• Raul
    144
    Ako Torcida pobjedi u Splitu, a mi u Zagrebu, se onda gleda gol razlika ili?
  • rioda
    7.6k
    Iz propozicija:

Ako utakmica završi neriješenim rezultatom,
    pobjednik se određuje izvođenjem udaraca za dobivanje pobjednika prema „Postupcima za dobivanje pobjednika utakmice“ iz Pravila igre za mali nogomet - Futsal“.

U slučaju da utakmice finala završi istim rezultatom, bez obzira na broj primljenih i postignutih golova igraju se produžeci nakon druge utakmice i ako nakon produžetaka nema pobjednika, pobjednik se određuje izvođenjem udaraca za dobivanje pobjednika prema „Postupcima za dobivanje pobjednika
    utakmice“ iz „Pravila igre za mali nogomet - Futsal“.
  • fakin
    102
    ako sam dobro shvatio, ako jedna momčad dobije prvu utakmicu, a druga drugu, onda se igraju produžeci, nebitno je tko je dobio kolikom razlikom.

znači prvu izgubiš 10:0, drugu dobiješ 2:1 i igraju se produžeci :D
  • plavi72
    1.3k
    Prije se finale igralo(na drugi način) samo jednu utakmicu,sad dvije ne može to biti tako,gol razlika mora igrati ulogu !
    Nije važno broj postignutih golova gleda se samo razlika izgubiš 1-0 moraš dobiti dva razlike za osvajanje kupa,jedan razlike produžetci.
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Ako se ne varam igra se sa pravilom gola u gostima.
  • skener
    2k
    Zbog velikog interesa za ulaznicama za uzvratnu utakmicu finala Kupa protiv Torcide, klub je odlučio produljiti prvokup ulaznica za članove do 17.3. u 23:59
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Kad bi mogla krenuti prodaja karata u BBB shopu? Ili će biti isključivo online?
  • fakin
    102
    vevre.png

ovo je službeno, piše bez obzira na broj primljenih i postignutih golova. znači da je moja interpretacija točna. izgubiš 10:0, dobiješ 2:1 i igraju se produžeci.

edit: ne mora biti ova moja interpretacija točna, ali ovako napisano se stvarno može tumačiti na nekoliko načina.
  • Boki
    2
    Zna li netko kako da potvrdim dolazak na finale kupa, imam godisnju kartu ali na core eventu ne vidim nikakvu opciju za potvrdu dolaska
  • Mikato01
    43
    Isti problem, slal sam mail, javim ak mi kaj vele.
  • nkdz
    976

Tako i meni isto
  • dinamo u srcu
    1.9k
    Stavit jedan štand za učlanivanje u Gnk Dinamo na finale kupa sad u Ciboni.
    Objavit to na društvenim mrežama i od 5000 ljudi 10% će se učlanit.
  • rajngla
    11
    Zna li netko kako da potvrdim dolazak na finale kupa, imam godisnju kartu ali na core eventu ne vidim nikakvu opciju za potvrdu dolaskaBoki

Meni je maloprije na mail stigla pozivnica za potvrdu dolaska pa provjerite jeste dobili
  • Boki
    2
    Stigo je mail i pozivnica za potvrdu dolaska
  • Mikato01
    43
    Stiglo je da.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.