• Droljo
    13.1k
    zato kaj mi smeta bogopsovkaNKDZ86

Stvarno? Kak si tak osjetljiv kolega...
    Jesi bio kad na stadionu nekom kad je utakmica?
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    a ako ga ne preskoči oće li tvoj toliko zazivani Bjelica bit najgori trener Dinama ikad? Ili to važi samo u slučaju Cannavara?don

Nece, nego ce bit trener sa najgorim nizom u HNLu. Ali ce i dalje bit bolji trener od Cannavara.

tvoj toliko zazivani Bjelicadon

Uostalom od kud to? :lol:
    Zasluzio si je otkaz.

ni jedan ni drugi nisu najbolji, a ni najgori treneri Dinama.don

Pa Bjelica sigurno ima argumente da je jedan od najboljih. Dok Cannavaro sigurno spada pod losije. I u tome je cijela poanta. Da je izjava da je najlosiji trener od Kopica tocna.
  • don
    11.7k
    Dok Cannavaro sigurno spada pod losijeGeneralNapoleon

na osnovu čega te pitam? Bjelica idalje ima gori niz od Cannavara, samo kažen.

a nećemo ulazit u raspravu kako kod već 4. trenera za redom nemamo igru, a nitko nije pisa da je ovo možda najgori roster ikad, za razliku od najgoreg trenera ikad?

Da je izjava da je najlosiji trener od Kopica tocna.GeneralNapoleon

nije.
  • rioda
    7.4k
    Nema Pršira kod Gorice.
  • bongo
    1.1k
    Erceg možda ne počinje jer postoji velika mogućnost da u prvih 20 min popije žuti karton.

Imali smo teorije zavjera i prošlu jesen pa je Banić obranio penal na kraju
  • Efes Pilsen
    10.2k
    Ako Cuic nastavi laktarit bit ce na tusiranju do 30te.
  • Zagreb1992
    2.1k

Ma ovo je teška psihoza kod ljudi ..Ako uzme bod Gorica onda će biti Carević kraljina haha
  • Jos-Optimus
    4.7k
    Sta kazu nasi statisticari, koliko je max bodova unutar bilo kojeg raspona od 10 utakmica koje su ubrali Hajduk i Rijeka?
  • Filip85
    7
    ali mislim da ćemo konačno imati priliku u europskim kvalifikacijama vidjeti BelupoSibirski plavac

Inače od kada je HNL-a, naš današnji protivnik ima jednak broj pobjeda nad ekipama iz Lige petice kao i tovari. :rofl:
  • Medvedgrad
    484
    Sta kazu nasi statisticari, koliko je max bodova unutar bilo kojeg raspona od 10 utakmica koje su ubrali Hajduk i Rijeka?Jos-Optimus

Rijeka 20,
    Hajduk 24

Dinamo 20

Minimalno:

Rijeka 16
    Hajduk 13
    Dinamo 12
  • Jos-Optimus
    4.7k
    eto, nek opet uzmu 24 i mi ih puknemo i la pa pa
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    na osnovu čega te pitam? Bjelica idalje ima gori niz od Cannavara, samo kažen.don

Ha dobro. Meni je ovo od Cannavara neznacajno bolje od onog sto je Bjelica prezentirao. Ali zato je dobio pojacanja i pripreme. Covjek u principu ima 3 prvotimca vise na raspolaganju od Bjelice. Pa je meni na osnovi toga najlosiji.

nijedon

Sad me iskreno zanima tko je tebi?
  • don
    11.7k
    Sad me iskreno zanima tko je tebi?GeneralNapoleon

ne znan ko je, ne razmišljam o tome. Isto tako ne donosim zaključke da je netko najgori ikad nakon 2-3 miseca.

debelo smo u offu.
  • Nogo
    5.8k
    Kalik odmah od 1 sekunde udara. Odmah je trebao dobiti žuti karton
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.