• rakurs
    1.4k

Tako je, a mi smo već pokazali kako možemo pobjeđivati u nizu :lol: da je bar to sve tako lako, ali mi lovimo dva kluba, ne samo jedan, a i to bi s trenutnim stanjem bilo teško.
  • Brusa
    3.3k
    to upisivanje bodova unaprijed nam sjajno ide ove sezone...
  • tp1997
    1.5k
    Pa ja sam mislio da će se raspasti sami od sebe i da su bitni samo tovari...
  • Marley
    4.2k
    nemoj sad i zenu i kucu zalozit, daj neki broj racuna da ti uplatimo svi skupa :grin:
  • don
    13.2k
    Pa ja sam mislio da će se raspasti sami od sebe i da su bitni samo tovari...tp1997

pa da, to i govorin.
  • Carrasco
    6.3k
    Filipović danas 5 obrana, naši golmani u drugom dijelu sezone - 6. Stručnjaci su trenutno našeg najboljeg golmana poslali na posudbu.
  • Dzoni
    1.4k
    Sad me još i više strah utakmice s Belupom, probudila je nadu u meni da nešto možemo učiniti, a ove sezone nada je kurva izgleda
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    Vadimo razanj, a zec je jos uvijek duboko u sumi. Ajmo mi prvo pobjediti Slaven i Lokomotivu i otici na reprezentativnu stanku sa maksimalnim brojem bodova u ove dvije utakmice pa nam onda ostaju 10 finala gdje nemamo pravo na kiks.
  • Big Daddy
    1.5k
    jbg, malo optimizma
  • Krizy
    56.9k
    Ajmo više osvojiti ovo sranje od lige, hvala plavom Šibeniku :heart:
  • Simba
    66
    Ove sezone ligu osvaja najmanje loša ekipa, srozala se kvaliteta zbog našeg drastičnog pada.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    Pripremite ražanj, zec je u Koprivnici
  • Klenx
    7.9k
    Iako je Rijeka trenutno na vrhu, ne mogu je vidjeti kao ozbiljnog konkurenta za titulu do kraja – previše ovisi o tranziciji i imat će problema protiv ekipa koje se dobro zatvore, a objektivno imaju i najtanji igrački kadar. I kada su svi zdravi sa klupe nemaju neku dodatnu vrijednost koja može okrenuti utakmicu.

Hajduk s druge strane osim solidnog igračkog kadra, Livaje u dobroj formi ima i “infrastrukturu” koja može osigurati dodatni vjetar u leđa kad zatreba, i toga se najviše bojim kako će se prvenstvo bližiti kraju, a oni biti na vrhu. Samo nadoknada jučer na Rujevici je primjer. S obzirom na izležavanja, objektivno je trebalo biti bar 6 minuta nadoknade. Rijeka je dobila 4. Hajduk bi dobio 9.

Hajduk i Rijeka su trenutno na prosjeku bodova cca 1.85 po utakmici.
    Da ga dignu za čak 20%, što nije malo, na 2.2 boda po utakmici znači da bi do kraja osvojili 26 od 36 mogućih bodova. Nama tu treba 33/36 bodova, i bit ćemo sigurno prvi.
    Možemo li to? Po dosadašnjoj sezoni nećemo ni pola osvojiti, ali uvijek postoji taj…ALI!

Uz povratak Mišića i Petkovića po meni su tri preduvjeta koja okreću naglavačke sve do reprezentativne stanke.

- pobjede protiv Slavena i Lokomotive
    - X2 Bodo Glimta u Grčkoj što nas stavlja na prvo mjesto u redu za direktnu Ligu Prvaka
    - 1X u jadranskom derbiju

Ukoliko se to desi, do kraja sezone gori i nebo i zemlja.
  • jedan u nizu
    13.4k
    Opet kasne place?!?!?

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/gattuso-opet-nagradjuje-igrace-hajduka-ovaj-put-luksuznim-darom---900936.html

alijanski strateg Gennaro Gattuso još jednom je pokazao koliko cijeni svoje igrače i stručni stožer Hajduka! Također, želi ih motivirati jer mogućom pobjedom u nedjelju protiv Gorice na Poljudu imaju veliku priliku.

Nakon što ih je ranije počastio najnovijim iPhoneima, sada im je pripremio novu nagradu – poklon bonove prestižnog brenda Louis Vuitton.
  • ZgDLions
    1.1k

Na stranu nadoknada, ali Šibenik je imao loše suđenje.
    Menalo u skoku Santinija u glavu laktom, sudac ništa , Rijeka u kontru.
    Santini se gradi, naleti Menalo, odmah žuti.
    Rijeka rukom igra ispred šesnaesterca, sudac ni ne pomišlja na slobodnjak, igrača Šubenika koju minutu kasnije lopta pogađa u ruku, doslovno skliznula, a bio okrenut leđima, odmah svira.
    Crveni, pet žutih, a Rijeka ni jedan da valjda ne fali udrebiju.
    Nije totalna krađa, samo malo nategnuto, tako da ne bi trebali spominjati nadoknadu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.