• Majki2111
    3.8k
    Ne. Mi smo izgubili u Koprivnici, ali Rijeka je osvojila pobjedom protiv Cibalije na Ruji 4:0.
  • vjeko1701
    12.9k
    Dobro, to je tehnikalija koja utakmica je odigrana prva, al poanta stoji. Koprivnica.
  • hb1
    45
    Toliko price o gotovom prvenstvu evo Rijeka je na korak da se okliza protiv najlosije momcadi lige, daleko od gotovo je ovo sve
  • vjeko1701
    12.9k
    Malo tko priča da je gotovo radi konkurencije. Problem je da mi ne pokazujemo da smo sposobni napraviti niz pobjeda koji je potreban a gledajući bodove po utakmici konkurencije, nama u ovih 12 kola treba barem 29 bodova. To bi bilo barem 9 pobjeda, dva X i maksimalno jedan poraz do kraja. I to samo ako konkurencija ne digne trenutni tempo.
  • hb1
    45
    Sve se slažem al nekako vjerujem da konačno moramo odigrati nešto dobro i da nas krene, ne vjerujem da moze ovako ostati do kraja
  • vjeko1701
    12.9k
    I to je ok...al doveli smo se u situaciju di nije samo dosta da nas krene već ne smije stati do zadnjeg kola.
  • hb1
    45
    Da da, to je ono sto se kaze sad nije ni blizu ista situacija kao prosle sezone, jebiga i nije..
  • rioda
    7.4k
    Ne znam jeste li prokomentirali, ali čitam izjave s današnjih pressica. Cannavaro priča da ćemo se boriti do zadnje sekunde, a Nestorovski da idu na pobjedu, a da ih bod ne zadovoljava... Da me netko probudio danas nakon 5-6 mjeseci sna, ništa mi ne bi bilo jasno :rofl:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.8k
    Iako me brine činjenica da smo ove sezone sjebali svaki put kad nam se otvorilo, optimist u meni i dalje vjeruje da možemo pokrenuti tu plavu lavinu, kao i prošle sezone.
    Kad smo kod simbolika, jel ožujak opet taj mjesec? Prošle sezone petarda na Maksu, ponovilo se opet, samo na Kušeku :heart:
  • Paggini
    40.6k
    Jedva čekam da Erceg uvalja iz kontre u 93. za 0:1 na titu i sve se otvori, hajp se digne, napokon smanjujemo razliku, sunce obasjava plavi rasprodani Kušek Apaš i lagano izgubimo 3:0, uz 34 naša udarca i 3 od Belupa...

Ova sezona, kako god da završi, jedva čekam da završi
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    i lagano izgubimo 3:0, uz 34 naša udarca i 3 od Belupa...Paggini

Ta vremena su prosla. Sada cemo izgubit sa 3:0 i bit jos sretni sto nije bilo i vise :cool:
  • Crle
    815
    Ova sezona, kako god da završi, jedva čekam da završi

Potpis. :rofl:
  • blubach
    845
    Svaka čast većini na optimizmu, samo to mogu reć...
    Ja se nadam da se može neka krtica nać na putu jalovog udarca Kuleta i da u 95. uzmemo tekmu sa 0-1, al ja ne vidim kako mi u nedjelju ovo dobivamo...
  • San Lorenzo
    18.9k
    Za početak Čavlinu na gol, Franjića u vezu...beka nek igra i Oliveiras što se mene tiče.
  • prefontaine
    1.3k
    Za početak Čavlinu na golSan Lorenzo
    Niko nek ne brani!

https://youtu.be/k3DoUe6LVfU
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.