• Infinity
    17.6k
    Koliko popusenih zivaca u utakmici u kojoj protivnik ne moze preci centar. Ne mogu vjerovati da nismo natrpali Slaven u utakmici u kojoj smo preko sat vremena imali igraca vise. Jebe nas realizacija? Najbolji strijelac kluba sjedi na klupi, a spicu pokriva tip koji je samo potezom olovke zaradio kredit kakav ne bi imao ni Modric.

Ne pamtim kad sam bio ovoliko razocaran i negativan nakon pobjede. Jedine pozitivne stvari koje vidim su tri boda i povratak Petkovica. Sve ostalo je za zaborav.

Dodao bih jos samo da je Misic doktor nogometa i da je Dinamo s njim druga dimenzija. Isto tako bih rekao da je ostanak Susica totalni promasaj, mada ne zamjerim nikome, jer su ostanci nekoga kao Gvardiol bili pogodak.
  • Dinamosaur
    2k
    Ne pamtim kad sam bio ovoliko razocaran i negativan nakon pobjede. Jedine pozitivne stvari koje vidim su tri bodaInfinity

Ovoga mi je bilo u glavi i prije, nakon hajduka pogotovo, tad samo bod, a danas ipak tri boda.
    Ajde, pobjeda na terenu gdje smo zadnji put primili 4 komada..dobra atmosfera na tribini
    Ostajem u pozitivi, ne izgledamo na nista al cemo izvuci na muda.

Najveci plus- povratak Dr.Mišića!
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Nama ne trebaju tovari pored ovakvih pojedinaca koji omalovažavaju sve postignuto, čitam i ne vjerujem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.