• Dani Olmić
    1.1k
    Neki drugi bi za takvo ponasanje dobili ban…
  • Crusades
    14.9k
    Treba nam više ovakvih ljudi.SjevernaStrana

Pogledaj broj ljudi koji se s njim slaže. Ne bi trebalo bit (pre)teško za shvatit da kolega nije jedini u tom razmišljanju.
  • Klenx
    6.8k
    Pohvalio bih kolegu na samokritici. Nije se baš morao nazvati "iskompleksiranom gnjidom", ali ako se on tako osjeća onda u redu. Treba nam više ovakvih ljudi.SjevernaStrana

Kao što vidiš postovi su otprije godinu i po dana, neki čak i više. I ne truju i ne seru podmuklo po svakom aspektu kluba kada treba i kada ne treba već se odnose na praktički istu stvar, naravno, totalno promašenim rječnikom.
    Stojim i dalje kraj svojih riječi. I uz dužno poštovanje na titulama i ostvarenim rezultatima, smatram dotičnog trenera ponašanjem i znanjem apsolutno nedostojnog kluba kao što je Dinamo.
    Način izražavanja nije bio primjeren javnom prostoru, za većinu toga sam banove odradio, način izražavanja i pisanja je promijenjen.

Ukoliko dalje imaš nešto što nije vezano uz utakmicu jučer, slobodno mi se javi na private.
  • Droljo
    13.2k
    Na svim temama kanga. Pa šta vam je taj dečko napravio da ga tak mrzite?
    Ovo je retoričko pitanje i nemojte odgovarati. Pogotovo ne sa 'a šta je napravio da ga toliko branite' i sl. Hvala
  • Infinity
    17.6k
    Fino si nabrojao zicercine, penal, stative, precke... Imamo li pravo biti nezadovoljni realizacijom? Nismo mi pleli mrezu oko gola Slavena 90 minuta, nego smo itekako imali prilika i pobjeda od 1-0 me zabrinjava.

Igrali su sat vremena s igracem manje i mi u tih sat vremena nismo dali gola. Ljudi nam centra nisu presli kako treba i ja moram drhtati u 90. kad im golman povede loptu do centra, a mi se zabijemo u svojih 16.

Dobili smo, super! A sta cemo sutra kad odigramo utakmicu u kojoj stvorimo dvije prilike, mogu li s ovom realizacijom ocekivati gol i pobjedu?

Nitko ne ocekuje da Dinamo svima da pet komada, ali to da jucer nismo dali barem dva gola je nesto sto mi stvara brigu. Ubili smo Osijeka na Pampasu, ali su nas dobili jer mi nismo sposobni dati gol vise. Jucer zbog pobjede mozemo malo zazmiriti, ali cemo sutra opet dozivjeti Pampas, a nadamo se tituli.
  • Crni86
    8.7k
    Neki ocito nikad nisu igrali nogomet…. A ocito nisu ni gledali dinamo zadnjih 6 mjeseci da vide siru sliku i koliko je pozitivna i dobra jucerasnja utakmica bila. Koliko pozitive u svim segmentima igre.

Neki nisle da preko noci ekipa koja je zgubila na rujevici 4:0, moze samo doc i napucat najbolju ekipu lige u tekucoj godini. Malo razmislite o psihologij, cjelokupnoj situaciji zadnjih 6 mjeseci pa onda opet razmislite da li je jucerasnja utakmica bila losa, kriminalna i da sve poserete.

Stvarno se ovdje svasta da procitat….
  • Klenx
    6.8k
    ↪Klenx Fino si nabrojao zicercine, penal, stative, precke... Imamo li pravo biti nezadovoljni realizacijom? Nismo mi pleli mrezu oko gola Slavena 90 minuta, nego smo itekako imali prilika i pobjeda od 1-0 me zabrinjava.Infinity

Apsolutno.
    Međutim, meni i dalje realizacija nije stvar neke nekvalitete, nego glave i psihe u ovom trenutku.

U normalnim okolnostima i stanju na tablici bi penal uzeo Baturina ili Pjaca i lagano ga pospremio, u trenutku kao jučer dali su ga Kangi jer su vjerojatno svjesni da ga cijede iako igra korektno i da ga se malo digne.
    U normalnim okolnostima i stanju na tablici bi Baturina Kanginu povratnu sa 4-5 metara gurnuo u gol, ovako mu glava kaže "napravi dribling, imat ćeš još čišću i sigurniju situaciju".
    Vjerujem da bi u normalnim okolnostima Gabriel lagano pogodio pola gola koje ima slobodno u onoj situaciji, a ovako sam sebe popikne i traljavo pukne u golmana.
    I na kraju krajeva, da smo u utakmicu ušli sa +9 na tablici umjesto -9 nakon crvenog kartona jučerašnja utakmica bi završila 0:4.

Trebaju nam 3-4 pobjede u nizu, topljenje minusa na tablici, hvatanje ritma Pjace, Mišića, Sučića i Petkovića i onda će noge biti lakše, a glava mirnija. To su ljudi, ne roboti, vjerujem da je i njima u ovom trenutku u glavi da je svaki idući kiks možda i zadnji. S takvim razmišljanjem noge uvijek rade "sigurniji potez".
  • The Undertaker
    7.1k
    Slažem se sa kolegom Crni86 gore, vidljiv je napredak u organizaciji igre, posebno u defanzivnim zadaćama veznog reda. SB je igrao sa igračem manje pa nije reprezentativno ali se utjecaj Mišića na igru jasno vidio. Nije odlično ali je pomak nabolje, posebno u defanzivi.
  • Facke
    5.4k
    Al nije to bas tak da Slaven nije presel centar. Imeli su kontru v prvem poluvremenu de je Grgic s leve strane odjuril i ubacil loptu v sredinu. Tam same zbog toga nije stal igrac Slavena el je Franjic prije toga napravil takticki faul koji Kolaric nije videl. Inace je tu mogle biti opasne. I Slaven je tad vec imel igraca manje. Nesme se ni zabiti da je Jagusic s jedne 16/17 metri imel slobodnjaka. Da je to zavrsile v mreze oni bi se sgustuli i stisnuli. A gol bi mi jake teske zabili. Bile je jos par situacija za Slaven de je mogle biti opasne a nisu znali to koristiti.

