• don
    22.6k
    I protiv nas je Erceg bio na klupi — Izet Hajrović

protiv nas je bia na klupi jer je bia ozljeđen.
  • Droljo
    32.6k
    zato kaj mi smeta bogopsovka — NKDZ86

Stvarno? Kak si tak osjetljiv kolega...
    Jesi bio kad na stadionu nekom kad je utakmica?
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    a ako ga ne preskoči oće li tvoj toliko zazivani Bjelica bit najgori trener Dinama ikad? Ili to važi samo u slučaju Cannavara? — don

Nece, nego ce bit trener sa najgorim nizom u HNLu. Ali ce i dalje bit bolji trener od Cannavara.

tvoj toliko zazivani Bjelica — don

Uostalom od kud to? :lol:
    Zasluzio si je otkaz.

ni jedan ni drugi nisu najbolji, a ni najgori treneri Dinama. — don

Pa Bjelica sigurno ima argumente da je jedan od najboljih. Dok Cannavaro sigurno spada pod losije. I u tome je cijela poanta. Da je izjava da je najlosiji trener od Kopica tocna.
  • don
    22.6k
    Dok Cannavaro sigurno spada pod losije — GeneralNapoleon

na osnovu čega te pitam? Bjelica idalje ima gori niz od Cannavara, samo kažen.

a nećemo ulazit u raspravu kako kod već 4. trenera za redom nemamo igru, a nitko nije pisa da je ovo možda najgori roster ikad, za razliku od najgoreg trenera ikad?

Da je izjava da je najlosiji trener od Kopica tocna. — GeneralNapoleon

nije.
  • rioda
    18.8k
    Nema Pršira kod Gorice.
  • bongo
    1.5k
    Erceg možda ne počinje jer postoji velika mogućnost da u prvih 20 min popije žuti karton.

Imali smo teorije zavjera i prošlu jesen pa je Banić obranio penal na kraju
  • Efes Pilsen
    17.2k
    Ako Cuic nastavi laktarit bit ce na tusiranju do 30te.
  • Zagreb1992
    3.9k

Ma ovo je teška psihoza kod ljudi ..Ako uzme bod Gorica onda će biti Carević kraljina haha
  • Jos-Optimus
    13.8k
    Sta kazu nasi statisticari, koliko je max bodova unutar bilo kojeg raspona od 10 utakmica koje su ubrali Hajduk i Rijeka?
  • Filip85
    1.6k
    ali mislim da ćemo konačno imati priliku u europskim kvalifikacijama vidjeti Belupo — Sibirski plavac

Inače od kada je HNL-a, naš današnji protivnik ima jednak broj pobjeda nad ekipama iz Lige petice kao i tovari. :rofl:
  • Medvedgrad
    976
    Sta kazu nasi statisticari, koliko je max bodova unutar bilo kojeg raspona od 10 utakmica koje su ubrali Hajduk i Rijeka? — Jos-Optimus

Rijeka 20,
    Hajduk 24

Dinamo 20

Minimalno:

Rijeka 16
    Hajduk 13
    Dinamo 12
  • Jos-Optimus
    13.8k
    eto, nek opet uzmu 24 i mi ih puknemo i la pa pa
  • GeneralNapoleon
    2.9k
    na osnovu čega te pitam? Bjelica idalje ima gori niz od Cannavara, samo kažen. — don

Ha dobro. Meni je ovo od Cannavara neznacajno bolje od onog sto je Bjelica prezentirao. Ali zato je dobio pojacanja i pripreme. Covjek u principu ima 3 prvotimca vise na raspolaganju od Bjelice. Pa je meni na osnovi toga najlosiji.

nije — don

Sad me iskreno zanima tko je tebi?
  • don
    22.6k
    Sad me iskreno zanima tko je tebi? — GeneralNapoleon

ne znan ko je, ne razmišljam o tome. Isto tako ne donosim zaključke da je netko najgori ikad nakon 2-3 miseca.

debelo smo u offu.
  • Nogo
    13k
    Kalik odmah od 1 sekunde udara. Odmah je trebao dobiti žuti karton
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url