• NB86
    16k
    Ja se sjecam jedne utakmice s lokomotivom da smo na jugu bili
  • NORTE
    13.7k
    Svi spominju lokomotivu na maksimiru i bbb na jugu. Igrala je loksa domaće već na maxu i nismo bili na jugu. Od kud vam te ideje?Droljo

Mislim da će to ovisit i o stanju na tablici i potražnji.
    Za tu tekmu ne vrijede godišnje pa je možda i jug opcija.
  • Ali
    2.5k
    Gledam belgijski kup i vidim da u europi postoji stadion koji je u losijem stanju od maksimira.
    FC Royal Antverp, a stadion pise uz aut liniju pise Bosuil Stadion !
    Njihov istok isto zatvoren za navijace, ali ozbiljna poderotina, ozrasla mahovina i korov na tribinama. A mislim da su i oni igrali europske tekme, nisam fan belgijske lige, ali kad slijedeci put procitam cudjenje novinara... pa ovo je "stara europska unija" par km od sredista te iste...
  • Sajla
    7.3k
    gledam i brišem sline ;)

evo i snimka prve testne utakmice pred 10k gledatelja:
  • Mali Zeus
    16.2k
    Nije ni ovaj puno bolji, od Union St. Gilloisa:

5efe2227-dudenpark-union-07-02-2023-fr.jpg
  • DrawTube
    6.2k
    Belgija mi je fascinantna koliko lošu infru imaju u odnosu na to koliko su bogata država, samo Gent, Genk i Anderlecht imaju stadione koje bih nazvao kompletnima

Ostalo su ili ruine ili neodvršeni stadioni
  • Infinity
    17.4k
    Club Brugge isto tako ima stadion u katastrofalnom stanju i morat ce graditi novi. Gleda ih u prosjeku 20-25.000 ljudi, kupuju igrace za desetak milijuna, prodaju za 20-30, Europa svake godine, a stadion im samo ljepsi, nista bolji od Maksimira.
  • Guinness
    2.6k
    Ja se sjecam jedne utakmice s lokomotivom da smo na jugu biliNB86

Da, prva utakmica sezone 19/20, Dinamo je tada bio domaćin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.