• Bosskovitz
    15.3k

Ne piši pamflete nego što se zapravo dogodilo. 99% sam siguran da sereš jer kad bi se kritika banirala, onda zadnjih tjedana ne bi bilo komentara ispod objava.
  • Teofil Kateran
    2k
    Jesi li kritizirao ili vrijeđao klub/igrače? Velika je razlika u tome.
  • Paggini
    40.5k
    Pa bas me zanima što si konstruktivno napisao da te se blockalo!
  • Olmic
    4.2k
    Kad ce neka pateticna objava ili to za utorak ostavljamo?
  • vjeko1701
    12.9k
    Jel bi bilo dosta paljenja za večeras? Ostavi bar nešto za sutra.
  • Sibirski plavac
    4.1k
    Najjači su mi ovi sa sarkastičnim spominjanjem društvenih mreža, broja članova i slično. Eto, da imamo 1000 članova i marketing na razini nekog niželigaškog kluba bili bismo uvjerljivo prvi... Kako da ne.
    Po krivoj stvari pljucate.
  • Eduardo
    22.9k
    Kad se posere po svemu onda na red dolaze stvari koje se još nisu niti dogodile i koje veze nemaju s rezultatima na terenu, ali bitno da koji lajkić istomišljenika kapne pa će se lakše zaspati... jer zašto ne biti sarkastičan, ciničan i maliciozan unaprijed? To je sad valjda moderno.

Već nas se par upecalo - misija ispunjena... evo ti lajk.
  • Pacho
    276
    Naravno je da je pozeljno da svaki segment bude na vrhunskoj razini, ali vjerujem da su ljudi revoltirani onim upisima da je sve odlicno i da samo steka "sportski dio" koji je zapravo kljuc svega.
  • IstokKa96
    830
    Marija Margaeta Damjanović kako pise na FB objavi kluba ili Marija Margareta Damjanović kako piše svagdje drugdje na Internetu?

Sretan današnji dan svim članicama Zone!
  • emilperska
    9k
    Od svih mogućih kandidata za kampanju za Dan žena, naša genijalna, ali fkt neviđeno genijalna PR služba nađe jedinog igrača koji za to može doma u Iranu imat problema..
  • Hnlovac
    1.6k
    Zapravo, baš mi je drago da su njega odabrali, jer je Iran jedna od najgorih zemalja po pravima žena

Općenito se premalo pažnje medija stavlja na kozojeb države gdje žene ne smiju ni van bez supruga
  • emilperska
    9k

On se u tu istu diktaturu vraća već krajem ožujka. Zašto ga dovoditi do potencijalno neugodnih scena..
  • Hnlovac
    1.6k
    Ako ce čovjek zbog jednog dana žena imati problema u tom kozojebistanu, onda ga povuc nazad, pisati vladi RH i kome god i pofajtat se diplomatski

Previše ih se trpi ionako. Ne kažem da sad Dinamo treba voditi geopolitiku, ali dosta više toleranacije kozojeba
  • Sajla
    7.5k
    puškom su ga prisilili, a on ne zna reći - radije ne bih, mogao bih imati problema doma?
  • emilperska
    9k

Postavi Chat GPTu pitanje:
    Može li iranski nogometaš u Hrvatskoj, ako se slikao za kampanju povodom dana žena, imati problema u matičnoj domovini?".

..

Nogometaši (bar jedan dio njih) nisu tu da donose određene odluke. A moguće je i da nemaju širu sliku posljedica svojih istupa ili su nesvjesni situacije. Mozda je slučajno odabran od PRa bez da se razmislja o posljedicama, ne znam..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.