• Droljo
    16.5k

Za drugi gol pitam
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Ljudi, zabit će gorica pa jel gledate vi utakmicu?
    Ovi ne mogu ništa... :wink:
  • Fanboy
    2.9k
    Zamislite da nema VARa, ne bi bila priznata lopta koja je bila 20-30cm u golu! Pristranost ocitaNitkoBitan

Zato što je pomoćni samo karikatura od kada je uveden VAR i treba ih ukinuti jer ničemu ne služe više. Ako je gol VAR će potvrditi, ako nije opet će VAR javiti. Sudac čeka odluku VAR kao mi pred tv-om
  • austrijanac
    7k
    Nije poanta u ofsajdu ili ne, nego o nesposobnosti naših debilnih sudaca, podobnih, sa stranačkim iskaznicama ili podobnim po lokalnim savezima.

Debil od pomoćnog ne vidi gol od metra i on će sutra opet izać i bit pomocni na nekoj tekmi bez ičega.

Skomina će se ogradit s komentarom, a debil francuski neće ni komentirat.
  • Fanboy
    2.9k

Ma ok, ali nije Gorica toliko dominantna. Imaju te krumpire koji su uvijek na nekoj liniji zaleđa i mogu im poništiti, a Hajduk će još jednog uvaljati u to budi siguran.
  • Praskaton
    4.4k

Znaš onu kad promašiš svoje šanse protivnik te kazni.Hajduk nije imao nista od igre i prilika,koliko je realno da i drugo pol gledamo istu utakmicu.
    Mislim daj Bože...
  • Izet Hajrović
    5.2k
    vrijedi i za drugi gol.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    I mi se protiv ovakve momčadi doma nakon vodstva u 5.minuti povučemo umjesto da im utrpamo 5 komada.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Kakav gol tovari uopće mogu primiti, a da se isti ne gleda i ne provjerava u najsitnije detalje?
  • San Lorenzo
    19.4k
    dobro je pa sam jedini u svom misljenjuLogistika

Samo kažem ono što je očito, uopće se ne planiram spuštati na razinu na kojoj ću jaukati o suđenju da bih si lakše opravdao naš ovosezonski kolaps...da mi imamo 70 bodova, a oni 71 zahvaljujući suđenju, onda da, ali ovako kad imaš 1/9 protiv njih, kad si jedina ekipa koju Osijek dobije u 2025., kad izgubiš od Rijeke 4-0, a ta Rijeka nemože pobjedit davljenika sa igračem više...sorry, ali ne...
  • NitkoBitan
    27k
    I mi se protiv ovakve momčadi domaStr1nger Bell

Jesu inace za k, a danas su i duplo gori jer nema Livaje.
  • BBB Sibenik
    5.8k
    Oni povuku crtu jednu gore drugu ispod i minimalno zalede. A nista se ne vidi. Samo pukli crte doslovnoLogistika

Kazem nema smisla to šta rade, debili nemaju ni tehniku za ta mala zaleda provjerit rade to od oka. Smisno, a šta se tiče drugog gola otkad se ruka gleda ka zaleđe ako je to dio tijela sa kojim se ne može zabit. Joj kako mi dižu zivce
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Nije ovo prvi put ove sezone. I Slavenu su u Koprivnici poništena 2 gola protiv njih. Jel se netko sjeća kad je zadnji put magarad primila gol a da je sve bilo čisto i bez provjere na VAR-u?
  • Jay
    1.6k
    Daj Ercega unutra, neka bude show do kraja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.