• Hnlovac
    1.7k
    Znam da je glupo o tom pisat jer mi imamo još zganaca za jesti, ali xy klub iz konkurencije još uvijek nije dosegao brojku članova koju je prošle sezone dosegao već 3.3., a mi smo svoje brojke dosegli 5 mjeseci ranije

Naravno, naše se ne spominje u medijima,ali hoće jedanput kad ih prestignemo, a taj bi dan mogao bit bliži nego što neki misle
  • NORTE
    14.2k

A imaju sezonu iz snova realno, prvi su i dalje.
    Naše brojke ne uspoređujem s lanjskom jer nema nikakvog smisla, vjerujem da ćemo do kraja godine prebacit 67 tisuća članova, a za to bi nam dobro došla i titula.
    Ova brojka članova je još bolja znajući da nema više/toliko "mamićevih/povjereničkih članova" iz izborne kampanje.

Rijeka će ih danas zaustavit, to je vrlo vjerojatno.
    Rijeko gazi gubu!!
  • Kruno
    700
    Nekako navijam danas za remi. Ali bih volio da ih Rijeka i pobjedi da padnu tovari.
  • Brusa
    2.5k
    [img]http://Fm3-Cdz-TXk-AIl-Xe.jpg
  • Marley
    3.3k
    Ja se cudim svakome tko je toliko samouvjeren da smatra Rijeku bezopasnom po naslov.
    Samo remi priznajem danas kao uspjeh, nicija 3 boda ne zelim vidjeti.
    Najbolji moguci scenarij za zakljuciti vikend.
  • tomi-pds
    99
    svima znamo da nam remi najviše paše al ja si nemogu pomoći i želim hajduku sve najgore danas
  • emilperska
    9k
    Iz tvoje sam kolijevke, Rijeko
    otplovio negdje daleko
    al' uvijek si bio i ostao, Grade
    ceznja u srcu mom ja sam u tvojoj
    ti u mojoj dusi
    Rijeko, jer moj si dom

Najdraza Rijeko
    otvori njedra
    vracam se tebi
    primi mi jedra

Voljeni Grade
    otvori vrata
    da pogledam Kvarner
    sa vrha Trsata

Najdraza Rijeko
    pruzam ti ruku
    spustit cu sidro
    u tvoju luku

Voljeni Grade
    za tebe disem
    najljepsu pjesmu
    srcem ti pisem

Mladost je htjela daljine
    luke bez tvoje topline
    al' uvijek si bio i ostao, grade
    ceznja u srcu mom
    ja sam u tvojoj
    ti u mojoj dusi
    Rijeko, jer moj si dom
  • Omake
    6.5k
    i ja sam istog razmišljanja, pogotovo kada naletim na ove tovarske youtubere. Nakon 3 minuta slušanja istih nemoguće je ne željeti im sve najgore na sportskom planu.
  • deda
    35.9k
    Ovdje u Rijeci pada već danima. Vidjet ćemo kakva je drenaža.
  • skener
    2k
    @deda u tajnoj misiji u Rijeci

Očekujte neočekivano
  • deda
    35.9k
    Ubacio sam tovarima laksativ u doručak. :cool:
  • Jurki
    16.2k
    Ubacio sam tovarima laksativ u doručakdeda

Cemu? I ovak previse seru.
  • gaTeDZG
    527
    Osjećam da je danas malo nepopularno navijati za X i to me zbunjuje. Mislim da bilo čija pobjeda pravi snažan momentum pred posljednju četvrtinu sezone i da je nama povoljniji rezultat po bod oboma nego nekome tri.
    RI bi eventualnom pobjedom otišla na +5 koje bi mogli održati do tekme sa nama, sve i da se to malo istopi, njima bi igrao i X krajem travnja, no dugo je do toga. Nakon pauze imaju Slaven i Loksu u gostima, između toga kup protiv Istre, na te dvije im želim kikseve, pogotovo ako danas upišu treći bod u tri vezane.

Ove druge neću ni komentirati jer ih i dalje ne smatram konkurentom, no pobjeda danas bi ih ispalila na vrh i pojačala ionako nesnošljiv pritisak na to da "moraju" biti prvaci, zato želim nenogometnu utakmicu koja bi pokazala da oni to jednostavno, po tko zna koji put, ne mogu.

Što se tiče nas i jučerašnje tekme, agresivno na tribini i terenu od prve do zadnje sekunde, molim sve kolege da upisima ne diskreditiraju sve viđeno na oba bojna polja, ponajviše na ovom prvom.

Za kraj, derbi della Serbia neka bude bez pobjednika, on je samo jedan, kao i na kraju prvenstva.
    Vidimo se na trgu.
  • blue heart 72
    2.1k
    Danas uz Rijeku. Volio bi da Rijeka dobije. I dalje sam mišljenja da su nam tovari veća prijetnja od njih i zbog toga bi htio da čim prije stignemo tovare, a za Rijeku se ne bojim. Oni već polako popuštaju na tim tkz. "manjim tekmama"
  • nwankwo646
    486
    X znači da će jedni i drugi nakon toga biti udaljeni jedan kiks od dolaska na magičnih -2 ali neka Rijeka pobijedi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.