• MarK
    898
    Top posao bi bila prodaja na ljeto i novac uložiti u Miereza
  • Marley
    3.3k
    Sta se dogodilo ovom decku?Crni86

Pa vjerojatno mu se dogodilo da nije bio spreman za ovako ekstreman rollercoaster uspona i padova. U vrlo kratkom periodu.
    Prakticki prije godinu dana je jos bio na samom dnu. Nakon toga onaj boom, opce ludilo oko njega, manijakalno zazivanje reprezentacije i ne znam sta sve ne. Osobno, mrzim kad se takav hype odjednom stvori oko igraca. Vecina njih su sami po sebi veliki egoisti, zamisli tek kako je lako poletjeti u situaciji kad preko noci postanes "heroj ulice" i ostvaris snove.
    A onda kad padnes, razbijes se u tisucu komadica. I treba oooogromna mentalna snaga da se opet sastavis.
    Ja mu i dalje nemam sto zamjeriti, samo sebe unistava. Pogotovo sad kad su tu i Kanga i Bruno. I od srca mu zelim da se podhitno sredi. Krajnje vrijeme za vrhunskog sportskog psihologa, zapravo je vec odavno bilo.

Disclaimer prije nego me netko prozove, ovo nije psihoanaliza :razz: ...samo komentiram situaciju, i govorim opcenito, i nije neka filozofija.
  • Zagi
    9.3k
    Nakon svega kaj se izdogađalo zadnjih godinu dana, potpuno je nerealno očekivati da će biti sretan ulogom 3. napadača.
    Ne vidim drugačiji epilog od transfera na ljeto. Najbolje za obje strane.
  • Efes Pilsen
    10.3k
    Kuletu se dogodio ego, s obzirom na brojke ove sezone ocekivano. No, nije se samo to promijenilo, promijenila su se i.ocekivanja.
    Dosta ljudi nogomet prati statisticki, pa je nekima Kule postao bolji igrac zbog golova iako su mu sve mane bas potpuno iste od prvih maksimirskih dana kad ga se sprdalo za prijem lopte i nevidljivost u igri.
    Ja jucer uopce nisam nezadovoljan njegovom igrom, nasao se u prilikama, napadao stopere i uzeo loptu koju je dobro odigrao za Cordobu.
    Vecina upisa ovdje je ajde sad pravi face itd...
    Pricamo o utakmici di je promasen penal, zicer puno boljih igraca od Kulenovica..
  • Crni86
    8.9k
    A onda kad padnes, razbijes se u tisucu komadica. I treba oooogromna mentalna snaga da se opet sastavis.Marley

Ili pokazes kakav si zapravo…. To je isto kao kada ljudima dad moc.

Zalosno je samo da igraca kojeg su svi nazivali pravim primjerom igracaa dinama kakav mora biti makar kvalitetom nije najbolji, sada izgleda upravo suportno. Imas roditelje, suigrace, prijatelje itd pa neka te malo usmjere, a ne da se brukas pred ljudima.

Ja mu zamjeram. Ljutnje, ponasanje ko tetka, gestikulacije i sl. , a igra ko panj, ne bori se, skrt je, nije timski igrac i sl. Kao sto sam reko svojim ponasanjem se samo dodatno zakopava i ne pomaze si, publika ga zbog toga uzima sve vise na zub. Trosi energiju i fokus na stvari van terena, a na terenu zgleda kao amater.
  • rokikaciga
    644
    Cijeli klub je u uzlaznoj putanji. Čak i Ristovski izgleda kao igrač koji kvalitetom spada u Dinamo nakon kaj nije bio za Trnje zadnje vrijeme. Samo Kulenović u strmoglavom padu.
  • Praskaton
    4k
    skrt je, nije timski igrac i sl.Crni86

Znam da je popularno uskočit na vlak pljuvanja al ovo jednostavno nije točno.
    U jucerasnjoj utakmici to malo vremena što je dobio je nesebično asistirao Cordobi,pritiskao zadnju liniju,osvojio par lopti.
    Imao je i loših odluka poput nerezonskih udaraca.

