• San Lorenzo
    18.9k
    Ako izdržimo prvih 20 minuta, Slavenu će početi rasti nervoza i onda je sve moguće.
  • NKDZ86
    3.1k
    na kontre treba igrat, kangainho čeka u vrhu napada okružen s petoricom, taman fino...ne sumnjam u fabia :rofl: iskreno bojim se da ne spušimo opet s hendikepom
  • Dinamovo proljeće
    7
    Kao prvo nadam se da će struka pripremiti utakmicu kako treba. Od postave, taktike po etapama i prema razvijanju tekme, pa do motivacije.
    A igrači - pogledati jedni druge u oči prije izlaska na teren, imati na umu čiji se dres nosi (ako nema "svjesnih toga, u svlačionici postoje oni koji će to objasniti takvima) i žestoko i mudro pokazati da su momčad, da su DINAMO !
  • GeneralNapoleon
    1.2k
    S obzirom na izostanak Galesica, mislite li da se vraca marokanski "kineski zid" ili cemo imat privileg gledat duet avangarde igre nogom KTC-Torrente?

Jos jednom posljedice nase fenomenalne sportske struke koja je se rijesila "balasta" Perkovica i Bernauera.
  • prefontaine
    1.3k
    Obzirom da je Torrente starinski stoper koji ne zna igrati loptom, on samo gleda da nabije loptu i otkloni opasnost, a Mmaee je u tom pogledu puno bolji, očekujem ovog potonjeg u igri, jer mi smo ipak Dinamo. Ta nećemo protiv nekog tamo Slavena napucavati lopte u obližnje kukuruzište.
  • San Lorenzo
    18.9k

Ako bude igrao Mmaee, stišavam ton na tvu i na bt zvučnik si puštam Benny Hill muziku na repeat 90 minuta.
  • Crni86
    8.6k
    Mma ima ptsp od zadnje koprivnice, toplo se nadam da preskace pa makar i rile stao na stopera uz tea.
  • gaTeDZG
    433
    Ristovski sigurno neće zbog kartona...
  • Sajla
    7.5k
    Rile ne bu sigurno, iz istog razloga kao Galešić. Theo, Torrente, Mmaee, pa ti biraj...
  • Praskaton
    3.9k
    Vrijeme je da pobjednički niz krene.Očekujem napokon znakove života naše momčadi,dosta je zajebancije.

Unutarnje probleme ćemo rješavat kasnije sad je bitno da na terenu pokažemo tko je kralj i zaustavimo nalete zla sa juga.

Nema izgovora opet su imali tjedan dana za rad i pripremu,imat ce pune tribine plave vojske.
    Nadam se da ce se odustat od 4-1-4-1,treba nam stabilnost u sredini i agresija.

Neva-Rpg,Ktc,Torrente,Franjic-Kača,Sučić-Pjaca,Bati,Stojkovic-Kanga
  • Paggini
    40.6k
    Daj malog Jakira, lošiji od alternativa neće biti
  • Ijayi Atiemwen
    2.1k
    Theo, Torrente, Mmaee, pa ti biraj...Sajla

Max fališ… :confused:
  • De Oliveira
    1.4k
    Kao i obicno sam optimist. Vjerujem da cemo u sljedecih 7 utakmica do derbija sve pobijediti. Izveo bih momcad Nevistic - RPG, KTC, Torente, Franjic - Stojkovic, Kacavenda, Rog, Baturina, Pjaca - Kanga. Ako se utakmica bude razvijala sigurno bi dao priliku Mikicu i Jakirovicu.
  • Marley
    3.2k
    Obzirom da je Torrente starinski stoper koji ne zna igrati loptom, on samo gleda da nabije loptu i otkloni opasnost, a Mmaee je u tom pogledu puno bolji, očekujem ovog potonjeg u igri, jer mi smo ipak Dinamo. Ta nećemo protiv nekog tamo Slavena napucavati lopte u obližnje kukuruzište.prefontaine

Iako stoji sto si napisao, daleko manje me strah Torrentea, nego Mmaeea. Mislim da njega treba koristiti samo ako bas nema druge opcije i to je to.
    Previse situacija imamo kad samo pozelim vidjeti old school stopera da izbije i rijesi trenutnu frku, a Torrente za to vrijeme sjedi na klupi...
  • ShanKu
    1.4k
    Mišić (ili Ademi) na stopera i privezat ga da nejde daleko prema naprijed
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.