• Crni86
    9k
    Doktore nas, svojim stavom prema srpskom govnu si opet zaradio moje simpatije. To je gard radi kojeg smo te svi toliko i zavoljeli. Ajmo sad to prelit i na teren.
  • Kastrator iz zasjede
    46
    Kulin max je 3 napadac dinama i podizac atmosfere bit u svlacionici (da zapocinje pjesme i sl). On u Dinamo kao jedna od prve,dvije opcije nema sta radit.Dok vedrog duha moze bit 3 napadac a bez toga ni 5ti.
  • puxigadjurdja
    2.2k

stav pokazat na terenu. ko i svi ostali. naknadna kurčenja ne prolaze.
  • Crni86
    9k
    to sam i napiso prenijet na teren upravo taj gard. Ali isto tako nedat na svoje. Mi smo ekipa i tko dira jednog dira sve.
  • Patak
    3.1k
    Dinamov napad je ove sezone trebao ovako izgledati Petković/Kulenović/Brodić/Koščević. Da smo izdominirali prvenstvo možda bi i Ćutuk dobio koju minutu. A da se nije griješilo u procjeni igrača između 2. i 3. bi bio Crnac.
  • NKDZ86
    3.1k
    potpuno razumijem Kulenovića jer po čemu je Kanga ispred njega, po čemu? apsolutno nije do sad to pokazao. Mislim da bi trebali igrat skupa, to već vrapci na grani znaju da dinamo ne može igrati s 1 špicom...
  • Droljo
    13.5k
    Mislim da bi trebali igrat skupa, to već vrapci na grani znaju da dinamo ne može igrati s 1 špicom...NKDZ86

Da su mišić i petko zdravi da ali ovako i ne baš.
    Da to izgleda ovako:
    Nevistić
    RPG Galešić KTC Franjić
    Baturina Sučić Mišić Pjaca
    Petković Kanga

Možda. Pa kasnije uvesti kuleta...
  • ElDorado
    2.5k
    Ono kaj sam potpuno zicer je da moramo početi igrati s dve šestice
  • Droljo
    13.5k

Dobro da nemamo ni jednu....
  • ElDorado
    2.5k
    a imamo Franjića sad jel on ta kvaliteta i kakva mu je forma. Više ništ ne znam
  • Str1nger Bell
    1.8k
    82'
    Kulenović je sada imao slobodan put prema golu, no spetljao se na samom kraju.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Sa razlogom je iza Kange.
  • Bosskovitz
    15.7k
    Razumijem da je Kule razočaran, ali kopa si jamu ovakvim pristupom. Hoće silom zabiti gol da pokaže kako je nepravedno završio na klupi i onda samo dokaže da je tamo s razlogom - ono u 81. minuti je morao dodati Stojkoviću, još poslije jedan ili dva posve besmislena udarca iz daljine koja su samo slučajno mogla ući.
  • Crni86
    9k
    Da li je danas nakon utakmic u ogledalo gledao sebe onako ljuto?

Sta se dogodilo ovom decku? Bio je top karakter, vrijedan, borio se, pisao krv, stavljao je ekipu na prvo mjesto, nikad nije bio neki egocentrik. Tocno ovo sta je boss napisao iznad, svojim stavom i ponasanjem nazalost sam sebe dodatno unistava. Danasnji neki potezi su bili da ga se izvadi van nakon njih makar je uso pet minuta ranije.

Daj kule trgni se vise i poslozi glavu.
  • Jay
    786
    Cijeli tjedan se po podcastima gurala priča kako je Kule nepravedno zakinut, kako je on ipak najbolji strijelac kluba, nije ok prema njemu što sjedi na klupi. Imam dojam kao da oko sebe ima 20 istih takvih ljudi koji mu pune glavu da je najbolji, gdje su tog Kangu našli, ti si domaći dečko itd.

Nije dovoljno biti zg dečko. po toj logici i Ante Ćorić ispada igrač za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.