• Noel
    9k
    Manekeni Badela..
    Živeli.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    ne stari, krivo pametuješ, svima nama starijima je to bio i još uvijek je - Badel
  • prefontaine
    1.2k
    S marketinške, ekonomske strane, to je pun pogodak za Badel, jer su se uspjeli asimilirati s klubom, pa se tako i mnogo godina nakon sponzorstva njihovo ime veže za naziv kluba kome su bili sponzor.

S, pak, realne strane, vi idete na utakmice kluba za kojeg i ne znate kako se zove.
  • Bosskovitz
    15.2k
    To i govorim, ali neki ne žele shvatiti.prefontaine

Evo smijem se jer ne vjerujem da uopće raspravljamo o ovome, ali itekako svi shvaćamo sve, jedino ti tvrdiš da je klub koji se bez prefiksa i imena grada zove "Slaven Belupo" ispravno zvati samo "Slaven", ali je pogrešno zvati ga "Belupo".

Klub se zadnjih 31 godinu zove Slaven Belupo. Prije toga se zvao i Slaven, i Slaven Bilokalnik, i Podravka, a ako ćemo vjerovati njihovoj kreativnoj verziji povijesti zvao se i Koprivnica, i Concordia, i Danica, i Sloga.

Poanta svega: zvao ga prvom riječi njegovog imena zadnjih nekoliko desetljeća ili drugom riječi njegovog imena zadnjih nekoliko desetljeća - svi znamo o kojem klubu se govori.
  • Jos-Optimus
    4.6k
    i ne samo to, za primjer je dao Zagreb i rekao da ga svi znaju tako, apsolutno svi mu rekli da to nije istina jer ga svi mi zovemo Badel i onda opet izmotavanje da ne znamo kako nam se klub zove :rofl:
  • SAS1987
    16.4k
    Klub se zadnjih 31 godinu zove Slaven Belupo. Prije toga se zvao i... DanicaBosskovitz

Zamisli da trebaš zeni objasniti da ideš na Danicu :lol:
  • Jima
    13
    Jagušića kupiti isti čas. Ovakav gol ne zabija se samo tako.
  • NORTE
    14k
    Za mene su to Slaven i Zagreb, nikad Belupo i Badel, ne bih mogao klub nazivati imenom firme.
  • NitkoBitan
    23.6k
    Varazdin - Varteks?
  • Ali
    2.5k

Jagušića kupiti isti čas

Mislim da je kod Belupa vise stvar trenera, nego igraca. Vec smo doveli nedavno njihovog "top of the top" pa se isti nije bas proslavio.

Mi realno ove godine imamo srece da Kovačević ranije sjeo u grad vegete jer bi imali frku i sa mjestom u konf ligi...
  • ShanKu
    1.4k
    ja klub zovem Slaven jer je Belupo "konkurencija" mom poslodavcu :lol:
  • NORTE
    14k
    Varazdin - Varteks?NitkoBitan

E ali Varteks je baš ime kluba koji je nosio od 1958. do gašenja kluba 2010., nije sponzorski sufiks.

Prije toga se od 1945. zvao Tekstilac što je zapravo ista stvar kao i Varteks, a ta socijalistička firma je zapravo i simbol grada u kojoj je ogroman dio građana i radio.
  • Krizy
    53.3k
    Rijeka je jedini klub koji u gostima ima više pobjeda od poraza :gasp:
  • Eduardo
    22.8k
    Osijek navodno kontaktirao Kovačevića, a on ih stavio na čekanje do ljeta jer ne želi napustiti Slaven prije kraja sezone. Gospodski potez Kovačevića i odličan izbor Osijeka za novog trenera. Vjerujem da bi on tamo mogao napraviti dobre stvari i da mu je to taman međustepenica prije nego eventualno završi u većem klubu s većim pritiskom i većim očekivanjima.
  • Juznjak
    4.1k
    Pametno se Livaja očistio, dolazi im Gorica koja je sad već sigurna da ostaje u ligi i boli ih ona stvar kako će odigrat u gostima na Poljudu. Da protiv bilo koga drugog igra Hajduk bio bi im to ogroman hendikep.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.