Imati pa nemati,najgora kletva.Od vječne rezerve do prvog napadača u LP, "heroja ulice" i natrag.
    Teško je to podnijeti,jednostavno treba vremena da on shvati na koji način može opet doći do neke minutaže i da je možda bolje bit opcija s klupe u Dinamu nego dići sidro i suočiti se sa svojom (ne)kvalitetom negdje u Poljskoj ili Mađarskoj.
    Ovo sigurno nije način i nadam se da će se za vrijeme ove pauze restartat u glavi i vratit obrascima koji su ga doveli da uopće dobije šansu u Dinamu.
  • San Lorenzo
    19k
    Kulenović cijelo proljeće dobiva garbage time i svejedno je zabio isti broj golova kao Kanga sa 3x više minuta.
  • Crni86
    8.9k
    U jucerasnjoj utakmici to malo vremena što je dobio je nesebično asistirao Cordobi,pritiskao zadnju liniju,osvojio par lopti.Praskaton

Prva prilika je bila jako nesebicna da, dribljat dvojicu dok je stojke sam na drugoj, zatim otic u korner samo da se ne doda. Odavno on ne radi pritisak na zadnju liniju kako je prije znao, kako je vrsio prosle sezone pa je i cupao malog lokomotiving modrica.

Taj decko vise ne igra sa istim zarom. Kad ne igras sa istim zarom lopta ti nece ni vratiti, kada uz to krenes biti svadljiv publika te uzima na zub. Nije ovo od jucer, kule nema 18 godina vec je zreo i odrastao muskarac.
  • Patak
    3.1k
    Možda je vrijeme da Kule ode negdje na ljeto, vrijeme je. Nitko nije prorok u svojem selu, kaj ćeš.
  • NitkoBitan
    24k
    Nije dobro kada svoju frustraciju prenosis na teren i igru i to se dobro vidjelo u 82oj minuti.

O ostalim situacijama i navodnim udarcima necu ni pricat jer dok nisam vidio upise na ovoj temi mislio sam da nije ni usao u igru!
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    Meni je Kule bio simpa uvijek radi toga što mu je borba ,htijenje ,pozitiva na terenu bio zaštitni znak. Mene nikad kupio nije svojim nogometnim vještinama. Ali je sve nadoknadjivao borbom , i odnosom prema plavom dresu. Proziva se Kanga šta promašuje. Čovjek pogodio pet stativa ,da je pola ušlo bila bi sasvim druga priča. Koliko je puta promasivao i šta sve nije promasivao kule? Sve ove sezone , koliko loših odluka i promašaja je imao. Ivanušec se prozivao što se nakon jedne dobre sezone u Dinamu na silu izborio za transfer. Pa realno i kule je imao jednu dobru sezonu,ili polusezonu za sve ovo vrijeme u Dinamu. I sad se digao,promijenio,inat, gestikulacije. Bolikurcina da izvinu dame ovdje. Ako mu je odjednom biti ispod časti trenutno druga treća opcija onda je najbolje za sve razlaz na ljeto. Klub mu ništa nije dužan , vratili smo ga za dobru cifru iz poljske. Ostao je u Dinamu i kad mu brojke nisu bile saveznik. Nego kule moj , od sutra zasvuc rukave ,raditi kao što si to radio i po tisuću puta prije. Rad i znoj i sve dolazi na svoje mjesto. Fokus teren. Ti si naš Dinamovac i uvijek ćeš mi biti draži nego stranac. Opet igraj za momčad jer to je tvoj zaštitni znak. Takvog te volimo, bez obzira dao 1 ili 10 golova. Namočeni dres i ginuti za suigrače ,Kulen nas
  • Patak
    3.1k
    Za njega je najbolje da ode negdje jer sljedeće godine je svjetsko prvenstvo. Nikad slabija konkurencija u napadu, a s klupe Dinama nema nikakve šanse zaigrati za repku. A siguran sam da bi u nekoj belgijskoj ili turskoj ligi bio na 10+ golova, dovoljno za repku u ovom trenutku.
  • Kujtim Shalla
    4.4k
    On kao reprezentativac??? Pa ljepo je kolegica @Marley sve objasnila i pogodila u sridu, ja bolje nebi znao objasniti. Prvo reset u glavi,spuštanje na zemlju ako želi nešto ozbiljno sa karijerom. Ali prvo jedan veliki reset ,kakva crna reprezentacija edit
    To sa repkom , spominjanje u kontekstu repke , koji gol i kurslus u glavi . To je jedan od razloga šta mu se dešava . Nakon jedne dobre polusezone promijenio se čovjek 100 posto
  • fakin
    102
    za novce koje dobiva i status koji ima kao igrač Dinama nedopustivo je od njega da se ponaša uvrijeđeno ko neki tinejđer.

neka samo razmisli malo za kolike novce rade koji ljudi ga gledaju pa neka se sabere.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.