• GeneralNapoleon
    1.2k
    Mislim da bilo čija pobjeda pravi snažan momentum pred posljednju četvrtinu sezonegaTeDZG

Rijeka je nakon sto nas je nasamarala zaredala dva kiksa. Ako im to nije dalo momentuma nece ni pobijeda danas. Oni ce vec do nase medusobne utakmice biti iza nas ukoliko mi zaredamo pobijede.

Rijekina pobijeda nas dovodi na korak do titule. Ni u kojem slucaju zgadija ne smije dobit pa cak i x bi bio meh. Rijeka svim silama danas mora zakopat tu bagru jer time nam je jedini konkurent za titulu u knock downu.

Rijeka ove sezone nikad nije bila konkurent.
  • plavi72
    1.3k
    Poslije utakmice u Koprivnici i jučer ,uopće me ne interesiraju rezultati protivnika,probuđeni lav im je za petama(Petko Sučić,Mišić oporavljeni),ni suci ,ni var ne će i pomoći,ako nastavimo kao zadnje dvije tekme(realizacija uz ovu igru
    mora biti bolja).A oni moraju gubiti bodove,umor,najbolji igrači im igraju cijelu sezonu,borba za ostanak i Europu svih ekipa, bit će puno izgubljenih bodova.
  • Paggini
    40.9k
    Kako god danas da zavrsi, ako mi nastavimo 10 tekmi igrati kako smo igrali protiv Slavena i Lokomotive, ako svi budu zdravi - mi ćemo biti prvaci.
  • gaTeDZG
    486
    Istina, nisu potvrdili onih 4:0 protiv nas, baš to im može bit dodatni motiv za danas i nakon pauze. Za mene je Ri najveći konkurent bez dvojbe, tovari na to prvo mjesto izbijaju samo u slučaju današnje pobjede. Vjerojatno smo obojica u pravu u nekoj dilemi/trilemi, ali samo jedan klub (ako je na svojoj razini) od ova tri pretendira za naslov, a to smo mi i to je najbitnije. Samo ovako nastaviti nakon pauze, trener i stožer imaju par dana za odmor i najavljeno dizanje fizičke forme. Napokon je iskristalizirana udarna postava s povratnicima, sve polako sjeda na svoje mjesto, cijelo vrijeme sam vjerovao u to, nije kasno da se to dogodilo tek sredinom ožujka. Rekoh, ako smo mi na nivou, kao i 19 od zadnjih 20 sezona, ove ostale se ne pita gotovo ništa. Samo to je bitno, ostalo nam ne treba odvlačiti fokus.
  • Sibirski plavac
    4.2k
    Neka Fiumani pobjede danas. Manje je iritantno vidjeti njih na prvom mjestu nego magarad, a i nekako mi Rijeku djeluje lakše stići. Desit će se njima opet neki Šibenik ili Istra (a vrlo vjerojatno i Slaven već u idućem kolu nakon reprezentativne pauze), dok za magarad mislim da će se opet ukoliko budu blizu kiksa nekako izvući (friški primjeri iz Pule i doma s Varaždinom, u obje tekme ih je protivnik izdominirao, samo ih je u Puli spasio VAR, a na Poljudu nepreciznost Varaždinaca). Ako mi nastavimo ovako igrat kao zadnje dvije tekme, konkurenti nemaju šanse. Nadam se tituli te još luđoj i brojnijoj proslavi na Trgu nego lani. :strong:
  • Felip
    366
    Valjda ćemo dočekati da u zadnjoj četvrtini konačno padnu svi od trojca Ri, Haj, Os. Ne mogu zamisliti da budemo prvaci, a da smo od ovih na jedvite jade dobili samo Osijek na početku sezone.
  • Zagreb1992
    2.1k

Rijeka nikad nije bila konkurent ? Zašto su nas onda izdominirali na Rujevici ? Mi smo protiv jednih i drugih u međusobnom omjeru nikakvi i navijati za bilo koga je debilana ..Svi već govore da će kiksati i jedni i drugi , a tko kaže da mi nećemo kiksati protiv Varaždina ?
  • GeneralNapoleon
    1.2k

Po tome je onda valjda i Osijek konkurent?

Svi već govore da će kiksati i jedni i drugi , a tko kaže da mi nećemo kiksati protiv Varaždina ?Zagreb1992

Kakve to uopce veze ima. Ne kaze doslovce nitko da ne mozemo i mi kiksat. Ali ako kiksamo mi svakako smo gotovi? Ne znam koja je uopce poanta. Te izjave. Doslovce je preduvjet za ikakve kalkulacije nase ne kiksanje.

Stvar je jednostavna. A to je da ce Rijeka kiksat vise od tovara. Znaci za nas je bolje da Rijeka dobije. Papogotovo jer protiv njih igramo na Maksimiru dok protiv zgadije moramo na poljud.

Rijeka nema teoretske sanse da ostvari do kraja sezone bolji skor od kiksa u svakoj drugoj tekmi. Ako mi dobijemo sve do kraja. Bit ce dosta.

Zgadija je u prvih 11 utakmica uspijela skupit 27 od 33 bodova ako se ne varam. Ako to ponove u ovih zadnjih 11 smo ispusili naslov. Rijeka takav niz nema sanse da ostvari.

Zato danas Rijeka MORA dobit.
  • Zagreb1992
    2.1k
    Kako god završila danas utakmica mi nismo niti ispali iz borbe za naslov niti smo naslov osvojili ..Opet je glupo upisivati unaprijed bodove kad smo se mi više puta poskliznuli kao i Rijeka i Hajduk
  • KtcGoat
    270
    U požaru u Makedoniji smrtno je stradao i Andrej Lazarov, bivši nogometaš Gorice i Rudeša.
    Počivao u miru.
  • NitkoBitan
    24k
    Ocaj od posjete u Osijeku. Dzabe im novi stadion.
  • DrawTube
    6.4k
    NK Osijek 3. najveći sportski kolektiv u Slavoniji. Možda i 4.
  • zg041
    255
    jel to nema klaunova iz kohorte? nisam ih vidio..bojkotiraju?
    edit: sad vidim krpu neku obješenu,i valjda stoje sa strane..
  • grba
    217
    Nema ih da, ostavili su natpis "Nije važno pobijediti, važno je sudjelovati"
  • NitkoBitan
    24k
    Cavlina se spasio! "Spasavanje vojnika Cavline" u reziji sportskog sektora Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.