• Dr Hofmann
    2.4k

Ovo je baš za stadion :lol:
  • NitkoBitan
    24k
    Pohvale za izbor pjesme na poluvrememu... Auslander raus!

• Paggini
    41.5k

Dinamo za dinamovce!!!!!
  • Dinamosaur
    2k

Slicno na poluvremenu kad puste: i'm blue
    I ja sam plavi, al ovo mi mozak sprži
  • serbus
    4.7k
    Pitanje prije tekme je bila Marina od Prljavog Kazališta ali čini mi se u nekoj navijačkoj obradi ako se ne varam da su ipak bili samo prljavci tko to pjeva?
  • Mislav
    24
    mene to isto zanima, tražio sam na googleu i nisam uspio naći tu obradu
  • serbus
    4.7k

Znači dobro je nije se samo meni učinilo. Mislim da isto ima i "Za dobra stara vremena" obrada. Te su mi nekako zapele za uho.
  • Paggini
    41.5k
    Pa to vec neko vrijeme pustaju, brijem da su zapresic boysi, ali nije mi jasno zasto ne pustaju originale. Rekao bih zbog prava, ali s druge strane, pustaju i druge od prljavaca pa mi nije baš jasno...
  • Mislav
    24
    poprilično sam siguran da je još ljetos svirala ta obrada, prva tekma na kojoj sam to primjetio bila je dinamo gorica u 8. mjesecu...meni ova obrada brutalno zvuči, rado bih je stavio kao zvono na mobitelu, pa je zato tražim
  • Sibirski plavac
    4.2k

Tako je. I meni su na pamet došle tih par obrada određenih pjesama, ali nisam ih uspio naći na youtubeu. Ima i jedna koja mi je također ušla u uho, gdje je ako se ne varam Stoka jedan od izvođača u pjesmi, ali nije riječ ni o Plavom kaosu ni onoj Ulice su plave, nego neka skroz druga. Jedan od stihova u toj pjesmi je "ja te volim Dinamo",isto kao i u onoj od Pipsa, ali je ritam pjesme dosta sporiji i uz Stoku je izvode više osoba koje dok pjevaju zvuče kao Zaprešić Boysi ali mislim da nisu to oni.

Također sam jednom na futsalu ako se ne varam, čuo domaću verziju one "nanananan hey hey goodbye", ali kad je tražim na youtubeu, ništa...
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    sumnjam da je zbog prava jer su nedavno pustili original verziju plave kosulje,mislim da protiv Istre ili Milana.
  • Brusa
    2.5k

mislim da kod nas nije takva šema s pravima, nego puštaš što hoćeš, platiš zamp-u i to je to
  • rajngla
    11
    Također sam jednom na futsalu ako se ne varam, čuo domaću verziju one "nanananan hey hey goodbye", ali kad je tražim na youtubeu, ništa...Sibirski plavac

evo je prijatelju

inace je sad bas aktualna i popularna ova obrada ispod, stavio je i netko ovdje na forumu nedavno, ali meni ni blizu originalu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.