• Liks90
    2.7k
    za sigurnosna kola…tako kažu…
  • miro
    6k
    Ova razlika od 37 u prvom tekstu do 47 milja u drugom, u čemu je stvar?
  • ElDorado
    2.5k
    vec je prije rekao Senf da GUP nikakone utjece na Kranjču
  • mali M
    7.1k
    znam šta je rekao ali šta nije nešto brljao po česticama da se nemogu susjedi žaliti? Pišem onako iz glave po sjećanju
  • ElDorado
    2.5k
    je. Naime vlasnici susjednih parcela mogu se zaliti. A on je izuzeo cestice oko samog gradilista tak da je grad susjed samom sebi. Inace nije to zbog susjeda pravih susjeda vec zbog vlasnika jednog zemljista prema zapadu cini mi se gdje su vlasnici da ne spominjem tko. Napad u telegramu dovoljno govori za sebe.
  • rokikaciga
    644
    racunaj da mogu s VTRovima podic cijenu za 50% bez da ruse javnu nabavu. Znaci maksimalna cijena koja se moze postici je 55.5m eura + PDV
  • Bosskovitz
    15.7k

Nema to veze s GUP-om, to je legalan iako malo dubiozan manevar jer su Otto/Lovrić u dogovoru s nekim stanarima imali plan usporiti realizaciju. GUP je pao na nekoliko generalnih odrednica, ne na konkretnim projektima, a Kranjča ima valjanu građevinsku dozvolu tako da se to ne odnosi na nju.
  • mali M
    7.1k
    srećom... Pun kufer mi je već dubioza i s jedne i druge strane...
  • fakin
    103
    znamo li već sad koliko će biti metara od tribine do crte auta? i znamo li koliko je na rujevici, odnosno hoće li na Kranjči biti isto kao na Rujevici udaljenost od terena ili veća/manja?
  • rokikaciga
    644
    znamo li već sad koliko će biti metara od tribine do crte auta?fakin

Nadam se što manje. Ovo kada sa dalekozorom gledam sa tribine na Maksimiru

Puno je bolji doživljaj i igračima i navijačima kada su tribine što bliže terenu.
  • Bosskovitz
    15.7k
    znamo li već sad koliko će biti metara od tribine do crte auta?fakin

Čini mi se da je ovo 7 metara, ako se ne varam to je i standard:

temp-Image2-V8-JAw.avif
  • fakin
    103
    tenks na ovoj informaciji. e sad me zanima jel zna netko koliko je udaljenost na rujevici? jel istih 7 m? čisto da imam za usporedbu :D
  • Neron53
    1.3k

Od kaveza nije sigurno. Prije 3-4 metra
    Barem mi se tako ne cini :)
  • DrawTube
    6.4k
    Odokativno mjerenje Rujevice na Google earth

Sjever - 7 metara od terena
    Zapad - 8 metara od terena
    Istok - 9 metara od terena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.