Ja jednostavne nisam zadovoljen s takvu nasu igru. El ne lici na neke. Nema nist uigranoga. Skoro sve je na individualnu kvalitetu. Pa nije da decki od scera igraju skupa. Mene te ne zgleda dobre. I ponavljam se , prilike sme same imeli tulike zbog igraca vise i zbog toga kaj nam se je male vise prostora stvorile na terenu. A ns zbog neke super igre.

I ceste se tu vraca na Osijeka na Pampasu?! A kaj je tam bile tak dobre? Obrana nam je reagerala uzasne v te utakmice. Primili sme dva jeftina gola. Je igrali sme ok , al nist vise ljudi moji. Uz to dodaj da je Cannavaro v 65 minute ubil utakmicu kad je vadil Stojkovica i Baturinu i umeste njih del Ademija i Kulenovica. Onda prema napred nisme mogli skoro nist.

Mi na terenu ne zgledame mocne. A to je cude kak jedna ekipa ima vecinom dober performans u lige prvaka da bi igrala ovakuv nogomet v HNLu.

Znam da sam dost forumasima pre negativen ali ja ne vidim kaj bi mene sad trebale dici neki optimizam za dalje.
    Loksa bude jake teska utakmica. A zname si kak nam protiv njih v zajne vreme jake teske ide. I s ovakvu nasu igru to bu teska muka. Morame jos pune pune vide dati v nogometnem smislu.

Za kraj moram pohvaliti Franjica. Dost sam taj transfer kritizeral , da nam on igra levuga beka. Al dobre to dela. Ima neke v negve igre kaj mi se jake svida.
  • Igor VG
    134
    Jučer si onda bio u prosjeku tribina u KC (barem na Dinamovom dijelu). Ozbiljna brojka dobro "nacvrcanih" plavih bluza, ali i iskrenog veselja nakon tekme. Nešto je ponovno pozitivno divlje u zraku!

Možda se sezona konačno okrene (po tko zna koji puta ove godine, ali jednom mora i ćorava koka zrno ubosti) s ovim jučerašnjim sportskim događajem u KC! Bilo je dobro (angažiranost, volja i stav na terenu), na trenutke vrlo dobro (broj prilika, kombinatorika...), realizacija uobičajeno slaba, a do kraja sam nervozno gledao u semafor i vrijeme koje je teklo sporo u mp3.

NEMA PREDAJE!
  • Crusades
    14.9k
    Ako već pričamo o realizaciji izglednih šansi, onda su veće šanse fulali i Baturina i RPG.

Kanga je imao onaj udarac u stativu i ono kad mu je Baturina proigrao u peterac al ne znam ni jel loptu uspio dirat prije dva stopera. Na stranu penal, naravno.
  • The Octopus
    163
    Imamo uvjerljivo najbolji napad lige, ne brini za napad. Pod Cannavarom stvaramo dovoljno sansi protiv malih da nas par promasenih sansi ne treba brinuti. Sto je covjek rekao, kad psiha malo popusti bit ce jos i bolje. Bitno je da se stvaraju sanse i da se rijesi problem straha/dekoncentracije u obrani
  • Crni86
    8.7k
    Napad ce se usemiti i lakse ce ulaziti kada obrana bude stabilna.
    Trebaju nam 3-4 pobjede u nizu, topljenje minusa na tablici, hvatanje ritma Pjace, Mišića, Sučića i Petkovića i onda će noge biti lakše, a glava mirnija. To su ljudi, ne roboti, vjerujem da je i njima u ovom trenutku u glavi da je svaki idući kiks možda i zadnji. S takvim razmišljanjem noge uvijek rade "sigurniji potez".Klenx

Upravo to i previse razmisljaju te i to oduzme sekundu dvije, lopta ide sporije, igraci se dotle postave, golman stigne razmisliti itd sto je bilo vidljivo i jucer. Jednostavno nisu opusteni. Kada se ekipa stabilizira kroz kontinuitet mi jucerasnje tekme dobivamo po 5,6:0.

Kljucno je da se protiv lokse nastavi, da se pobjedi i to bez primljenog gola. To ce ekipi dati dodatnog vjetra u leda i tako potrebnog mira u glavi i vise vjere u sebe. Upravo isto ono sta nam je donijela i jucerasnja utakmica.
  • Dinamosaur
    2k
    Ozbiljna brojka dobro "nacvrcanih" plavih bluza, ali i iskrenog veselja nakon tekme. Nešto je ponovno pozitivno divlje u zraku!Igor VG

Slazem se, predivan dan u Koprivi i nek se tako nastavi.
    A piva na stadionu je bila prava, a bome i cijena. Ako se dobro sjecam(upitno), oko 4 eura
  • Jurki
    16.2k
    dodal bi da je bas bila pozitivna vibra na tribini (ne znam jel zbog alkohola).. al me podsjetilo na proslu sezonu kad se bas gurala pozitiva bez obzira kaj smo igrali isto ko i ove godine za kurac.

Imamo vremena se klati po forumu tokom ljeta i podvlaciti crte.. sad je jedino bitno da se ipak trijumfalno zavrsi ova sezona. Dojam bumo tak i tak zaboravili ubrzo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.