• Brusa
    2.4k
    po meni treba igrat dok god doprinosi vise od konkurencije na terenuNB86

Kaj je doprinio? 1 gol, 0 asista, crveni u 20oj minuti derbija, promašen penal. Jeben doprinos.
  • Droljo
    13.2k
    Koliko vidim na zapadu ništa novo. Samo su rovovi još dublje iskopani i utvrđeni. Suprotstavljeni tabori ne popuštaju milimetra.
    Dečko je par utakmica odigrao. Polako ljudi.
    Kaj je doprinio? 1 gol, 0 asista, crveni u 20oj minuti derbija, promašen penal. Jeben doprinos.Brusa

Eto kulenović je doprinio sa puno golova. Šteta da nam ti golovi daju treće mjesto na tablici. Bolje da kule igra jer zabija i prvi smo
  • Maximo
    730
    Pa dobro, mislim da ne trebamo pričat o prilagodbi...nego više o činjenici da je čovjek bio u zamrzivaču dobar dio sezone u svom klubu...tek sad mi se čini koda počinje pokazivat zbog čeg je doveden...

I da bzvz je kaj smo doveli nekog kog treba vraćat u formu kad nam treba odmah finišer, ali eto...

Nije isto kad dođe neko ko u je u prošlom klubu bio u ritmu utakmica i neko ko je bio na tribini...
    Po ovom kaj sad pokazuje vidi se da zna i vjerojatnije mi je da će mu se otvorit nego da će propast...
  • emilperska
    9k
    Komnen Andrić je u 52 utakmice dao 16 golova za Dinamo.
    Svi skupa smo bili zadovoljni kada je usprkos solidnom doprinosu otišao u Francusku za bar nekakve novce.
    Kanga kada se tih par vratnica konvertira do kraja sezone (nadam se) u par sretnih golova jer se sve mora iznevelirati će u najboljem slučaju imati golgeterski i igrački doprinos Komnena.

I tu onda treba reći, da Kanga je odradio svoju ulogu do povratka Brune Petkovića i poslije toga je bio solidna rotacija koja ima takav ugovor kakav ima, ali to nije do njega nego do nas koji smo mu taj ugovor dali..

Ono što mene brine je to neko srozavanje kriterija kod nas. Kao kad su tovari u onom nekom razdoblju od 2016. do 2020 prvih 10ak kola svršavali na sve svoje strance koje bi im razni direktori doveli iako je bilo odmah u startu jasno da nijedan od tih napadača neće nikad imati učinak zdravog Vukušića ili tko im je već tad glavna uzdanica bio u razdoblju od 2012 i 2020 i dolaska zalizanog. Komnena Andrića, Emrelija nikad nitko nije branio ovako fanatično, a dali su statistički i dojmovno dosta više od Kange u trofejnim sezonama kada je Hajduk imao maltene 20 penala u sezoni, a sada se priča o njihovom favoriziranju kad imaju malo više od 5.

Kada su nama toliko pali kriteriji da jedan priličan broj forumaša ulazi u rat s drugima ističući da napadač koji je dao 1 gol u 8 utakmica, pritom u odlučujućoj tekmi dobio crveni u 20. minuti, a pritom fulao penal u potencijalno još jednoj jako bitnoj utakmici. Ok, argumeti su on se trudi i doprinosi igri. Plaćen je barem 700k EUR godišnje i fina je odšteta dana, a ima bonuse kakve nema ni Petko. Što bi trebali , da se ne trudi i ne gine na terenu? To što imamo Mmae u ekipi kojeg boli kurac za sve pa onda čim je strancu stalo to je plus.

Iskreno se nadam da je Petko od Lokse djelomično, a od Varaždina potpuno fit i da će Kanga biti samo solidna rotacija za HNL za zadnjih 20ak minuta i da su ove rasprave gotove. Ne razumijem taj fanatizam u branjenju Kange pod svaku cijenu.

Zašto se sad više ne brani Mbuku,Cordoba i Mmae kao prije mjesec i pol. Ima li to veze jer su otpisani kod trećeg trenera pa sad više ne možemo njihovo neigranje svalit na Bjelicu, rasizam u stručnim strukturama, forsiranje balkanskih igrača pod svaku cijenu itd.
    Jučer je bio suspendiran Galešić, MMAe je na klupi svejedno. Što znači da je (konačno) postao 4. stoper i kod Fabia, iako je daleko najplaćeniji stoper cijele lige.

I gdje je Oliveras, za kojeg je dio ekipe ovdje tijekom priprema zagriženo govori (citiram) "Da Istra ili Slaven imaju takvog, svršavali bi svi ovdje i zazivali plaćanje odšetete za njega". Ozljeđeno je bilo 50% ekipe, ovaj se kod trećeg trenera s kojim dijeli i menadžera btw, nije približio ne rotaciji nego klupi..

Igrački kriteriji su nam strašno, ali strašno pali. To više nema veze sa sportskom izvrsnošću kojoj GNK treba težiti..
  • Droljo
    13.2k
    Komnen Andrić je u 52 utakmice dao 16 golova za Dinamo.emilperska

Ajmo kangi dati bar 16 utakmica pa suditi. A?

Ne razumijem taj fanatizam u branjenju Kange pod svaku cijenu.emilperska

Pa naš je igrač koji polako ulazi u formu. Igra sve bolje. Skupo smo ga platili i tu je. Ajmo ga dezintegrirat da ne postoji i nek se stvori u klubu neki bolji napadač. To predlažeš?
  • NB86
    16.1k
    Kaj je doprinio?Brusa

Doprinos nisu samo golovi i asistencije, nego i kljucna dodavanja, dueli, itd., ako ima veci doprinos od nasih drugih napadaca treba igrat, vrlo jednostavna misao stvarno ne bi trebalo bit komplicirano za shvatit. Kad kule kao jedina konkurencija isto ne zabija golove a isto vremeno ne moze duela dobit nego pada svaki put i pokusava iznudit faul svaki put cu rec da kanga ima veci doprinos jer dobiva duele i uspjesno odlaže lopte nasim igracima, volio bi da sutra opet sandro proigra i pocne trpat golove pa se kangu sjedne na klupu, do tada nazalost morat cemo trpit wilija kao startera
  • Paggini
    40.6k
    Ne razumijem taj fanatizam u branjenju Kange pod svaku cijenu.emilperska

Pa ne razumijem ni ja fanatizam u sasipanju govana po njemu.

Naš je igrač iduće tri godine, dečko se maksimalno trudi na terenu, hrva, radi presinge i kad drugi ne rade, stalno se nudi, ne skriva se od lopte.

Čim mu daju penal da puca, znači da ga ekipa šmeka što znači da se vjerojatno trudi na treninzima i da je privatno ok lik.

Kao, čime je zaslužio da se sasipaju govna po njemu? Ima nestvarnu sreću jbg, možemo mi pričati jel u ovih 8 utakmica bio dobar ili ne, ali odmah ga etiketirati kao potpunu prevaru samo da se izvojevaju neke borbe protiv uprave, za Kulenovića, za Brodića...

A i šta je tebi fanatično branjenje? To što ljudi govore da je ok, da nije loš, da bi mogao biti dobar, da ga ne ide? Ako je to fanatično branjenje, onda stvarno ne znam.

Jasno je svima i svi se mogu složiti da nije za prvog napadača (vjerojatno), ali to ne znači da ne može biti koristan i dobar igrač.
  • modri-kibic
    269
    Wilfriede podigni si hlačice #nohomo
  • Orc123
    11k
    Znaci Petko ne valja kurcu jer rijetko u kojoj sezoni je dvocifren u golovima! Eto, kule je efektivno puno bolji u golovima ali gle cuda utjecaj na momcad im je nemjerljiva i s Petkom smo na totalno drugacijem levelu.....za nogomet koji mi igramo uloga napadaca nije samo da zabije u to smo se mogli uvjeriti do sad kad nije bilo Petka.....nogomet se ne gleda samo kroz statistiku i brojke..,..
  • by-tor
    246
    Vidim da je Kanga dostojan nasljednik Bernauera po tretmanu u medijima, a i među dinamovim navijačkim pukom.
    Razlika između njega i Kulena je ta da, kad Kulenović ne da gol, u pravilu je igrač manje jer minimalno doprinosi ili uopće ne doprinosi igri. Kanga kad i ne da gol puno više doprinosi igri, samo kaj se to ne vidi toliko jer je mantinela i uglavnom sve odigra iz prve. Osim toga, na njemu već dosad nije svirano x faulova čisto zato što je jak ko bik.
    Obojica imaju prednosti i nedostatke i riječ je o dosta različitim tipovima napadača (unatoč relativno sličnim fizičkim karakteristikama) i u odsustvu Petka treba kombinirati i jednog i drugog. Definitivno preferiram da Kanga igra od prve minute, a Kule ulazi eventualno kad zagusti.
  • NKDZ86
    3.1k
    čovjek realno svojim stavom i ponašanjem na terenu pokazuje da je za košarku il rukomet, presporo reagira, uopće ne izgleda na terenu kao nogometaš. ima skoro 2m nemre dobit zračni duel, dok se on namjesti ,sjeti skočit, lopta je na drugoj strani, bas sam ga jučer gledao.
    vi recite kaj oćete, već se sad vidi da nije za prvu momčad, a onda ni za klupu jer je preskup
  • Laugreano
    3.6k
    Ma brzo ce se vratit u rupe ovi vjeruj mi. Makar ce molit boga da kanga ne zabije da mogu reci, jesmo vam rekli. Vec davno procitane knjige
  • emilperska
    9k
    Nitko sretniji od mene da da bar 5-6 golova do kraja sezone uz ovaj jedan što ima pa da na kraju radi tog osvojimo naslov itd uz ostali njegov doprinos koji vrijedno ističete.

Kupit ću si njegov dres za sljedeću sezonu onda :) i objavit ovdje

Sve je bolje od rive u petom mjesecu. Samo se bojim da ništa od Kange i naslova, a pogotovo naslova gdje je Kanga bitan faktor.
  • Facke
    5.4k
    Svida mi se njeguv pristup. Zna igrati z loptu. Nadam se da ga bude otkljucale uskoro. Napadaci su ko golmani posebne biljke. Trebaju mu goli. Steta za stativu i promasen penal scera. Po igre je zasluzil zabiti gol.
  • Crni86
    8.6k
    napadaca se mjeri i pamti po postizanju golova … to kad tad mora, inace tesko da ce provest dugo u Dinamu… ma da mi je ovak dragDani Olmić

Tako se tjeralo i petka iz istoh razloga, pa evo di smo danas kada je ozlijeden. Mi igramo nogomet gdje je nama kod napadac nisu samo bitni golovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet