• Pavinho
    253
    s cime se ti zamaras...
  • San Lorenzo
    18.9k
    Neloša utakmica, Kanga dostavlja upravo ono što sam i očekivao, ako do kraja sezone zabije više od dva gola bit ću ugodno iznenađen.
  • Paggini
    40.5k
    Prvi poraz Slavena u 2025.

SILA SMO.
  • Noel
    9.1k
    Nit je Kanga tolko dobar koliko neki trube niti je tolko loš.
  • Brusa
    2.4k
    Čestitke igračima na pobjedi i navijačima koji su bili na stadionu.
  • Zagi
    9.3k
    3 boda i ušteđenih par keki na bonusima.
    Ajmo dalje.

Vratio se Miško, vratila se mirnoća u momčadi.
  • Dadox
    97
    pa nije da se zamaram,ali ide u prilog napisima da se narušeni odnosi u svlačionici i da su senatori zamjerili Baturini neke izjave.
  • Babangida
    60
    Meni kanga solidan, zadrži loptu , odigra… gol ga neće , s obzirom ma sve sasvim solidno , meni osobno Franjic tu nema mjesta ali boze moj
  • Dr Hofmann
    2.3k
    Tri boda i nismo gol primili konačno. Pali auto, vozi doma, sutra je novi dan. Idući tjedan X na Rujevici, dobijemo Lokomotivu i eto nas opet natrag, nevjerojatno da smo nakon svega još itekako u igri za naslov
  • vjeko1701
    12.9k
    Evo, možeš biti miran da su to samo gluposti.
  • Jay
    722
    Pobjeda i 3 boda.
    Nismo primili gol.
    Dobili smo Slaven prvi put ove sezone.
    Misic nije morao van zbog ozljede.
    Vidjeli smo Petkovica u igri.
    Promasen penal se dogodi, nije mi jasno zasto je Kanga uopce pucao, steta sto je Pjaca izasao van. Sve u svemu zasluzeno, najgori na terenu kod nas definitivno Sucic. Idemo dalje, neka nam Bog pomogne s Ristovskim na desnom beku protiv Lokomotive.
  • Ruki93
    25
    Gledajmo pozitivno, 3 boda su tu, kanga odigrao dobru utakmicu a 3000 eura ostalo u blagajni.
  • Peškaman
    6.3k

Isti taj Andrija je Dinamovac.
    Ne razumijem potrebu prozivanja komentatora,to im je posao,cilj im je napraviti utakmicu zanimljivom za slušat.

Napokon nekakva igra, stvorile su se šanse,ispromašivali smo se.
    Na kraju sezone treba napraviti dugometražni film naših promašaja zicera.
  • De Oliveira
    1.4k
    Osim realizacije sve super. Imamo ogroman problem u napadu. Kulenovic i Kanga su realno losi napadaci i nisu razina za Dinamo. Nadam se dvojici pravih kilera na ljeto
  • Omake
    6.3k
    Nije mi jasan mentalitet nekih ljudi. Radije bi da ispade da su u pravu nego da netko uspije s i u Dinamu. Wtf
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.