• masacusec
    4.8k
    Naravno da je sportski neuspjeh "uteg" još višoj općoj ocjeni stanja.
    Ovakve evaluacije su zapravo putokaz dečkima iz kluba koji prate zonu.
    No, upravo to u čemu kaskamo najviše ovisi o onima na terenu.
  • Bosskovitz
    15.5k
    S tim da - a to isto treba uzeti u obzir - ovdje ima i glasova koji su ciljano negativni i usmjereni protiv Dinamovog proljeća te bi bili takvi neovisno o tome što se u klubu radilo. Ne znam kako drugačije objasniti ovih 5-6 ljudi koji su segment članstva ocijenili lošim ili iznimno lošim, no volio bih čuti njihova objašnjenja.
  • prefontaine
    1.4k
    Dalo bi se tu pričati o puno čega, što pozitivnoga, što negativnoga.

Evo, meni su rezultati ankete po pitanju "Kako ocjenjujete segment stadiona?" baš čudni, kako pitanje, tako još više i odgovori. Samo trećina anketara smatra da je segment stadiona loš ili iznimno loš. A kad je imalo lošije vrijeme pa posjeta nije na razini, 97% ih se vadi na segment stadiona.

E sad, da se ne upadne u zamku, netko će reći "ja sam stavio da je okej jer pitanje nije samo u kakvom stanju je stadion, on je užasan, ali vidim neke promjene pa sam zato stavio okej. Netko drugi će reći "stavio sam da iznimno dobro (ima i takvih, čak 10%), jer je napokon krenula priča, prava priča o novom stadionu", ali je jasno da pitanje nije dobro postavljeno, što uostalom sugeriraju i rezultati ankete (odgovor s najviše klikova ima samo 32%).
  • Praskaton
    4k
    S tim da - a to isto treba uzeti u obzir - ovdje ima i glasova koji su ciljano negativni i usmjereni protiv Dinamovog proljeća te bi bili takvi neovisno o tome što se u klubu radilo.Bosskovitz

Isto tako ima glasova za neovisno o tome što se u klubu radilo.
    Obje opcije su legitimne i ok
  • sport
    4.3k
    Na jučerašnjem druženju s novinarima iznesen je i ovaj podatak na koji se nitko nije osvrnuo:
    "U klubu su nas uvjerili kako Dinamo nema nikakvih problema s financijama. Ni ovu, ni sljedeću sezonu, bez obzira bi li prvaci ili ne. Aktualna vlast po dolasku u klub (ožujak 2024.) zatekla je minus od 19 milijuna eura (kredit i tekuća potraživanja), a Zagrepčani su danas u financijskom plusu. I tako će klub ostati do kraja mandata aktualne vlasti."
  • The Undertaker
    7.2k
    kredit i tekuća potraživanja),sport

Valjda obaveze a ne potraživanja. Obožavam ovakve članke nakon kojih znaš manje nego prije.
  • emilperska
    9k
    Aktualna vlast po dolasku u klub (ožujak 2024.) zatekla je minus od 19 milijuna eura (kredit i tekuća potraživanja), a Zagrepčani su danas u financijskom plusu. I tako će klub ostati do kraja mandata aktualne vlasti."sport

Kredit i potraživanja su bilančne, a ne RDG stavke. Radi njih se sigurno ne završava u minusu odnosno gubitku. Klub sigurno nije bio neprofitabilan u nijednom dijelu 2023. ili 2024.
    Opet se brka pojam profitabilnost i likvidnost.
    Novinar je vjv sam po sebi financijski nepismen, a i taj s kojim je navodno pričao u klubu nije Manenica ni Puhalo jer veze s ekonomijom nema.

Ovo mi liči na kavu sa Zajecom i mala narodna škola o financijama našeg predsjednika..

Ovako iz glave bez davanja klikova tom novinaru rekao bi da je autor članka Olivari..
  • Bosskovitz
    15.5k
    Evo, meni su rezultati ankete po pitanju "Kako ocjenjujete segment stadiona?" baš čudni, kako pitanje, tako još više i odgovori.prefontaine

Nisam dobro formulirao to pitanje, slažem se. Iz pitanja nije jasno trazi li se ocjena za trenutno stanje, za promjene koje su na njemu napravljene, za dogovore s gradom i državom te planove prizašle iz toga ili nešto četvrto, a nisam više mogao editirati jednom kad je objavljeno.

Isto tako ima glasova za neovisno o tome što se u klubu radilo.Praskaton

0% iznimno zadovoljnih sportskom politikom pokazuje da ih barem nema podjednako, ali govorimo o malim brojkama u oba slučaja.
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.