• Bosskovitz
    15.2k

Ne piši pamflete nego što se zapravo dogodilo. 99% sam siguran da sereš jer kad bi se kritika banirala, onda zadnjih tjedana ne bi bilo komentara ispod objava.
  • Teofil Kateran
    2k
    Jesi li kritizirao ili vrijeđao klub/igrače? Velika je razlika u tome.
  • Paggini
    40.1k
    Pa bas me zanima što si konstruktivno napisao da te se blockalo!
  • Olmic
    4.1k
    Kad ce neka pateticna objava ili to za utorak ostavljamo?
  • vjeko1701
    12.7k
    Jel bi bilo dosta paljenja za večeras? Ostavi bar nešto za sutra.
  • Sibirski plavac
    3.9k
    Najjači su mi ovi sa sarkastičnim spominjanjem društvenih mreža, broja članova i slično. Eto, da imamo 1000 članova i marketing na razini nekog niželigaškog kluba bili bismo uvjerljivo prvi... Kako da ne.
    Po krivoj stvari pljucate.
  • Eduardo
    22.8k
    Kad se posere po svemu onda na red dolaze stvari koje se još nisu niti dogodile i koje veze nemaju s rezultatima na terenu, ali bitno da koji lajkić istomišljenika kapne pa će se lakše zaspati... jer zašto ne biti sarkastičan, ciničan i maliciozan unaprijed? To je sad valjda moderno.

Već nas se par upecalo - misija ispunjena... evo ti lajk.
  • Pacho
    269
    Naravno je da je pozeljno da svaki segment bude na vrhunskoj razini, ali vjerujem da su ljudi revoltirani onim upisima da je sve odlicno i da samo steka "sportski dio" koji je zapravo kljuc svega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.