• Mali Zeus
    16.2k
    Samo da malo govno Otto junior ne uloži žalbu.
  • mali M
    7k
    :rofl: ma ja sam odavno rekao da je meni lose=win ova oklada, a win=lose... šta bi se trebao veseliti ako dobim okladu? oklada je oklada, treba se držati njenih parametara, ja samo kažem da mi je totalno svejedno jer sam prije 3 i pol godine rekao da to neće napraviti do izbora, i sad ako je poraz što će krenuti 3 tjedna prije izbora, neka je.. tužno je u svakom slučaju... Jedina pobjeda je da će krenuti napokon, a sad dal će mjesec dana sim tam je doslovno ista stvar u percepciji cijelog mandata od naručitelja projekta...

enivej, neda mi se zapravo o okladi, htio bih pitati što znači ono što je nedavno išlo u novinama da je Tomaševiću odbijen prijedlog izmjene GUP-a? jel to ima veze dijelom i sa Kranjčom? Il će Kranjča to nekim čudom izbjeći?
  • KrunoPesca
    69
    Žalbu mogu uložiti samo ponuditelji koji su dostavili ponudu. Budući da Strabag ima reference, stručnjake, iskreno se nema ko kaj žaliti.
  • Papastrumf
    14.8k

Nisam znao da je Ottek poslao ponudu za izbvođenje radova.
  • Dudu9
    1.5k
    Ako se ne varam žalba je 100k eura, tako da neće se niko žaliti ako nije 100% siguran da može dobit
  • scooniepenn
    3.9k

Ovo bas i nije bio neki brainer. Imas 2 uvjerljivo najjaca ponudjaca od kojih je ponuda Strabaga povoljnija od Kamgradove. I da nisu izbori ovaj izbor bi bio logican.
  • Bosskovitz
    15.5k

Na kraju je gotovo i nebitno, svi smo na dobitku jer taj stadion će se krenuti graditi do ljeta sigurno; a sad dal će se gradilište otvoriti dva tjedna prije ili dva tjedna poslije izbora, kak vele “dragom Bogu svejedno”.

Ali oklada stoji, postala je previše legendarna da bismo ju zanemarili, tko god bio “gubitnik” u njoj :D
  • Bosskovitz
    15.5k
    Izgleda da će HŽ napraviti željezničku stanicu na Vukovarskoj posebno za novu Kranjču, to je dosta dobra ideja.
  • DrawTube
    6.4k
    sumnjam da je to zbog Kranjče. Da, odlično će doći, ali bih rekao da je dodavanje te postaje dio već poznatog većeg plana da se u prigradsku zeljeznicu uključi i Jug Grada

Postaje bi mislim trebale biti Savska, okretište savski most i trokut, uz pretpostavljam obnovu trenutne pruge čime se još više ljudi u zg "priključuje" na vlak
  • Bosskovitz
    15.5k

Ne znam u sklopu kojeg plana je, ali je definitivno dobra ideja. Volio bih da se i na novom Maksimiru željeznička stanica, u nekom potencijalnom projektu deniveliranja pruge kroz centar grada, premjesti tih 500-injak metara zapadnije i toliko približi stadionu. Bila bi to lijepa aleja od željezničke/metro stanice i tramvajskog/autobusnog okretišta Borongaj prema Maksimiru.
  • Dinaminjo
    1.4k

Planira se godinama pomicanje stanice upravo na Borongaj.

Valjda ce to sad i realizirati
  • DrawTube
    6.4k
    Ovdje se može nešto sitno pročitati
    https://baustela.hr/novosti/u-zagrebu-tri-nove-stanice-za-vlak-grad-i-hz-vec-imaju-dogovor-radi-se-o-ove-tri-lokacije/

Apropo denivelacije, iskreno mislim da nam se to ne isplati, pogotovo znajući HŽ. Istina, grad bi prodisao, i se radi o milijardama sigurno. Za te pare se mogu gasiti i veći problemi. Tko zna, možda u dalekoj budućnosti i to bude
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.