• Ivdzo11
    5.8k
    Ante Erceg zuti :lol:
  • Facke
    5.4k
    Nasi suci sudiju pune situacija na pamet. Tak je i Romic ovu "ruku" sudil na pamet bez da je tocne videl el je stvarne ruka.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Laganini Belupo i to bez Jagusica i Cubelica
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Mađari trenutno sedmi ako ovako ostane :cool:
    Lagao bih kad bi rekao da mi je žao. Veselim se končno "novom" četvrtom predstavniku u Europi. Belupo/Varaždin/Istra, svejedno. Nitko od njih se ne bi osramotio kao ovi.
    Belupo je ispadao od jednog Bilbaa, CSKA Moskve, Stuttgarta, Aston Ville. Osijek je ispadao od Kizilžara i Zire. Neusporedivo.
  • The Octopus
    165
    Nece biti 4. predstavnika ukoliko ne osvoji kup ili ukoliko Rijeka ne osvoji duplu krunu. Dakle, mala je vjerojatnost da ce 4. na tablici ici u europu. Veca sansa im je kup
  • Droljo
    13.3k
    Ja sam za da Osijek ide u europu. Ovi će rasprodat sve kao i svake godine i dok se poslože već su debelo ispali. Osijek bude (opet) slagao ekipu i možda nešto i slože ovaj put. Love imaju.
  • Izet Hajrović
    4.5k
    oni s ovom Upravom nemaju napretka, a plasman u Europu preko 4. mjesta bilo bi mazanje očiju. Dugoročno gledajući, za njihovo dobro je da im ova sezona bude debakl pa se možda nešto i promijeni. A istovremeno, bilo bi lijepo da se šarani malo spuste na zemlju. Neće oni propasti jer imaju vlasnika koji će ih financirati neovisno o rezultatu, u grubo gledajući.
  • Marcinko
    645
    Kako je mala vjerojatnost ako je Rijeka izrazit favorit u kupu, igraju doma protiv Istre, a u finalu je dvomeč što većinom ide na ruku favoritu.
  • The Octopus
    165
    Mala je vjerojatnost da ce osvojiti hnl prije svega. Ovo drugo stoji na papiru iako osobno ne vjerujem im ni da kup uzimaju
  • vjeko1701
    13k
    Al kakve veze ima osvajanje HNL-a od strane Rijeke s tim da 4. mjesto vodi u Europu?
  • The Octopus
    165
    Zar nije da 4. mjesto vodi u europu samo ako prvak osvoji kup? Moguce da sam zajebao pa 4. ide u europi i ako netko od prva 3 osvoji kup..
    edit: idu 4 svakako, zajebo sam ja
  • vjeko1701
    13k
    Dupla kruna se odnosi na status 2. na tablici i utječe na to dal doprvak ide u KL ili EL.
  • The Octopus
    165
    Da da ok. Ali postoji sansa da Osijek/Istra/Belupo budu van top-4 u hnlu i da osvoje kup. U tom slucaju 4. ne ide u europu
  • vjeko1701
    13k
    To je moguće ali je po meni Rijeka izražen favorit u kupu.
  • vjeko1701
    13k
    EDIT: Kad smo kod toga, dal Kušek Apaš uopće zadovoljava uvjete igranja europske faze ili bi Slaven morao igrati u Varaždinu ili Zagrebu (naravno, ukoliko prvo izbori pretkola te uspije ući u grupnu fazu).

Pretkola znam da mogu igrati u Koprivnici.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.