• NB86
    16.3k
    Ja se sjecam jedne utakmice s lokomotivom da smo na jugu bili
  • NORTE
    14.4k
    Svi spominju lokomotivu na maksimiru i bbb na jugu. Igrala je loksa domaće već na maxu i nismo bili na jugu. Od kud vam te ideje?Droljo

Mislim da će to ovisit i o stanju na tablici i potražnji.
    Za tu tekmu ne vrijede godišnje pa je možda i jug opcija.
  • Ali
    2.6k
    Gledam belgijski kup i vidim da u europi postoji stadion koji je u losijem stanju od maksimira.
    FC Royal Antverp, a stadion pise uz aut liniju pise Bosuil Stadion !
    Njihov istok isto zatvoren za navijace, ali ozbiljna poderotina, ozrasla mahovina i korov na tribinama. A mislim da su i oni igrali europske tekme, nisam fan belgijske lige, ali kad slijedeci put procitam cudjenje novinara... pa ovo je "stara europska unija" par km od sredista te iste...
  • Sajla
    7.8k
    gledam i brišem sline ;)

evo i snimka prve testne utakmice pred 10k gledatelja:
  • Mali Zeus
    16.4k
    Nije ni ovaj puno bolji, od Union St. Gilloisa:

5efe2227-dudenpark-union-07-02-2023-fr.jpg
  • DrawTube
    6.5k
    Belgija mi je fascinantna koliko lošu infru imaju u odnosu na to koliko su bogata država, samo Gent, Genk i Anderlecht imaju stadione koje bih nazvao kompletnima

Ostalo su ili ruine ili neodvršeni stadioni
  • Infinity
    17.6k
    Club Brugge isto tako ima stadion u katastrofalnom stanju i morat ce graditi novi. Gleda ih u prosjeku 20-25.000 ljudi, kupuju igrace za desetak milijuna, prodaju za 20-30, Europa svake godine, a stadion im samo ljepsi, nista bolji od Maksimira.
  • Guinness
    2.6k
    Ja se sjecam jedne utakmice s lokomotivom da smo na jugu biliNB86

Da, prva utakmica sezone 19/20, Dinamo je tada bio domaćin
  • NORTE
    14.4k
    Novi Unitedov stadion koštat će 23.000 eura po stolici.

Hejteri dinama na aparatima.
  • Eduardo
    23.1k
    2.34 milijarde eura. :scream:

Klub tvrdi da će cijeli projekt stvoriti 92.000 novih radnih mjesta, uključiti izgradnju 17.000 kuća i privući dodatnih 1.8 milijuna posjetitelja u područje godišnje. Projekt bi dodao dodatnih 8.5 milijardi eura britanskoj ekonomiji godišnje.

malo liče...

cNH4wyf.jpeg

cEjaflb.png

• R13S61
    275
    Ti Englezi baš nemaju pojma... Grade novi moderni stadion i onda oko njega nakrcaju 50 novih zgrada...
    Trebali su se doći raspitati kod Hrvata (na čelu s "uglednim" hrvatskim arhitektima), koji bi im lijepo objasnili da stadion mora biti na ogromnoj livadi oko koje kilometrima ne smije biti nikakva kućica...
    Jadni, a tolike će novce ulupati... Baš mi ih je žao...
  • ZrnTSCHeZ
    980
    Kakvi su to minareti?!?
    Na kaj liči taj render?
    Pa to je strahota...
    Zgrožen sam bil dok sam vidjel predstavljanje.

G
    R
    O
    Z
    O
    T
    A
  • Oluja
    5.1k
    Ova Unitedova džamija je po ruznoći nadmašila plavi vulkan i onaj kuglof što se zadnje vrijeme pojavljuje. Izgleda kao da je netko bacio gaće preko džamije.
  • The Undertaker
    7.4k
    Norman Foster je jedan od najpoznatijih svjetskih arhitekata, toliko poznat da se u njegove vizije ne sumnja.
    Treba to viditi uživo, kad bude i ako bude. To i jest cilj.
    By the way, biti će gotov prije Maksimira.
  • Bosskovitz
    16.1k
    Kakvi su to minareti?!?ZrnTSCHeZ

Prema službenom objašnjenju, to je vizualizacija trozubca kojeg drži vrag u njihovom grbu.

Generalno brutalan projekt. Ne sviđa mi se iznutra, ubija svu draž engleskog nogometa, ono malo što je od nje još ostalo. Ali ako njih nije briga, zašto bi mene bilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.