• Žan
    457
    Krivaka treba uzet sad nakon pauze za neku sicu i ostavit u Lokomotivi,logican potez bi bio mali rizik a potencijalno velika dobit.
  • Nogo
    5.9k

Taman da ih skupiš sve kao pokemone :lol:
  • NB86
    16.2k

Zasto bi mu lokomotiva davala minute kad bi ga mi kupili za sicu, vrbancic je trenutno spremniji i korisniji igrac za prvu ligu pa su ga preselili na klupu jer nemaju interesa u razvijanju igraca za druge
  • Žan
    457
    Zato jer iduce sezone ostaju bez vrbancica i mudrazije sigurno, tako da nece imat druge nego njega pustit da igra.
  • NB86
    16.2k
    Neces vjerovat al imaju opciju i dovođenja igraca (tipa ovaj vukotic crnogorac koji im je sad standardan ili niz kosovara koje su dovukli) ili guranja nekog svog juniora, ne znam u kojem svemiru "nece imat druge"
  • Žan
    457
    Neces vjerovat ako ga uzmemo i nema garanciju minuta, sigurno ce se za takvog talenta nac ekipa koja mu moze garantiran odredenu minutazu
  • NB86
    16.2k
    Je, kao sto se nasla sigurna minutaza za jagusica, crnca, branka pavica, nou mikica. Ne postoji vise ozbiljna hnl posudba klinaca, jednostavno svi imaju proracune da si mogu priustit 20 dobrih igraca i ne zele razvijati za druge klince na kojima ne mogu ubirat plodove sto ih trpe, trpit ce svog pa ga prodat
  • Mihaljević
    12k
    25/26

Roffo (1-3M€)
    RPG - Galešić - S. Sosa (3-4M€) - L. Jakirović
    Jagušić - Mišić - Baturina
    Stojković - Kučys (2-3M€) - Pjaca

Varela prva zamjena Pjaci.
    Vrbančić prva zamjena Stojkoviću.
    Ako Baturina ode, Stojković u vezni red, Florucz desno.
    Mikić prva zamjena Ronaelu.
    Petka uvijek biram ispred Miereza.

Krivak može samo biti novi Kačavenda, igrač kojeg nitko neće kupiti baš zbog ozljede, i kad budemo prodavali Stojkovića zbog toga nećemo dobiti punu cifru zbog ozljede, to tako funkcionira.

Za 7M€-10M€ se sastavi ozbiljna ekipa za ligu prvaka, ali 9/10 stranaca (Pogotovo Njemaca) će dovest neke svoje igrače jer misle da svako može igrati u HNL-u i levelu Dinama, a kad ti lapani ne budu mogli dva na jednu nogu, tražit će se goruća opcija iz naših redova, kao sad sa Manenicom i Podnarom, koji rade lijepo posao (Jagušić, Mierez, Mudri, Galešić, Franjić, Ivanušec), jer znaju šta dobijaju od tih igrača.

Marić i Šimić su bili loši, jer se nisu fokusirali na Hrvatsku, nego na neke tamo svoje druge francuske lige i japanske lige, a zanemarivali ono najbitnije, više su doveli stranaca nego naših. I to će isto napraviti i jedan od ta dva Njemca, u to sam uvjeren.

Više od svega bi volio da dovedemo dobrog stranog sportskog direktora, ali naglasak na dobrog, ali šanse da se to dogodi su minimalne...
  • Crni86
    8.9k
    Ne treba ic iz jedne krajnosti u drugu. Imamo trenutacno nesto stariji kadar, treba ga pomladiti ali isto tako ne da 90% ekipe cine 21- godisnjaci. Za ozbiljan europski rezultat to nece biti dovoljno.

Uz misica trebat ce dovesti jos jedno provjerenije ime kako bi ovli mladi decki imali mir u svojem razvoju.
  • Praskaton
    4k
    Roffo (1-3M€)
    RPG - Galešić - S. Sosa (3-4M€) - L. Jakirović
    Jagušić - Mišić - Baturina
    Stojković - Kučys (2-3M€) - Pjaca
    Mihaljević

Hladno bi imali goru sezonu od ove.
  • Mihaljević
    12k
    Kaže lik koji bi hladno igrao Mbukua na lijevom beku.
  • Praskaton
    4k
    Kaže lik koji bi hladno igrao Mbukua na lijevom beku.Mihaljević

A jbg ako si to shvatio ozbiljno onda...
    Mislim svi mi imamo svoje viđenje al nekako ovaj tvoj sastav mi bas izgleda loše.

Stoper na lijevom beku,Miške (za kojeg vidimo ove sezone kakve probleme s ozljedom ima) bi ovdje opet trebao trkački držat sredinu.Baturina za koga je teško vjerovat da će ostat i Jagušić(koji mi je odličan al ne znam baš jel spreman za prvih 11 Dinama)

Kučysa nisam previše gledao al mi isto nije za prvu opciju.

Možda bi ovo tvoje super ispalo al toliko je upitnika i kockanja s ovom postavom,nedostojno kluba veličine Dinama
  • Orc123
    11k
    probaj mi samo objasniti sta Jakirovic radi na l. Beku i kad je to igrao? Pa on ni u juniorima to ne igra i kako ce on igrat beka u seniorima s obzirom da mu je brzina jedna od vecih manjkavosti? Sve mogu shvatiti ali da ce nam decec od 18g koji gotovo nikad nije igrao tu poziciju biti rjesenje za najkriticniju poziciju u ekipi....ludost.
  • Mihaljević
    12k
    Više će donijeti Dinamu od svih koje planiramo dovest, baš kao i Franjić sada, ali valjda eto po 150. put trebamo dovesti Mihajličenke, Lecjakse i ostale trubadure.
  • Orc123
    11k
    pricas gluposti.....decko nikad nije ni igrao beka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.