• Patak
    3.1k
    Kule je igrao u Rijeci, Lokomotivi i Dinamu. U svakoj od tih ekipa je odlično igrao i zabijao. Pri vrhu je liste strijelaca u HNLu godinama, u kojoj god momčadi igrao. 44 gola u 159 utakmica je zabio za ta tri kluba. Osim toga zabijao je u Europi. Koliko sadašnjih igrača HNLa je zabilo u LP npr? Dakle, Kule je HNL klasa od igrača. Franjo se recimo nije pretjerano iskazao u HNLu. Fruk je na dobrom putu.

Da Kule igra u Belgiji onda bi mogli uspoređivati njega i Franju tamo. U ligi u kojoj su zajedno igrali Kule je bio bolji. Kriza od par mjeseci se trebala riješiti na terenu a ne na klupi.

Tko zna, možda se na svjetskom prvenstvu sljedeće godine nađu igrači koje Dinamo nije želio: Kule, Franjo, Fruk, možda i Crnac.
  • Patak
    3.1k
    Ako pišeš o meni onda se obrati meni. Uvijek imam iste kriterije, za napadača to su golovi.
  • jedan u nizu
    12.3k
    Uvijek imam iste kriterije, za napadača to su golovi.Patak

onda Petko nezasluzeno igra u dinamu vec par godina?
  • serbus
    4.7k
    Kule nije prvi put da si na klupi samo rad i doći će kraj tami. Pusti selo neka priča...
  • Danko
    1.7k

Zaboravio si samo da Ivanović ima 21 a Kulenović 25 god
  • Z brega sam
    19
    Kad ti se obratim, onda ti i pišem. A ne moram ti se obratiti da bih razgovarao o tebi s nekim

za napadača to su goloviPatak
    Sandro Kulenović - 9.11. (od kad je krenuo njegov post) do danas 23 utakmice 3 gola
    Franjo Ivanović - 10.11 (za referencu prema Kulenoviću) do danas 26 utakmica 13 golova
  • Patak
    3.1k
    Petko nije klasična devetka nikad bio. Nisu golovi jedini kriterij, i asistencije vrijede.
  • Keyser Soze
    12.9k
    Kulenović je jako koristan igrač za Dinamo kad zna svoju ulogu i kad mu ne smeta da ulazi s klupe. Kulenović sad kako je završio na klupi dolaskom Kange želi dokazati da nije treći nego drugi napadač i u toj želji izgori pa dobijemo onakve komične situacije kao u subotu. Kanga je korisniji igrač za Dinamo od Kulenovića i tu se samo njega pita hoće li se podrediti momčadi ili će voditi neke svoje borbe, u prvom slučaju može ostati, u drugom nikako.
  • jedan u nizu
    12.3k

Nisu golovi jedini kriterij, i asistencije vrijede.Patak

:up:
  • Patak
    3.1k
    Nisam zaboravio...Ali s 21 g je Kulenović u Rijeci zabio više golova nego Franjo ( to ovako iz glave) ali mislim da nisam fulao previše. I nemam ništa protiv Franje, nadam se njegovoj uspješnoj karijeri i puno golova u reprezentaciji.
  • Patak
    3.1k
    Pa za Kuleta i Franju vrijede golovi jer nisu neki asistenti. Petko je top igrač jedan od najboljih ikad u Dinamu i nije klasična špica pa za njega vrijede i neki drugi kriteriji.
  • Keyser Soze
    12.9k
    Franjo je već sad bolji igrač od Kulenovića, nije bez razloga Kulen imao samo epizodu u Legiji i cijelu karijeru proveo u HNL-u, a dosta mlađi Ivanović napravio milijunski transfer u jaču ligu od HNL-a gdje trenutno trpa.
  • rokikaciga
    644
    Iako napadač i ne treba posebno dobro štopati, samo nek daje golove.Patak

Mozda nekada savno kada je Batistuta bio aktivan sportas. Danas vise ne.
  • jedan u nizu
    12.3k

Nisu golovi jedini kriterij, i asistencije vrijede.Patak

nije klasična špica pa za njega vrijede i neki drugi kriteriji.Patak

Znaci UVIJEK imas iste kriterije, a to su golovi.

Ali zapravo nisu golovi vec su i asistencije.

Ali zapravo nisu ni svi napadaci isti pa za neke ne vrijede isti kriteriji.

:ok:
  • prefontaine
    1.4k
    Ajme, kako vam se više da...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.