• Ali
    2.5k

Daj ne kaki...
    Svaki pokodak koji hajduk primi na poljudu se vracaju snimke do faze zagrijavanja prije utakmice nebi li se uhbatilo za neji detalj. A danas nema niti jednog kuta koji jasno pokazuje da si je napadac pomogao rukom. Ovo jedino ona tehnologiju u lopti moze potvrditi a nje nema !
  • don
    11.7k
    kopija utakmica hajduk - Varaždin 1-0. Neće Gorica zaprijetit u drugom pol.
  • Blueshadow86
    2.7k
    Pogodak je opravdano poništen.SjevernaStrana

Jel trolaš ili?
  • Ivanmtk
    1.3k
    Ljudi sve je čisto. Kod napadačkih akcija nema namjerne ili nenamjerne ruke. Svaka se sudi.
  • chago13
    124
    Još nočas će bit kasno ako se ne raspusti ova sudačka organizacija, ovo je sramota!
  • Dani Olmić
    1.1k
    Naravno da nam svima ide to guranje hajduka na kurac - al opet trebamo bit svijesni da smo uzeli jedan jedini bodić od 9 mogucih protiv njih… ne trebamo sad previse tulit
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Uremoviću se ne sudi ruka jer je "stajna", a Eleziju se sudi praktički ista situacija. Da parafraziram Denu "eto krasni su nam suci krasni"
  • Ali
    2.5k

Kad je u Puli bio cisti gol iz offside je bilo kao nema tehnicke mogucnosti, a sada odjednom on nema komunikaciju u slusalici i ceka se voki toki ? Pa tako su mu mogli i u Puli na mobitelu donijet snimku i pokazat da je bio offside?
  • Mihaljević
    12k
    I to što smo mi uzeli bod protiv Hajduka u tri tekme je opravdanje da čisti gol ne priznaju?
  • Ali
    2.5k

Ali isto tako nema jasnog dokaza da je igrao rukom, a bez dokaza se nemoze promijenit odluka da je gol !
  • Facke
    5.4k
    Ne znam opce kaj se saki tjeden cudite kak se sudi Hajduku a celi HNS i ZNS pun tovaruv.
  • SjevernaStrana
    2.3k
    Kakve su ovo gluposti da nema jasnog dokaza? Čovjek si je gurnuo loptu rukom. Ja mogu razumjeti da mislite da je ovo greška suca, ali samo ako gledate neki ilegalni stream iz Bugarske u 360p pa nemate jasnu sliku.
  • Dani Olmić
    1.1k
    naravno da nije, al nema smisla cmizdrit citav dan sad - sansu si imao i mozda imas jos
  • emilperska
    9k
    Nerealno je očekivati da jogurt doma nece dobit Goricu i onda Šibenik za 2 kola..
    Ovih 6 bodova se daju stić ako nanižemo 5 pobjeda zaredom bar i onda u H2H dobit i Rijeku i Hajduk,

dakle prilične su šanse da se nece stić..

Sad nam je kriv Bralić, prije je bio Banić. Pa je Osijek samo protiv nas nabrijan. Pa ce danas Slaven opet bit nabrijan protiv nas itd.
    Onda su suci krivi jer nas kradu ili su krivi jer druge kradu manje.. po mom mišljenju u sezoni 21/22 je bio najveci presing da Hajduk bude prvak i imali smo najgore suđenje i Hajduk rekrodan broj penala, ovo danas je jednako loš kurac od suđenja za sve u par deka. Kad izgubiš 40 bodova prije korizme doslovce onda ti nema tko bit kriv..

Nikako da se svi skupa pogledamo u ogledalo i kažemo da ekipa igra na Bjeličinim postavkama iz 2018. Da smo sjebali 2 roka zaredom i da svi u HNLu su shvatili da kad protiv nas igraš brz tranzicijski nogomet, mi smo nemoćni i čak i iz Maksimir mozeš izać s bodovima/prolazom..

Ovo je najgori Hajduk unazad 5 godina i uzeli smo 1 bod u 3 susreta s 3 različita trenera od kojih sva 3 imaju određeni renome na ovaj ili onaj način. Dakle, nije do trenera nego do nekog tko je treneru isporucio ove igrače..
  • Eduardo
    22.9k
    Hahahahahahahah jebem li van majku šugavudon

umri Lovriću gnjido.don

Stari moj, ovakvi morbidni postovi u kojima se bilo kome želi smrt - bez obzira na kontekst - nemaju mjesta na ovom forumu. Isto vrijedi i za psovanje majke i slične ispade, pa makar se radilo i o "tovarima" ili bilo kojoj drugoj skupini.

Granica postoji, i dok sam ja "dežurni mod", za ovakve stvari se ide na hlađenje bez rasprave.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.