• JMastermind
    727
    HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH kakva ste vi smeća, pa ovo se ni u drugoj županijskoj ne bi usudili sudit
  • don
    13.2k
    umri Lovriću gnjido.
  • Blueshadow86
    3.4k
    Mi neka i dalje gajimo gospoštinu. Pa smiju nam se u lice svi! Nabijem cijelu sudačku organizaciju na racku!
  • Logistika
    1.4k
    Kako je jedan lik komm "uzea je motorolu,nema ništa od gola"
  • Nema zaleđa Mikića
    2.4k
    umri Lovriću gnjido.don

Jel to onaj sto je masakrirao Istru predzanje kolo na Poljudu prije par godina?
  • Praskaton
    4.4k
    Ovo je ono o čemu ljudi pričaju,ove će se gurat na sve moguće načine.
    Stvarno se nadam pobjedi Rijeke protiv tovara
  • Hnlovac
    2.3k
    Nez ko je gori, tovarski lopovi na poljudu ili dvanaestogodisnje kmecanje ovdje
  • Mihaljević
    13k
    Prije 5 minuta za isto nije dao penal Gorici, ako ovo nije ruka u prirodnom položaju onda ne znam šta je?
  • Zagreb1992
    2.4k

A kaj bi točno po tebi trebao klub napraviti ? Kaj da sad naprave priopćenje zašto se sudi u korist Hajduka ? Tko nam je kriv kaj sa najvećim budžetom se sramotimo u prvenstvu
  • Ali
    2.7k
    Ovo je greška VAR suca, on se smije javiti samo ako imam jasan dokaz da je bio prekrsaj (igranje rukom)
    A to su nakon deset kutova gledanja nisu dokazali niti jednom snimkom !
    Fuj smradovi
  • Jay
    1.6k
    Stvarno bagra mora pokrast mrtvu Goricu da ih dobiju doma?
    Sramota :lol:
  • Nogo
    6.7k
    E moj Elezi sam i ovako...

Mi moramo dreknuti na ovakvo suđenje!
  • rioda
    8.6k
    Svakako je bilo zaleđe u začetku akcije.Izet Hajrović

O čemu ti pričaš, Izete? Nit je igrač igrao loptom, nit je utjecao na igru.
  • Paggini
    51.8k
    Lovriću gnjido mala ljigava, vidim uspio je informativni razgovor s potovaricama u Đakovu, slino slinava
  • Kujtim Shalla
    5k
    Leži do sad hajdukov 12.igrac a govna imaju sreće i navlače za njih ,nek osvoje i ispadnu od amatera opet u prvom kolu. Znači nikad se ovo nebI sudilo tovarima ,NIKAD . Išli 10 minuta unazad da najdju neku anomaliju. Dabogda sve izgubili,a ti Elezi nazad u fljamurtari jebo te vokri
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.