• NitkoBitan
    23.8k
    Bas me zanima tko ce dat Petku vise nego Dinamo, igracu sa kronicnim zdravstvenim problemima ali i igracu koji nema neku reputaciju pa da bi dobio velik novac na temelju imena.

Moguce da mu se ide da se makne od brata i njegovih problema.
  • Crni86
    8.6k
    Petko ulazi u zadnjih godinu dana ugovora, ozlijeden je veci dio ove sezone, bio je ozlijeden i dobar dio prethodne sezone. Da li stvarno mislite da ce netko ponuditi slicne uvjete kao dinamo igracu kojeg nema 50% sezone a sto je stariji mozda i vise i to u ligi ciji je intezitet skoro nikakav ili tarzan gradi poziciju za sto bolji novi ugovor?

Da je htio ic, mogo je komotno ici proslo ljeto. Da li stvarno mislite da se nesto tako krucijalno dogodilo da se predomislio? A uvjete bi mogao samo dobiti losje nego proslo ljeto.
  • Odani Zgd
    89
    Bilo u nekom Podcastu da je Jakiru trenutno bitno da izbori ostanak u ligi,a da bi onda dobio odriješene ruke za prijelazni rok,i da će slagati momčad za otrprilike 5 mjesto Turskog prvenstva.Mislim da su i neki novi vlasnici u klubu,al nisam siguran.Pa šta je danas milju eura igraču,naš već opjevani Mmaee ima 850k,tako da i Petko vrijedi milju najmanje....Turci imaju love,to je sigurno,vjerovatno i odšteta nebi bila velika,tako da bi mu mogli dati bolji ugovor
  • Crusades
    14.9k
    Kolku Mmaee ima plaću?
  • kajjaznam
    102
    preveliku, oko 800k godišnje, ak se ne varam. A ak se varam već bu me neko ispravio
  • Filip85
    7
    oko 800k godišnjekajjaznam

Čini mi se da sam pročitao 700k. No, poanta ostaje, i to je puno previše.
  • Olmic
    4.2k
    S obzirom da je donesen zakon o kladionicama i jedna od stavki zabranjeno oglasavanje u tisku i slicno, kaj cemo s najupecatljivijim, na nasim dresovima? Pretpostavljam i to bu zabranjeno
  • Socrates
    149
    Pretpostavljam i to bu zabranjenoOlmic

Na 24 sata je pisalo da mogu biti reklame na dresovima. Još će masniji biti ugovori s kladionicama kad će to biti jedino očito mjesto za oglašavanje.
  • Nolifer
    9.9k
    Ja bih radije da na opremi na ledjima sa onim original fontom bude napisano GNK Dinamo Zagreb, nego da se i tu stavi natpis neke kladionice npr
  • Bosskovitz
    15.3k

Sponzoriranje klubova je dopušteno, samo ne smiju reklamirati nikakve kladioničarske ponude nego su ograničeni na ime i logotip.

Moja skromna procjena - taj zakon bi od sljedeće godine mogao ozbiljno povećati količinu novca u hrvatskom sportu, a u nogometu poskupiti svaku reklamnu poziciju jer će one biti neke od rijetkih prilika kladionicama da se oglašavaju u javnom prostoru. Dvije muhe jednim udarcem.
  • blubach
    845
    Dokle ćemo se vodit politikom "možda nije bio dobar u prijašnjim klubovima, al ajmo mu dat šansu"?
    Zbog takvog razmišljanja smo tu di i jesmo.
    Ili kupovat provjerene, iskusne strance ili domaće sa velikim potencijalom.
    Eto, ja ću prvi reći da sam bio protiv preplaćivanja domaćih, dapače, bio sam oštar protivnik toga, ali ovo ne vodi nikud jer em smo zgubili brdo para, em su nesposobni em ih ne možemo nikome prodat. Domaćeg, mladog, ćeš bar moć nekome prodat i koliko toliko povratit uloženo ako ne bude dobar.
    Ovomu netko mora stati na kraj po cijenu davanja nešto viših plaća našima.
  • NVKOD
    3.4k
    Rijeka - Dinamo
    Crveni Kange u 37'. Do kraja utakmice popimo 3 komada.

Slaven - Dinamo
    Crveni Ćubelića u 23'. Nismo u stanju nijedan gol s igračem više zabiti.

Efikasnost nam je kriminalna.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Pobjeda? U gostima? Protiv najbolje ekipe ove godine? I još bez primljenog gola?
    Jel moguće. Konačno :starstruck:
  • Vrdjuka
    95
    Jedna nepopularna, svi tamnoputi igraci koji su pristigli ove sezone su ocajni: Kanga, Mbuku i Mmae
  • Kujtim Shalla
    4.3k
    zato sto droljo nije scoutirao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.