• Toni90d
    1.4k

Neki kažu da je prisvjesti, neki kažu da je teško ozlijeđen, neki kažu da je u borbi za život, a ima komentara da je nažalost preminuo. Nadam se da će biti najbolje vijesti za njega i za obitelj, da će se oporaviti.

Ali Crveni kmetovi su prešli sve granice, ovo neće izaći na dobro, sve ove stvari nemaju više veze sa navijanjem, utakmicama i nadmudrivanjem.
  • Bosskovitz
    15.3k
    Provaliti nekome u stan, vezati ga i mlatiti štangama ili čime već nema ama baš nikakve veze s navijačkom kulturom, u kakvom god stanju čovjek bio na kraju. Bespredmetno je uopće o tome raspravljati na temi "tribine", za to bi trebala biti tema "politika i kriminal".
  • KtcGoat
    240
    Također Ultrasi opet sa udarnim na ogradi
  • NORTE
    14.1k
    Oko 100 navijača Gornika bilo je s tovarima na jugu.
  • NORTE
    14.1k

Top izgled udarnog i zastava s imenom kluba (vs Bilbao)
    FB-IMG-1741330336094.jpg
    FB-IMG-1741330258297.jpg
  • superSantos
    3.1k
    nemaju Romanisti udarni transparent, ovaj ROMA je ekipni od gruppo roma
  • masacusec
    4.7k
    Romanisti imaju fakat pun kufer podgrupa i ekipa.
  • Paulie
    0
    cagliari-v-as-roma-serie-a-700x467.jpg

zar nije ovo udarni kojeg su furali prošle godine na neka gostovanja
  • superSantos
    3.1k
    zar nije ovo udarni kojeg su furali krajem prošle godinePaulie

ovo je bio neki dogovor cijele tribine jer je tamo dosta kaotična situacija pa kao da se ne ističe ijednu ekipu (mada se tu osim quadrara koji je jak na "ulici" slabo koga i pita) ali je prvi quadraro nosio svoje mimo ovog

nece kod romanista nikad proc ideja jedinstvene tribine pod jednim transparentom
  • Paulie
    0
    459025065_919591436863183_6649258165254191842_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=1RLrozhJ758Q7kNvgHAeL1B&_nc_oc=AdhL8hmIVqkYp2m-FO1BUk_wbZo9m27NxcFWS7RoDbh1Jsupg2lp2DpniEXiDiO6Tec&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=AOjK69xz1-CqUCJqjiVmIwo&oh=00_AYH54ahPa6iVasY137Hi3Rgea--yrbfVFrt4f8oeEmgbhA&oe=67D08E5A

ne znam jel postoji koja starija slika krpe quadraro,rekao bi druga polovica 80-ih, e sad jel to uvijek ista ekipa bila, pokojni fedayn i GQ ili? znam da je quadraro kvart gdje je bila jezgra Fedayna
  • superSantos
    3.1k
    Gruppo quadraro danas nema veze sa životom a ne sa ovim što si ti okačio, ako te malo zanima guglaj tko je Michele Senese

Ukratko, "grupa" rimskih krimosa podrijetlom iz Afragole, predgrađa Napulja

Originalno su Fedayni iz Quadrara, ali i danas imaju ljude iz drugih dijelova grada
  • masacusec
    4.7k
    Bio sam na par rimskih derbija i nikada nisam gledao tekmu već samo u jedne pa druge...inače sam jedan od rijetkih koji simpatiziraju i lazio (malčice više) i romu.
    Rimska ultras scena je meni jedna od najjačih i najzabavnijih....
  • agramZ
    2.6k
    Rimska ultras scena je meni jedna od najjačih i najzabavnijih....masacusec

odmah poslije genove :heart:
  • über alles
    1.7k
    Derby de la lanterna mi je utakmica na koju imam najvecu zelju ic.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.