• Droljo
    13.5k
    Dok je 101 postojao nikakav partner nije trebao. Stalno se sprdalo tovare. Pjesme se podrazumijevaju.
  • Georg Koch
    5.6k
    Gledam si ove brojke koje je Papa objavio za gradove po Hercegovini i malo analiziram, usporedjujem, koliko toga prostora mi jos imamo, koliko potencijala da je to nevjerojatno.
    Mozda posebice Grude, Posusje, Siroki Brijeg i Mostar, s obzirom na sve da bas imaju prostora itekako.
    Ako netko ima iz navedenih gradova (ili bilo kojeg) i misli da mozemo kroz male, sitne "akcijice", privatne kanale i poznanstva rijesiti, spojiti te doprinijeti dodatnom povecanju clanova i sirenju dinamovstine, neka se slobodno javi porukom te cu ja kao povjerenik kluba dodatno se poduzeti da odradimo jos kvalitetnog posla.
  • marcio amoroso
    40.3k

Svaka čast. Tako se radi i širi Dinamovština. Samo ako svi damo gas možemo napraviti nešto veliko.
  • luka modic
    798
    ne znam točno od rijeci do rijeci kako ide al jedan od plakata u dalmaciji je "naši komentatori jesu subjektivni" inicirajuci da njihovi komentatori otvoreno navijaju za Hajduk
  • Sajla
    7.7k

to su komentatori na onom njihovom klupskom kanalu, reklama je to za HDTV ili kak se već zove. subjektivnost komentatora na tom kanalu očekujem kao što bih i na Dinamo+, nije to problem. Šapit, Vejić, Jeličić itd. su druga priča.
  • Papastrumf
    14.8k
    Pročitao sam na ČP da je u ovoj akciji učlanjeno 762 ali da ima još jedan povjerenik koji je učlanio 300ak ljudi + oni koji su online učlanjeni pa se ta brojka za Čapljinu penje na 1000/1100 članova.
    Ne znam koliko je istina ali baš brutalna brojka ako je istinita informacija.
    Peškaman

Nije istina. Napisao sam kako stoje brojke.
  • FelceAzzurro
    238
    Jedna "mala" Čapljina, 600 km od Zgreba, s vrhunskom organizacijom i brojem članova više nego nekoliko pojedinih, ne gradova u Hrvatskoj, nego Županija! Kapa dole gospodo!

Zamislite kako se ovako nešto organizira u svakom kvartu u Zagrebu( ne mislim na dinamovo), drže štandovi za učlanjenje konstantno kod pojedinih birceva i lokacija po kvartovima, nebo je granica.
  • vjeko1701
    13.1k
    Pa evo, ja mogu povezati predstavnika Dinama i gradsku upravu Krapine ukoliko postoji želja za sudjelovanjem na idućem festivalu (štandovi mercha i učlanjenja).

Pošto je u pitanju tjedan dana, možda i čak neki mini turnir mlađih kategorija protiv klubova iz županije, al to bi trebalo kontaktirati NK Zagorec. U svakom slučaju, znam da su na oba mjesta za predstavnika Dinama vrata uvijek otvorena.

Uz to, kao dio festivala postoji i gospodarski zbor tvrtki iz županije. Tu isto nije na odmet uspostaviti neke kontakte. Mislim da nekim sudjelovannjem Dinamo nikako ne može izgubiti.
  • ŽeljkoB
    6
    Pozdrav svima, hvala na prijemu.
  • deda
    35.9k
    Grad Zagreb prešao 17.000 članova.
  • ŽeljkoB
    6

Po informacijama s portala situacija s članovima u Hercegovini je bitno drugačija.

Čapljina, 9.3. 762 osobe učlanilo se u plavu obitelj. Ozrenko Matić, povjerenik Dinama iz Čapljine izjavio je da je putem interneta i preko povjerenika Tadije Kordića učlanjeno još preko 300 ljudi. Preko 80 dinamovaca nije se moglo učlaniti jer nisu imali OIB. Znači, više od 1100 članova Dinama u Čapljini. Fascinantni podaci za općinu u kojoj živi dvadesetak tisuća Hrvata. Vjerojatno među njima ima ljudi iz drugih općina, ali i dalje fenomenalno.

Grude, 18.1. u Dinamo se učlanilo 515 ljudi. Za općinu od 17000 ljudi odlično. Daleko iznad prosjeka bilo koje županije u RH.

Stolac, 15.2. 307 ljudi učlanilo se u Dinamo. Za općinu od 8500 Hrvata fenomenalno.

Čitluk, 2.2. u Dinamo učlanjeno više od 500 ljudi preko novog povjerenika Mate Martinca. Ovaj broj je sigurno dvostruko veći jer tamo postoji još jedan povjerenik preko kojeg je učlanjen još veći broj navijača.

Sve u svemu, broj članova Dinama u Hercegovini je fenomenalan u odnosu na broj Hrvata. Nijedna županija u Hr zajedno s gradom Zagrebom nema ni blizu toliki postotak članova.
  • Cagica111
    65
    Grude nemaju 17000 stanovnika
  • Sajla
    7.7k
    Po informacijama s portala situacija s članovima u Hercegovini je bitno drugačija.ŽeljkoB

Papa ima podatke iz baze članova. Ne kažem da je ovo što si prenio netočno, ali "preko povjerenika X iz grada Y se učlanilo 100 ljudi" može značiti da je učlanio 50 ljudi iz svog grada i još 30 iz Njemačke i 20 iz Austrije.
  • Georg Koch
    5.6k
    Papa ti je pisao dosadasnje brojke po mjestu prebivalista.
    Jer naravno da se na svim akcijama uclanjenja u Herc. uclanjuju ljudi iz cijele Hercegovine, Bosne pa i iz RH.
    To je bitna razlika.
  • ŽeljkoB
    6

Po popisu iz 2013. općina Grude ima 17263 stanovnika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.