• Filip85
    69
    Onda ti to znači da je debela većina Zagrepčana takva jer su pobijedili na izborimaDroljo

Poznato je da Hrvati općenito nisu baš politički umiven narod :) Neću ni ja dalje u OT....
  • mokoxax468
    1.2k
    Daj otvorite nazad politika kanal da ekipa tamo izdrkava po ovim temama, nije dovoljno što truju po temama stadiona, sada se prelilo i na teme igrača
  • Droljo
    14k

Sjebo sam. Priznam!
  • Ijayi Atiemwen
    2.2k
    IMG-2387.jpg

Danas u svoj ovoj krici vici s juga, gdje neznaš tko pije tko plaća, otvorim instagram i prva stvar mi iskoči ova slika Thea. Zagledam se i kažem, kako usporedit ovog gospodina s nekakvim Rakitićem, koji je navodno najsvjetlija točka hrvatskog nogometa, bori se protiv mita i korupcije, e da je pošteno bili bi oni prvaci svijeta, ne samo Hrvatske. Usporedba Thea i Rakitića je zapravo usporedba Dinamovca i Tovara, a slika prikazuje kakva smo mi gospoda.
  • NKDZ86
    3.2k
    theo jednom riječju gospodin-čovek, rakitić jednom riječju seljačinaipol
  • Droljo
    14k

Jel to na 'rivi' sjedi?
  • deda
    36.2k
    Nekad me zna uhvatit patetika, ali doista mislim da je ovaj čovjek jedan od najvećih igraca Dinama svih vremena. Jednostavno ne možeš čuti za njega lošu riječ od bilo koga. Velika stvar bi bila da nakon karijere ostanebu Zagrebu i Dinamu.
  • nwankwo646
    504
    Sve ok Kevine, jesi jedan od najboljih stranaca ikad, ali ipak mi se čini da si igra u eri kad su nas u HNLu slabo pritiskali pa ti je bilo lakše defenzivno i ofenzivno, u europi kad je bila panika isto pamtimo neke kikseve... Uvjeren sam da bi nam bilo bolje bez tebe. Recimo jučer... pa čemu onakva nabijanja u prvom pol., a trener kaže da ćemo izlaziti po podu...? Iritantno do bola.
  • Jaro
    9.4k
    Pa da bi bila moguca igra po podu, potreban je barem jos jedan uz Misica koji ce prilaziti po loptu i otvarati se kad je ona kod stopera/golmana. Koliko god Cannavaro prica o pametnoj trci - nase zvijezdice imaju alibi kretanja bez lopte (ako se vec potrude ne stajati)... Kaj bi bilo koji stoper trebao kad ima loptu i krene protivnik upritisak, a suigraca ni za lijek?
  • Fan
    875
    Uvjeren sam da bi nam bilo bolje bez tebenwankwo646

Probali smo sa x stopera i nažalost, nismo dobili ništa, samo još više rupa iza, bez dodatne kreacije.
    Znamo njegove mane, al čak i takav, čovjek zna potegnut i proć 2 igrača i napravit višak u napadu (nakon kojeg opet ništa ne napravimo).
    Slažem se da trebamo boljeg al eto...nemamo ga.
  • Teofil Kateran
    2.1k
    Uvjeren sam da bi nam bilo bolje bez tebe.nwankwo646

Theo nam je ove sezone najbolji stoper uvjerljivo. Pitanje je kako bi nam bilo bez njega. Nije savršen, ali on i Mmaee su najmanje krivi za naš kiks jučer. Definitivno se slažem da bismo trebali iduće sezone imati bolji stoperski par, ali Theo je zahvalan igrač koji je već jako dugo u klubu i koji će i kao rotacija nakon 10 utakmica neigranja ući potpuno spreman i odigrati dobro. Zato ga želim ovdje i iduće sezone.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet