• Benito
    1.2k
    i mene to zanima
  • Mihaljević
    12k
    One floskule da Livaja pravi igrače boljima je nešto najgluplje što sam ikad čuo, dr. mr. spec. Mišić je čisti primjer šta znači pravit igrače boljima, ma duple kostobrane mu stavit da se ne ozljedi, duple!
  • Zg123
    1.3k
    Kako covjek dijeli lopte u prostor, cudo jedno
  • NitkoBitan
    23.8k
    Lik je pola ekipa tragično da ovisimo toliko o jednom igraču al to je istinaBBB Sibenik

Jedan City ovisi o Rodriju.
  • BBBaranja
    3.1k
    Miško doktore povedi nas do titule !
  • NVKOD
    3.4k
    Misko.gif

Lopta prema RPG-u: savršenstvo.
    Ubačaj RPG-a: savršenstvo.
    Udarac Stojkovića isprve: savršenstvo.

Sjedi, 5!
  • Crni86
    8.6k
    Doktor doktorski danas.
  • Dani Olmić
    1.1k
    Doktorčina Dinama. :fire:
  • Miro Vugrinec
    7.6k
    Kljucni igrač naše momčadi. Kad nema njega, Brune ili Batija slabiji smo barem za 20 posto po igraču. I danas fenomenalna utakmica. Ali isto tako jedan ekstra debilan potez gdje je mogao sve dobro usrat.

52 min kad je dobio žuti karton, to je bilo za cisti crveni i sama je sreća sto se Var nije oglasio. Lakat u glavu Susaka namjerno i to bas jakim intenzitetom bez ikakve potrebe. Razumijem kad nekog slučajno bubnes, kad nekog taktički oderes, ali danas vodiš 1:0 imaš igrača vise, nemos zabit za 2:0 nikako i ničim izazvan udaras laktom u lice golmana protivničkog 40 min prije kraja tekme. Da je var danas obavio posao, bilo bi komentara upućenih kao riletu prošlo kolo. Tako da Josipe uozbilji se, teška si klasa, ali budi pametan kao sto si uvijek i bio vecinom
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Je li Miro pajdaš moj trollerski?
  • Facke
    5.4k

To sam i ja odma rekel da je Misic imal srecu kaj nije dobil crveni karton. Po mene je tu bez problema mogel dobiti crveni. El namerne ide s laktem v lice golmana.
  • ksapi
    4.3k
    Malo se lakse dise
  • Orc123
    11k
    S obzirom kakvi su sve tutleki debitirali za repku i igrali u njoj ja nemrem vjerovat da ce se on umiroviti bez i jednog nastupa za Hrvatsku A vrstu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.