• Sibirski plavac
    4.1k

"Imamo" dokaz da očito nije panj kakvim ga se predstavlja i da ga očito treba i dalje čekat koju tekmu da ga konačno odčepi. Neki ga ovdje predstavljaju kao da u životu nije postigao više od 3 gola u sezoni.
    Da je on u cijeloj karijeri imao 0 sezona sa dvoznamenkastim učinkom ne bih rekao ni A te bih ga i ja proglasio panjem za kojeg ne znam zašto ga se dovelo. Ovako mi te njegove 2 dobre sezone u ozbiljnim ligama uljevaju nadu da ipak može biti nešto od njega u Dinamu.
  • San Lorenzo
    18.9k
    To što imamo od Kange za 1,7 milijuna eura smo mogli dobit od Santinija za 50k eura.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Čak i onaj gol Gorici se odbio od stative u gol. Nemre Willy bez stative i gotovo...
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    vrijeđaš Santinija ovom usporedbom.
    Santini ima 5 nastupa za Hrvatsku reprezentaciju,26 golova u Ligue 1 u dvije sezone u jebenom Caenu i tri 15+ sezone u Belgiji.
  • Patak
    3.1k
    8 utakmica, 1 gol, 0 asistencija, 1 promašeni penal, 1 crveni karton. Ne možeš vječno živjeti na staroj slavi i dvije dobre sezone...
  • Laugreano
    3.6k
    Ajde ajde pametnjakovići. Da su ove stative usle unutra,pricamo o par centimetara,pisali bi da je bolji od Lukakua. Koliko neki ljudi na ovom forumu ne kuze nogomet je strašno.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Ma pusti ih... Kad idući put stvarno i zabije gol (još ako bude bitan gol), bit će muk na ovoj temi. Bitno je zato udarati dok ga ne ide.
    Čak imam osjećaj da neki guštaju kad vide sve te silne pogođene vratnice samo kako bi mogli reći da lik ne valja.

Očito je i Lukaku panj nakon onog masterclassa protiv Hrvatske 2022

Nadam se na ljeto dolasku kapitalca poput Miereza i mladog potencijala poput Grgića. Ako i njima nekoliko tekmi zaredom gol spriječe vratnice, hoće li se pričati o nesreći ili o tome kako su panjevi?

Promašiti gol je neznanje, stative i vratnice su nesreća. Uvijek bile i bit će, neovisno o kojem igraču na svijetu se radi.

Gle ovog Olića i Perišića, "kakvi panjevi" zar ne? :chin:
  • rokikaciga
    574
    da Baturina ne drka na 2 metra od crte vec ju zakuca pod gredu pricali bi o majstoriji Kange.

Malo prevec serete
  • Izet Hajrović
    4.4k
    Mierez je u sezoni 21/22 imao 3 gola i 2 asistencije, nakon sezone u kojoj je zabio 22 gola. Mierezu to u Osijeku nitko nije zamjerio jer se borio i bio koristan u drugim stvarima. Jednostavno ga nije išao gol. Isti slučaj je s Kangom, jednostavno ga ne ide gol, previše je tu nesreće. Meni je nevjerojatno da mu neki uzimaju za zlo onu stativu danas. Ne da ne treba to uzimati za zlo, nego treba pohvaliti način na koji se izborio za udarac i odlučio opaliti s 16m, a ne kao neki koji se žele ušetati u gol. Takve stvari treba poticati. Kanga nikad nije bio rasni golgeter, mislim da je u jednoj sezoni najviše imao 12 golova u ligi. On je igrač usporediv s Petkovićem, jak u duelu, itekako ima smisla za kombinatoriku, može zadržati loptu, ne pada kao tetkica na minimalan kontakt. Meni je samo žao što nije više uigran sa Stojkovićem i Baturinom jer bi oni njega morali bolje koristiti. Bilo je i protiv Hajduka zbunjujućih situacija kada Kanga ide u trk u prostor, a Baturina mu daje loptu iza leđa u noge. Jednostavno još nisu uigrani, ali bit će to bolje kako sezona bude odmicala.
  • dmil
    542
    Nevjerojatno kolika nezasluzena pljuca po covjeku koji je odigrao tek 8 utakmica.

Covjek je zvijer, vjerojatno svaki stoper mrzi igrati protiv njegovog tipa igraca. Mozda jos ne zabija, ali covjek ulazi u sanse iz nicega, ne sjecam se zicera kojeg je promasio, za razliku od npr Kulenovica. A opet s druge strane odraduje toliko prljavog posla koji nije vidljiv po statisici. Pa na Stojkovicevom golu je majstorski odvukao svog igraca da Stojkovic ima zicera. Nogomet nisu samo golovi i asistencije.

Trenutno je uvjerljivo prva spica kluba dok se Petko ne oporavi, usporedivati ga s Kulenovicem je smijesno.
  • Ali
    2.5k
    Znate svi koji su igrali nogomet koliko puta se nakon treninga igralo po cugu tko ce pogoditi precku udarcem izvan 16... mislim da smo to svi igrali..
    A mozda je Kanga jednostavno to precesto igrao pa mu se nisan kalibrirao na okvir gola... :rofl:
  • Dani Olmić
    1.1k
    Kangi svaka cast na trudu, ulaganju i borbi, steta sto ga ne ide kad je u pitanju zabijanje golova …
    Mislim kad tad ce ga morat krenit…

Jbg … napadaca se mjeri i pamti po postizanju golova … to kad tad mora, inace tesko da ce provest dugo u Dinamu… ma da mi je ovak drag
  • Teofil Kateran
    2k
    Prerano se pljuje po njemu, praktički je tek došao. Činjenica je da mu realizacija za napadača zasad nije bajna, ali isto tako mora se priznat da puno pridonosi u napadima sa odlaganjem lopte i odvlačenjem igrača. Danas je kod gola odvukao igrača i Stojković je tako ostao sam i zabio.

Trenutno je ispred Kuleta jer više pokazuje od njega u zadnje vrijeme, Kule je jednostavno pao i nije ni sjena igrača koji je bio u 2024. nažalost. Zasad ni Kanga ne pokazuje dovoljno s obzirom da je plaćen skoro 2 milijuna eura, ali treba mu dati priliku i vjerovat da će ga krenut i realizacija.
  • Dudu9
    1.5k
    Hvali se napadač sa 1 golom u 8 utakmica, baš se srozao kriterij za napadača, i danas sa igračem više isti napadač ne zabije a i penal imao
  • Laugreano
    3.6k
    Naravno, za dobru igru uvijek treba pohvaliti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet