• fakin
    845
    da. Napraviti pressicu sa svim greskama sudaca koje su isle na korist hajduka. Ove sezone ima najmanje cistih 10 bodova koje su dobili na racun sudaca. I to treba javno reci. Ovako mi sutimo, oni kradu
  • rakurs
    1.4k
    Fakat se divim vama koji iz vikenda u vikend gledate tovare i svjedočite uplašenim sucima koji svaku dvojbenu situaciju sude u njihovu korist, koji čak i ovakve pizdarije sude. Ljudi uz to imaju i nenormalno puno sreće, ne znaju ni sami kako su došli do ovoliko bodova i prvog mjesta.

Jbg, danas ne izvučemo pobjedu i gotovo je, 8 ili 9 bodova obje ekipe neće prokockat.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Al neće im ni to pomoći, gorica je jednostavno bolja i zabit će opet.
  • don
    13.2k
    gore je tvoje svakodnevno opravdavanje tovara.
  • obelix
    116

kakvo zaleđe, nije lopta išla tom igraču

ruka smiješna
  • Sibirski plavac
    5.5k
    Da nije Bralića klauna, ovo je x na poluvremenu...
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Pogodak je opravdano poništen. Ajmo Gorica!
  • Špan
    71
    Ha ha splitska sramota ona usrana jebena gnjida…..

Ajmo danas mi dobit gore a ovim lopovima lažljivim se ionako osvetimo na wc školjki uskoro….
  • Zagreb1992
    2.4k

Pa bilo je očajnih odluka sudaca na štetu skoro svih klubova ..Hoćemo onda i za njih raditi kompilaciju ? Ne kradu oni jednostavno su nam suci dno
  • rioda
    8.6k
    Je li komunikacija stvarno riknula baš u trenu kad se provjerava gol? Nakon nestanka struje, ispraznile se baterije? Ili im je to nekakva šema da razgovor ne ostane snimljen kad se prebaci na motorolu... :monkey:
  • San Lorenzo
    19.4k
    Tri utakmice smo igrali protiv ovih, uzeli smo jedan spretni bodić.
  • Nogo
    6.7k

Kako opravdano?!
    Uremović s dvije noge uklizuje i pogađa Elezija u ruku u prirodnom položaju.
  • Špan
    71
    to samo ti tvrdiš od 100 ljudi tu ali eto uvijek se nađete vas 2-3 pametna a mi drugi smo budale. Potpisujem bar zadnji dio rečenice jer si tu sebi ostao dosljedan…AJMO GORICA!
  • Droljo
    16.5k
    Gledali u var sobi 6 minuta a sudac u deset sekundi vidio ruku koja ne postoji. Smeća
  • Izet Hajrović
    5.3k
    nema to veze, bio je u zaleđu, aktivirao se nakon što je igrač Hajduka odbio loptu. Mislim da se to inače sudi kao zaleđe, isto kao što se sudilo Slavenu protiv Varaždina prije koje kolo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.