju treba sprdati.

Hoće raspravu, dramu i tenzije da sakriju svoj neuspjeh. Neće ih dobiti.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Ovo je bilo dovoljno. Klub neće dati nikakvo priopćenje niti bi trebao. Neka se guše u svojoj mržnji i svom pokušaju micanja fokusa s činjenice da igraju loše i da igrači ne primaju redovito plaće itd. Prošle godine su konstruirali VAR aferu, digli sve na noge da bi se na kraju ispostavilo ono što su svi znali otprije, da su suci loši i da nije na djelu velika zavjera da se uništi hajduka. Svi znamo kako je to sve završilo, masovnim neredima na Poljudu preko kojih je samo prijeđeno kao da je bila šetnja u parku.
    Sad počinju s istim metodama, psihozom i ludilom, koje se lako primi kod navijača pa da zaborave da su nezadovoljni Gattusom.
    Lik čita kao da je taoc ono kaj mu je NH napisao.. Suludo i dinamo jednostavno treba misliti na sebe a njih pustiti da se sami unište kao i svaki put do sada.
  • badjibadara
    4.5k
    Nemojte pisati nešto što nije točno, HT je ugasio i par njihovih stranica, prijavljuju zbog uzimanja video materijala.Peškaman

Ne znam da li je HT ugasio i zašto, ali je simptomatično da je ugašeno nakon usporedbe onog otkidanja glave Ercega od strane Šarlije (jedva žuti) i prekršaja Galešića za koji su pojedini portali tražili 12 utakmica kazne, simuliranja onog malog litavca u derbiju kada je mogao dobiti drugi žuti, i još je nešto bilo, moguće ono nabijanje igrača Istre o stativu. Izgleda da su nekoga jako, jako žuljale sve te situacije vezane uz tovarsko poštenje koje štete njihovom narativu i to se gura pod tepih na sve načine.
    A možda je samo slučajnost.
  • Mali Zeus
    16.3k
    Što se tiče HT-a krenulo je sa stranicom Krešo snimaj za onu snimku Gattusa i Jeličića koja je obrađena, to su skinuli uz upozorenje pa dalje, Rakitić kako priča njemački itd.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.