• Sajla
    7.5k
    Nogometaši (bar jedan dio njih) nisu tu da donose određene odluke.emilperska

ne slažem se. tip je Iranac, zna što je Iran i što se tamo smije ili ne smije puno bolje od tebe i mene. slažem se s tobom da ga baš zbog toga Dinamov marketing ne smije dovoditi u dvojbene situacije, ali 29-godišnjak ipak treba misliti svojom glavom, bez obzira bio nogometaš, skladištar ili inženjer.
  • FelceAzzurro
    214

Jesi ti njegova mater pa si tako zabrinuta?
  • Eduardo
    22.9k
    smije čovjek nešto napisati na ovom forumu, a da se netko pametan ne nakači na njega glupim i nepotrebnim komentarom?
  • FelceAzzurro
    214

Frajer kuri na svakoj temi, diže se panika na svaku sitnicu, miješa se u sve ko vegeta, a tamk gdje se treba miješati je vjerojatno "ne bum se htel mešati" "dinamovac".

Ako takvi već drobe o glupostima koji je problem da ga se komentira?
  • Eduardo
    22.9k
    nije tvoje da ga komentiraš ili bilo kog drugog na taj način, a brzinskim pogledom na povijest tvojih postova vidi se da ti komentiranje drugih članova nije strano... toliko o drobljenju gluposti... pusti se toga i pusti one kojima je "posao" da vode brigu o tome.
  • Bosskovitz
    15.3k
    Od svih mogućih kandidata za kampanju za Dan žena, naša genijalna, ali fkt neviđeno genijalna PR služba nađe jedinog igrača koji za to može doma u Iranu imat problema.emilperska

O ne, što će sada o nama misliti ajatolah Khamenei i njegove bande bradatih batinaša neposlušnih žena?

Sad već stvarno sereš samo zato da bi srao, baš najprljavija razina trolanja.
  • Špan
    49
    A koliko znam Mohi ističe ugovor uskoro i što bi njemu rekli u Iranu na sve to i ne treba bit klupska briga niti ljudi koji su sada u marketingu. Ja koliko vidim radi se dosta dobar job na toj galvanizaciji i spajanju svega što ima veze s klubom a i usudim se reć da je to jedino mjesto gdje se nema dat prostora nekakvoj kritici čak i od najokorjelijih mrzitelja svega. U marketing je dovedena jebeno dokazana ekipa van Dinama i s ozbiljnom reputacijom pa sam uvjeren sa su valjda znali u šta se upuštaju s tim….
  • emilperska
    9k
    što će sada o nama misliti ajatolah Khamenei i njegove bande bradatih batinaša neposlušnih žena?Bosskovitz

Da.. ajmo našem igraču potencijalno otežati povratak na reprezentativno okupljanje i priredit mu jedan razgovor s tajnom policijom jer netko mozda nije razmisljao..
    Bitno da te za to boli kurac, ali na 10 novih clanova u Donjoj Stubici će se svršit..
  • The Undertaker
    7.1k
    Možda su namjerno izabrali njega? Kekin nazvala Naukovića. Germanijak doznaje...

Sad, bez zajebancije, u ovakvim slučajevima je dobrobit igrača važnija od bilo kakvog društvenog angažmana. Postoji mogućnost i da je sam htio. Valjda je netko obavio razgovor s njim prije snimanja.
  • Špan
    49
    Kolega i ja sam na tom tragu i napisao sam da preiskusna ekipa radi na svemu tome da bi se dogodila jeftina greška. Pred možda i najteže HNL gostovanje u Koprivnici ove sezone i vjerojatno prekretnicu svega sutra nama najmanje trebaju unutarnje podjele i gluposti…
  • Nolifer
    9.9k
    Ili možda počinje hdzova kampanja za izbore, tko će znat, osim germanijaka....
  • Bosskovitz
    15.3k

Jel ti stvarno misliš da se Moharrami protivio tome, ali ga je klub natjerao? Da je to sve protiv njegove volje? Da se radi o nekom propustu kluba zbog kojeg će on realno imati problema? Ili pak da bismo se u Zagrebu trebali voditi time što Teheran misli o ljudskim pravima? Zaista, jel mi realno vodimo ovu raspravu?

Ne da mi je važnije 10 novih članova u Donjoj Stubici nego mi je i 1 novi član važniji od ovakvih pizdarija. Čisto izmišljanje problema gdje ih nema, kao da ih nema dovoljno zaista.
  • emilperska
    9k

Ja se samo nadam da je netko iz komunikacija/PRa prije tog popričao s njim i to je onda Mohina odluka, sve super svima..

Ako nije, onda je ovo jako problematično..

Priča tu staje za mene, nema smisla raspravljat i analizirat vise od ovog..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.