• Sibirski plavac
    4.1k
    Koliko god da smo i mi lani zabijali sretne golove (90ta minuta), to je goli k za sve što njima ulazi ove sezone.
  • Praskaton
    3.9k
    I onda mi pričamo ne može hajduk s ovakvom igrom bit prvak,ne može ih sreća vječno pratit i ne možemo mi imat toliko nesreće(ozljeda,stativa,prečki)

Nažalost možemo
  • Marley
    3.2k
    E jbg sad. Ovako trosit lijepu suncanu nedjelju, steta vremena...
  • DrawTube
    6.4k
    Bez obzira na sreću Hajduka danas i poništene golove, Gorica igra 2x bolje nego što bismo mi igrali na Poljudu
  • Vratite nam Istok
    428
    Bez obzira na sreću Hajduka danas i poništene golove, Gorica igra 2x bolje nego što bismo mi igrali na PoljuduDrawTube

I upravo to.je razlog zasto smo upravo na -9, a ne stojna ili nestojna ruka i zaleđe u Paintu.
  • ElDorado
    2.4k
    Naše šanse za bilo kaj ostaju na minimali. Dve sezone za redom tesko mozes izvlaciti ovakve minuse. Prije tekme s blitvom smo rekli ak ne pobijedimo gotovo je. Sad se opet necemu nadamo. A realno gotovo je sve ostalo bilo bi čudo
  • Mlađi referent
    12.5k
    Tovari su jednostavno značajno zrelija momčad od nas ove sezone i tu staje otprilike sva filozofija. Kvalitete nemaju, bodovno će se to na kraju sezone i vidit, ali s razlogom su i apsolutno zasluženo 9 bodova ispred nas u ovom trenu.

Sposobni su patit, trpit, a gore bit dovoljno mirni da svoje šanse koriste. Mi s druge strane, defanzivno od 3 šanse primit ćemo 5 golova, a od 5 šansi naprijed zabit ćemo 1 gol.

Nervozni smo, radimo amaterske stvari, organizaciju nemamo, nemamo trenera, nakrcani smo igračima koji nisu na razini ovog kluba, svaki prekid je drž’-ne daj.
  • Praskaton
    3.9k
    Ono što mene fascinira da hajduk a i Rijeka kroz cijelu sezonu nemaju nikakvih problema sa ozljedama.
    Ljudima su glavni igrači odigrali bar 80% utakmica.
  • Peškaman
    6.3k
    Ispravno poništeni i prvi i drugi gol Gorice.
    Počinje se raditi ono što su godinama radili oni,na svaku sitnicu skakanje i uvjerenja sebe i drugih oko sebe na nešto.
    Nismo mi zbog poništenog gola Gorice na -6 već zbog igre i rezultata u derbijima.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Rijeci je falio Radeljić na duži period nedavno, baš tad su i zaredali s porazima protiv Istre i Varaždina.
  • Droljo
    13.1k
    Jel mogu ja na miru navijat protiv hajduka bez da mi se malo malo ovod objašnjava kako smo si sami krivi za poziciju na ljestvici? :brow:
  • Nolifer
    9.9k
    Baš me zanima kaj bu rekli smradovi jeličić i ovaj drugi dežurni. Mislim da je Gorica morbidno opljačkana. :vomit: :vomit:
  • rakurs
    837

Mene ovo isto čudi. Livaja, Uremović, Rakitić, sva trojica su igrala više od 90% minuta, nisu igrali tek kad su bili suspendirani ili kad ih se čuvalo.

Pa jbt, da je i jedan izostao na više od mjesec dana, možeš misliti da bi bili di jesu. Koji je razlog tome, ne znam, ali baš čudno.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Nismo mi zbog poništenog gola Gorice na -6 već zbog igre i rezultata u derbijima.Peškaman

A koju je to hajduk igru imao u derbijima izuzev nedavno protiv nas?
    Protiv Rijeke na Rujevici ništa, kod kuće nešto konkretnije ali opet primili 2 amaterska gola. Protiv nas nedavno top, a prije toga ok na Poljudu i Maksimiru kad je Livaja zabio za 1 0, ali nikakva "fešta od baluna". Osijek ne brojim pod derbi, ali ajde. Protiv Osijeka su doma bili dobri, ali su zato na Opusu odigrali kriminalno naspram onog što smo mi odigrali na Opusu. Pogodi tko je izgubio a tko izvukao bod?
  • Filip 91
    1.1k
    Ajd i ovo ponistite hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.