• Droljo
    13.2k
    Dok je 101 postojao nikakav partner nije trebao. Stalno se sprdalo tovare. Pjesme se podrazumijevaju.
  • Georg Koch
    5.5k
    Gledam si ove brojke koje je Papa objavio za gradove po Hercegovini i malo analiziram, usporedjujem, koliko toga prostora mi jos imamo, koliko potencijala da je to nevjerojatno.
    Mozda posebice Grude, Posusje, Siroki Brijeg i Mostar, s obzirom na sve da bas imaju prostora itekako.
    Ako netko ima iz navedenih gradova (ili bilo kojeg) i misli da mozemo kroz male, sitne "akcijice", privatne kanale i poznanstva rijesiti, spojiti te doprinijeti dodatnom povecanju clanova i sirenju dinamovstine, neka se slobodno javi porukom te cu ja kao povjerenik kluba dodatno se poduzeti da odradimo jos kvalitetnog posla.
  • marcio amoroso
    40.2k

Svaka čast. Tako se radi i širi Dinamovština. Samo ako svi damo gas možemo napraviti nešto veliko.
  • luka modic
    789
    ne znam točno od rijeci do rijeci kako ide al jedan od plakata u dalmaciji je "naši komentatori jesu subjektivni" inicirajuci da njihovi komentatori otvoreno navijaju za Hajduk
  • Sajla
    7.6k

to su komentatori na onom njihovom klupskom kanalu, reklama je to za HDTV ili kak se već zove. subjektivnost komentatora na tom kanalu očekujem kao što bih i na Dinamo+, nije to problem. Šapit, Vejić, Jeličić itd. su druga priča.
  • Papastrumf
    14.7k
    Pročitao sam na ČP da je u ovoj akciji učlanjeno 762 ali da ima još jedan povjerenik koji je učlanio 300ak ljudi + oni koji su online učlanjeni pa se ta brojka za Čapljinu penje na 1000/1100 članova.
    Ne znam koliko je istina ali baš brutalna brojka ako je istinita informacija.
    Peškaman

Nije istina. Napisao sam kako stoje brojke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.