• The Octopus
    209
    ma okej, ne govorim toliko o regularnosti nego je izuzetno iritantno da 2 sata nogometa stane u jedan mikrododir koji apsolutno nema nikakav utjecaj ni na sta
  • GOAT
    2.3k
    Ne znam gdje vidite problem? Sta, ova lijeva noga je magicno prosla kroz loptu ili?

• NitkoBitan
    24.5k
    Ma dodir lijeve noge sa loptom sigurno postoji, elementarna logika.

Pravila su takva kakva jesu i trebaju se postovat. Na koju god stranu okrenes kukat ce se... Da se priznao gol a kasnije saznalo kako je bio dvostruki dodir kukalo bi se kao sto se kuka sada da su Real pogurali suci.
  • Droljo
    14k
    Hehe. Dobro da sam zaspao na poluvremenu :rofl:
  • Noel
    9.7k
    Ne simpatiziram ni Real ni Barcu ni Atletico ni jedne Španjolce ali svi pričaju o penalu Alvareza i kako je navodno Atletico pokraden iako je očito da su dva dodira a nitko ne priča o čistoj ruci i čistom penalu koji nije sviran u regularnom dijelu za Real. Za mene je to veća priča od ovog Alvarezovog nespretnog penala.
  • Crni86
    9.1k
    plus u prvoj uatkmici dosta sumnjiv duel u kojem je rodrygo bio povucen za ruku i srusen.

To je problem kao i kod nas, kad si toliko dominantan onda svaka greska se pripisuje uroti, korupciji i sl. Sve vec videno u nasem prvenstvu.
  • gaTeDZG
    632
    Tri ovosezonska poraza u Ligi prvaka - Bayern, Dortmund, Arsenal.

Sva tri kluba su u četvrtfinalu.
  • gaTeDZG
    632
    Nastavno na posljednji upis, 4/8 ekipa iz top 8 nakon prve faze natjecanja nije došlo u četvrtfinale.
  • Livi
    82
    sumnjam, pročitao sam da takve čipove imaju lopte sa svjetskog i europskog prvenstva, ali ne i lige prvaka
    Evo sada pitao chat gpt, kaže od sp u qatru da imaju na svjetskom, a da u LP imaju slične čipove, tako da si možda u pravu. Moja greška
  • Dani Olmić
    1.2k
    Ajmo Bodo!!!
  • NORTE
    14.4k
    Ovo što su napravili Atleticu je sramota neviđenih razmjera.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Muči se Pirej, jesu bolji ali fali im po meni najbolji igrac (El Kaabi) i ujedno golgeter

Edit: Ajdeeeeeeeeee
  • NORTE
    14.4k

Obrišite ove postove, ovo je kriva tema.
  • Dani Olmić
    1.2k
    Olympiakos dobio Panathinaikosa 4:2 a ujedno AEK izgubio od PAOK-a … to bi bilo to sto se tice pitanja grckog prvaka
  • prefontaine
    1.5k
    to bi bilo to sto se tice pitanja grckog prvakaDani Olmić

Za nas totalno irelevantan podatak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.