• Jurki
    16.2k
    Cesto osporavan, kritiziran, ali je dokazal da je vojnik kluba bez obzira kak su se neki bivsi treneri i bivsa Uprava ponesli prema njemu.

Isto tak se pocinju stvari ispravljati i nekim ljudima pomalo dolazi iz guzice u glavu kakav on ima doprinos za ekipu i klub.
    Hejteri su zackomeli tj Teo im je svojim predstavama zacepil lampu.

Eh kad bi bar imali "vise KTC-a" u ekipi..
  • Guinness
    2.6k
    Imali smo stvarno vrhunskih stranaca. Prije svega mislim na Cufrea, Tonela, Da Silvu i Soudanija. Njima svakako uz bok ide i nas KTC.De Oliveira

Oni svakako idu uz bok Kevinu.
  • Sajla
    7.7k
    vijest od 29.5.2023. na klupskim stranicama:
    "U posljednjem kolu SuperSport HNL-a plavi su na Maksimiru svladali Goricu rezultatom 4:1 i tako na prekrasan način pred ispunjenim stadionom proslavili novu titulu prvaka države.
    Pogotke za Dinamo postigli su Robert Ljubičić, Luka Ivanušec, Dario Špikić i Dino Perić, a spomenimo i kako je to bila posljednja utakmica u dresu Dinama za našeg Kevina Theophilea."

Spomenimo i to kako je zadnji dio gornje rečenice bio netočan i hvala Bogu na tome! Gospodin Kévin Théophile-Catherine zaslužuje najdublji naklon i poštovanje Dinamovih navijača. Ne znam koje su njegove želje nakon kraja igračke karijere, ali se nadam da su vezane uz naš klub i da će mu nastaviti pridonositi još godinama.
  • skener
    2k
    Sutra ga pozvati u ured, neka sam napiše na ugovor koliko dugo još želi igrati i što želi raditi u klubu nakon toga

Kakav gospodin
  • Ivan0302
    807
    Igrač utakmice.
  • Marc
    356
    Majstorska utakmica da nas podsjeti tko je najbolji stoper Dinama..
  • ses86
    37
    Najbolji strani igrač u povijesti Dinama?
  • rakurs
    877
    Teško je takvo nešto tvrditi bezpogovorno, imali smo dosta stranaca koji su nam na ovaj ili onaj način puno značili u tim trenucima dok su bili tu, ali KTC je OGROMNA gromada kojeg smještam debelo iznad svih.

Mlad sam, ne pamtim sve igrače ikada, ali KTC je obilježio najljepši period u klupskoj povijesti, bio naš najbolji stoper, po meni najbolji u našoj povijesti, a ono što je najvažnije odgojio je hrpu klinaca koji su s njim postali ozbiljni igrači. Dovoljno je spomenuti primjere Gvardiola i Šutala.

Ne znam, ja ga obožavam, profesionalac kakvog se danas jako teško nalazi... Neka ga.
  • SAS1987
    16.6k
    KTC je veći od KFC :fire:
  • Paggini
    40.9k
    Teško je takvo nešto tvrditi bezpogovornorakurs

Ja to tvrdim bespogovorno i tvrdit ću dok sam živ, makar bilo i boljih.

Sve što želim od igrača Dinama, bio to domaći ili strani dečko, utjelovljuje ovaj čovjek. Svaku utakmicu je na maksimalnim postavkama, ima već godina, ima ugovor kojem se smiju u svlačionici (ironija), stvarno ne treba igrati i trenirati na takvoj razini - ali trenira i igra na takvoj razini, svaki dan i svaki tjedan otkad je došao.

Jel on voli Dinamo kao neki igrači? Ne znam, a nije mi ni toliko bitno jer ne daje nitijedan intervju, ne javlja se u javnosti, ne priča preko Instagrama nego na terenu.

Gromada od igrača.
  • Sajla
    7.7k
    Dođe mi da potrošim par tisuća eura u fan shopu i tako skupim loyalty bodove za večeru s legendom pa tražim da to bude gospodin Theopphile-Catherine :lol: Naklon do poda za svih 210 utakmica koje je odigrao u Dinamu (od 500 ukupno u karijeri, prema TM).

Danas clean sheet, gol i asistencija - što još tražiti od stopera? Da je savršen - nije, ali stav i pristup su idealni, bez ijedne mrlje.
  • cibona
    4.7k
    Novi ugovor ne bi smio doći u pitanje. Theo je i dalje naš prvi stoper u hijerarhiji. Čovjek šuti radi, trenira i iskorištava svaku minutu provedenu na terenu, pravi primjer profesionalnca. Dosta igrača u svlačionici trebalo bi se ugledati na njega.
  • Livi
    74
    Da svaki igrač ima bar upola njegove želje,profesionalnosti,discipline meni bi bilo dosta. Za mene legenda kluba i uz Olma definitivno najdraži stranac, ali neovisno stranac ili ne meni jedan od najdražih igrača u novijoj povijesti Dinama. Da, čak i uz te kikseve koje će mi možda neki nabijati u facu, Theo je za mene ono što želim da nogometaš Dinama ima, volju, želju, beskompromisnost i potpunu predanost za pobjedu i tako iz tjedna u tjedan.
  • Fabercaster
    55
    8192312391.png
    Hvala Kevine na potpisu, već dugo ga čekam! Čovjek koji nikada, ali nikada nije dao manje od 100% sebe za Dinamo. Ako računamo, (a računamo) Olma i Eduarda kao "domaće" dečke, najveći stranac u povijesti kluba. Uvijek dostupan, uvijek spreman, oličenje profesionalnosti, discipline, volje i želje i svega onoga što očekujemo od igrača koji nose Sveti dres. Nadam se da će se naći neko mjesto za tebe u klubu kada završiš karijeru i da će tribina (ili barem sektor) nositi tvoje ime na novom stadionu. Čestitam od srca na asistenciji i golu KTC....ti si Dinamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet