• Paggini
    40.5k

Sta je Cordoba kinez???
  • Vrdjuka
    100
    jbg, zaboravio sam ga… ali poanta i dalje stoji. I Cordoba isto
  • Mihaljević
    12k
    Jedna nepopularna, svi tamnoputi igraci koji su pristigli ove sezone su ocajni: Kanga, Mbuku i MmaeVrdjuka

U 150g nogometa samo jedan crnac je osvojio balon d'or, zlobnici bi rekli pametnom dosta.
  • Juznjak
    4.1k
    Da mi je znati kako je odlučeno da Kanga izvodi penale. To mi je veći problem od samog promašenog penala. Odluka koja nema nikakve logike. Kanga mi je drag i mislim da će nam biti od pomoći ako ovako nastavi, valjda će se ubrzo krenut odbijat nešto i u gol, a i suigrači bi trebali početi bolje iskorištavati prilike koje im on kreira.
  • Krizy
    53.5k

Prepustili su njemu kako bi si eventualnim pogotkom podigao samopouzdanje, ali jbg.
    To mi je ok kod vodstva od dvije razlike, s 0:1 možda baš i nije pametno.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    To mi je ok kod vodstva od dvije razlike, s 0:1 možda baš i nije pametno.Krizy

Dodao bih još i pogotovo u situaciji u kojoj smo mi sada, ajde da imamo 6 bodova prednosti, ali ovak... Još jedna loša reakcija klupe.
  • masacusec
    4.7k
    Jedna nepopularna, svi tamnoputi igraci koji su pristigli ove sezone su ocajni: Kanga, Mbuku i MmaeVrdjuka

Ako je trivijalna istina nepopularna, onda gubimo tlo pod nogama
  • wolfgang14
    2.1k
    Ja sam sretan nakon dugo vremena, Mišić nam se vratio, Petko se vraća, opet mu dat par minuta protiv lokomotive i onda neka se preko reprezentativne stanke skroz oporavi i idemo u zadnji ciklus prvenstva!

Lokomotivu pobjedit kako znamo i umijemo, ako rijeka odigra X s hajdukom, mi smo na 45, rijeka 48 i tovari 49 i onda su sve karte na stolu!

I vjerujem da će mudražija bit dodatno motiviran protiv hajduka i rijeke pa da im otrgne bodove u nastavku
  • deki87
    52

Eusebio, Ruud Gullit, George Weah, Ronaldo (2x), Rivaldo, Ronaldinho
  • SAS1987
    16.4k
    Rekordna posjeta protiv Lokomotive nam je 8.396 iz početka sezone pa očekujem da ćemo je lakoćom srušiti. Posjetu, ne Lokomotivu :rofl:
  • plavi72
    1.3k
    Dosta nas se slaže da će s potpuno oporavljenim Mišićem,Sučićem i Petkovićem to biti sve puno,puno bolje.
    Slaven smo trebali napuniti do vrha,ali i ovo je odlično,dobiti Lokomotivu i odmor ,nadam se da Hajduk gubi na Rujevici ,a Rijeku stižemo lakše nego njih.
    Ovo pobjeda večeras je zlata vrijedna.
  • Crni86
    8.6k
    Jedna stabilno odradena tekma, vidljiv je strah kod nas, nesigurnost i zbog toga dolazi do neki gluposti, do lose zavrsnice jer se previse razmislja itd.. Vjerujem da i deckima nije lako, ali par ovakvih tekmi nam treba u kontinuitetu i sve bu dobro. Za mene velika i odlicna pobjeda, uz to povratak petka. Do sada najpozitivnije kolo za mene u hnlu u 2025. godini koje mi budi optimizam.
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    Nadam se da su se svi dečki sretno vratili doma ili da se vraćaju. Čitam na 24 sata i gledam video da je bilo obračuna sa tornadom. Molim boga da je sve dobro završilo. Nije izgledalo nimalo dobro. Jbt čovjek leži nepomično
  • Boycie
    2.4k
    nije dobro zavrsilo po Tornado.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.