• Raul
    477
    Ako Torcida pobjedi u Splitu, a mi u Zagrebu, se onda gleda gol razlika ili?
  • rioda
    18.7k
    Iz propozicija:

Ako utakmica završi neriješenim rezultatom,
    pobjednik se određuje izvođenjem udaraca za dobivanje pobjednika prema „Postupcima za dobivanje pobjednika utakmice“ iz Pravila igre za mali nogomet - Futsal“.

U slučaju da utakmice finala završi istim rezultatom, bez obzira na broj primljenih i postignutih golova igraju se produžeci nakon druge utakmice i ako nakon produžetaka nema pobjednika, pobjednik se određuje izvođenjem udaraca za dobivanje pobjednika prema „Postupcima za dobivanje pobjednika
    utakmice“ iz „Pravila igre za mali nogomet - Futsal“.
  • fakin
    6.9k
    ako sam dobro shvatio, ako jedna momčad dobije prvu utakmicu, a druga drugu, onda se igraju produžeci, nebitno je tko je dobio kolikom razlikom.

znači prvu izgubiš 10:0, drugu dobiješ 2:1 i igraju se produžeci :D
  • plavi72
    2.9k
    Prije se finale igralo(na drugi način) samo jednu utakmicu,sad dvije ne može to biti tako,gol razlika mora igrati ulogu !
    Nije važno broj postignutih golova gleda se samo razlika izgubiš 1-0 moraš dobiti dva razlike za osvajanje kupa,jedan razlike produžetci.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Ako se ne varam igra se sa pravilom gola u gostima.
  • skener
    9.7k
    Zbog velikog interesa za ulaznicama za uzvratnu utakmicu finala Kupa protiv Torcide, klub je odlučio produljiti prvokup ulaznica za članove do 17.3. u 23:59
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Kad bi mogla krenuti prodaja karata u BBB shopu? Ili će biti isključivo online?
  • fakin
    6.9k
    vevre.png

ovo je službeno, piše bez obzira na broj primljenih i postignutih golova. znači da je moja interpretacija točna. izgubiš 10:0, dobiješ 2:1 i igraju se produžeci.

edit: ne mora biti ova moja interpretacija točna, ali ovako napisano se stvarno može tumačiti na nekoliko načina.
  • Boki
    2
    Zna li netko kako da potvrdim dolazak na finale kupa, imam godisnju kartu ali na core eventu ne vidim nikakvu opciju za potvrdu dolaska
  • Mikato01
    134
    Isti problem, slal sam mail, javim ak mi kaj vele.
  • nkdz
    1.4k

Tako i meni isto
  • dinamo u srcu
    3k
    Stavit jedan štand za učlanivanje u Gnk Dinamo na finale kupa sad u Ciboni.
    Objavit to na društvenim mrežama i od 5000 ljudi 10% će se učlanit.
  • rajngla
    16
    Zna li netko kako da potvrdim dolazak na finale kupa, imam godisnju kartu ali na core eventu ne vidim nikakvu opciju za potvrdu dolaska — Boki

Meni je maloprije na mail stigla pozivnica za potvrdu dolaska pa provjerite jeste dobili
  • Boki
    2
    Stigo je mail i pozivnica za potvrdu dolaska
  • Mikato01
    134
    Stiglo je da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist