• db-izbjeglica
    16.8k
    Ljudi, zabit će gorica pa jel gledate vi utakmicu?
    Ovi ne mogu ništa... :wink:
  • Fanboy
    2.9k
    Zamislite da nema VARa, ne bi bila priznata lopta koja je bila 20-30cm u golu! Pristranost ocitaNitkoBitan

Zato što je pomoćni samo karikatura od kada je uveden VAR i treba ih ukinuti jer ničemu ne služe više. Ako je gol VAR će potvrditi, ako nije opet će VAR javiti. Sudac čeka odluku VAR kao mi pred tv-om
  • austrijanac
    5.9k
    Nije poanta u ofsajdu ili ne, nego o nesposobnosti naših debilnih sudaca, podobnih, sa stranačkim iskaznicama ili podobnim po lokalnim savezima.

Debil od pomoćnog ne vidi gol od metra i on će sutra opet izać i bit pomocni na nekoj tekmi bez ičega.

Skomina će se ogradit s komentarom, a debil francuski neće ni komentirat.
  • Fanboy
    2.9k

Ma ok, ali nije Gorica toliko dominantna. Imaju te krumpire koji su uvijek na nekoj liniji zaleđa i mogu im poništiti, a Hajduk će još jednog uvaljati u to budi siguran.
  • Praskaton
    3.9k

Znaš onu kad promašiš svoje šanse protivnik te kazni.Hajduk nije imao nista od igre i prilika,koliko je realno da i drugo pol gledamo istu utakmicu.
    Mislim daj Bože...
  • Izet Hajrović
    4.4k
    vrijedi i za drugi gol.
  • Str1nger Bell
    1.8k
    I mi se protiv ovakve momčadi doma nakon vodstva u 5.minuti povučemo umjesto da im utrpamo 5 komada.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Kakav gol tovari uopće mogu primiti, a da se isti ne gleda i ne provjerava u najsitnije detalje?
  • San Lorenzo
    18.9k
    dobro je pa sam jedini u svom misljenjuLogistika

Samo kažem ono što je očito, uopće se ne planiram spuštati na razinu na kojoj ću jaukati o suđenju da bih si lakše opravdao naš ovosezonski kolaps...da mi imamo 70 bodova, a oni 71 zahvaljujući suđenju, onda da, ali ovako kad imaš 1/9 protiv njih, kad si jedina ekipa koju Osijek dobije u 2025., kad izgubiš od Rijeke 4-0, a ta Rijeka nemože pobjedit davljenika sa igračem više...sorry, ali ne...
  • NitkoBitan
    23.8k
    I mi se protiv ovakve momčadi domaStr1nger Bell

Jesu inace za k, a danas su i duplo gori jer nema Livaje.
  • BBB Sibenik
    5.5k
    Oni povuku crtu jednu gore drugu ispod i minimalno zalede. A nista se ne vidi. Samo pukli crte doslovnoLogistika

Kazem nema smisla to šta rade, debili nemaju ni tehniku za ta mala zaleda provjerit rade to od oka. Smisno, a šta se tiče drugog gola otkad se ruka gleda ka zaleđe ako je to dio tijela sa kojim se ne može zabit. Joj kako mi dižu zivce
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Nije ovo prvi put ove sezone. I Slavenu su u Koprivnici poništena 2 gola protiv njih. Jel se netko sjeća kad je zadnji put magarad primila gol a da je sve bilo čisto i bez provjere na VAR-u?
  • Jay
    722
    Daj Ercega unutra, neka bude show do kraja
  • Blueshadow86
    2.7k
    Ovaj Šego isto prevara od igrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.