• Dinamo-SB
    182
    Hvala Kolariću na darovimaSjevernaStrana

Kad si vec potegnio to pitanje - dosta dobar dar kad nije svirao gaženje gležnja na Pjaci.
    Ako se ne varam, gaženje Pjace protiv Osijeka u kupu također nije svirano. Suci očito imaju neki fetiš na to da se gaženje Pjace ne smatra faulom. Da, ne smatra se uopce faulom. Ne raspravljamo o tome što je to čisti zuti karton.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Prvi žuti nije to nikako (po meni jedva i prekršaj, ali ajde) te je "kazneni udarac" prestrogo dosuđen.

@jp23 Zanima me tko su to moji pajdaši. Uz one za koje se zna tko su poznajem tek par forumaša koji i nisu nešto aktivni pa bih volio čuti popis ljudi na koje ciljaš.
  • Paggini
    40.6k
    Prvi žuti nije to nikako (po meni jedva i prekršaj, ali ajde) te je "kazneni udarac" prestrogo dosuđen.SjevernaStrana

Pa iskoristit ću svakako tvoj komentar na suđenje hajduka za naš penal:

Lijepo je vidjeti da su se donijele ispravne odluke koje direktno utječu na rezultat. Pohvale VAR sobi.SjevernaStrana

:cheer:
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Iskoristi. Još jednom pohvale VAR ekipi na Poljudu. Meni bi bilo neugodno da zabijemo gol nakon igranja rukom te bi mi bilo baš krivo da takav primimo.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Pa komentirao sam i gledao tekmu s dva bolesna Dinamovca, nevezano za bilo što tu sad, smatraju svi da je prvi karton prestrogo dosuđen, pogotovo u kontekstu početka susreta.

I ne radi se o tendenciji nego o neznanju, kojeg Patrik redovno iskaže, očigledno (kao i za “đoniranje” Pjace). Nije mi to sad neka teorija zavjere, valjda?

Drugi je čist, Ćubelić prenaivno. Penal je baš teška situacija za procjenu.
  • Danko
    1.7k
    Vidiš, zločesti skomina kaže sa su bila oba žuta ispravno dosuđena :chin:
  • Tongo Doumbia
    6k
    Dobro, on tu bude malo omražen, malo bi onda po nekima “i na more”, pa je realan, pa top sudac, finalist LP, pa ovo pa ono… To mi liči na razinu argumentacije i okreta priče nekih “doli”.

Ja samo kažem da niti jedna situacija nije toliko čista da kažeš na prvu da mora biti žuti/ penal. Mislim da je napisao i @Paggini maloprije da penal nije klasična stopostotna penalčina.
  • Svi na Sjever
    2.7k
    Nije slučajno da se na Pjaci vrlo često previde očigledni prljavi prekršaji kao gaženje.

Naši suci ne znaju se pripremiti, Pjaca jedan od rijetkih igraca koji non stop traži 1 na 1 u HNL-u ,i koji što se kaže vrlo usko dribla, svako kolo ga mesare a nije igrac koji ce simulirati.
  • vjeko1701
    12.9k
    Znači situacije koje su u najmanju ruku li-la i mogu se ali i ne moraju dosuditi su pokloni?
  • Tongo Doumbia
    6k
    Možeš li mi naći taj komentar gdje sam spomenuo poklone?
  • vjeko1701
    12.9k
    Ušao si u raspravu koju je potegnuo forumaš sa komentarom o Kolarićevim poklonima. Tvoj komentar više nego očito podržava njegove teze o prvom žutom i pozivaš se na Pagginijev komentar o penalu.
  • Dinamo-SB
    182
    Strava. Puno stvari se moze predbaciti Dinamu ove sezone,ali povlašteni kriterij suđenja prema Dinamu definitivno ne. Pa vjerojatno smo najzakinutiji klub lige. O tome se ne priča, ne volim ni ja jer ispada ko kmečanje ovih s juga,ali definitivno je bilo intresantnih odluka.
    Evo dns gazenje gleznja Pjace na rubu šesnaesterca zasto nije suđeno? Zašto Kalik ne dobiva žuti protiv Hajduka prošlu tekmu na početku i to mijenja Kalikov pristup čitavu tekmu? Protiv Osijeka gaženje Pjace koji izlazi van tada i jos nam je ozlijeđen protiv Hajduka zbog toga,a nije sviran ni faul,kamoli žuti. Bel protiv Rijeke također je bio ekstremno brzopotezan na žutima Kangi. Hoćemo se sjetiti i produžetaka protiv Gorice? Osijek-Dinamo na Opus areni i gol Kange? Također o prošloj sezoni bi se isto dalo raspravljat.

Dinamo ima svojih problema čitavu sezonu i unutar kluba i na terenu. Ti problemi su riješivi i vec su se poceli rijesavati. Ali govoriti o suđenju je totalno bespredmetno i smijesno. Nije nimalo naklonjeno Dinamu i da smo ekipa s juga ove situacije sto sam naveo bi se povlacile po medijima,Jelicic i ekipa bi pricali o tome svaku emisiju,podcasti bi gorili o velikoj nepravdi itd. To sto se ne priča o tome,ne znaci da je dobro.Ali nismo kao ekipa s juga da u tome trazimo izliku.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Da, ušao sam u raspravu jer je netko napisao da su komentari odozgo trollanje, a ja sam naveo kako sam utakmicu gledao u društvu ljudi koji također takve odluke smatraju dosta upitnim. Zato smatram da to nije trollanje. Je li se umjesto “poklona” mogla upotrijebiti neka druga riječ, blaža, moguće. Ne mijenja mi kontekst.

Naravno da se kasnije pozivam na komentar, kada je jasno da penal nije stopostotan nego prilično teška odluka. Kasnije je i promašen pa nije mijenjao ukupnu sliku.

Ne navodiš da sam naglasio i da je prekršaj na Pjaci težak previd? Jel to isto branjenje neobranjivog?

Ponavljam, jako loš sudac općenito, na granici očajnog i precijenjenog..
  • Georg Koch
    5.5k
    Bravo za 3 boda, napokon.
    Napokon je igra bila smislenija, napokon nam se vratio dr.Misic.
    Suvisno je pricati koliko nam je vazan igrac.
    Uopce ne dvojim u 3 boda protiv Lokse uz njega kao dirigenta, jer covjek je mozak ove ekipe.
    RPG kao desni bek najbolji bek lige, i nadamo se da ce samo tamo i igrati :)
    Mi smo u Capljini bas uzivali, jedna top prica i lijepa nedjelja.
    Nadajmo se x-u u nedjelju nasih konkurenata, uz nasu ako Bog da pobjedu, tu smo :cool:
  • Peškaman
    6.3k
    Ne znam meni je više upitno izgledao start za drugi žuti jer je nekako Mišić već počeo padat' prije kontakta. Doduše start sam pogledao samo jednom pa mi se možda i učinilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.